Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
3.10.19 06:00
@Baruuu1234 píše:
A už víte, co to bude? 😊 nám řekli, ze nejspis holcicka. 15. jdeme na druhy screening. Na prvním nám vyšla hůř hodnota růstové retardace a doktor chtěl, abych brala až do 35. týdne prášky, ale odmítla jsem to. Jinak jsme snad v poradku 8)

My to taky nevíme, a čekáme po ivf
z nativního cyklu. My bereme jen vitamíny Femibion 2. Určitě jste v pořádku, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.10.19 08:41

@Domini94 ahoj 😊
Jé tak to je dobrá náhoda 😊 že jsme to prožívali skoro stejně.
Má doktorka mi doporučila Superfolin. Jinak předtím jsem brala jen kyselinu, Superfolin beru od 2trim.
Včera jsem zašla do lékarny a magistra mi dala magnésium, tak snad to bude zabírat. Určitě se budu radit s doktorkou příští týden na kontrole.
Ta bolest hlavy je docela nepříjemná.
Kdy tebe čeká další kontrola? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.19 09:51

@Kris-such to je dobrá nahodicka 😁to magnesko určitě pomůže, mně doporučovali v repromede yarilo, ale po tom mi bylo špatně, tak zkouším gs mamavit, ten je právě s horcikem, tak třeba ty bolesti hlavy ustoupí. 🙂Další poradnu mám 15.10 a 2. screening 6.11 🙂 na 1. screeningu nám řekli, že to vypadá na holčičku, tak snad se to potvrdí. :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.10.19 10:31

@Domini94 jé, to se máte, že už víte. Nám nic neprozradili, ale možná už by nám to taky mohli říct. Manžel si také moc přeje holčičku. Máme pořád děsně akční dítě, furt tak skáče, takže je problém ho i změřit 😂
Já jdu na kontrolu 8.10. A druhý screening máme 5.11.
Budu moc držet palečky, ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.10.19 10:35

Ahoj holky,

tak od nedele jsem byla nachlazena a nelepsilo se to tak jsem byla dnes na kontrole. Dostala jsem antibiotika Xorimax a jeste do nosu Pamicon a byla sem odeslana na akutni ultrazvuk ledvin. Mam zanet bud v ledvine nebo v trubici co vede od ledvin. na uzv jdu ve 12:00 driv tam nemeli cas… :( jsem nestastna, misto toho abych si uzivala tehotenstvi tak jsem v nervech co semnou chudak miminko hned na zacatku musi zažít. Snad bude všechno vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.19 10:37

@Kris-such taky držím palce ať je vše, tak jak má ❤️️🙂 pak dej vědět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.10.19 10:45

@Miiri22 Taky držím palce mě pořád nějak zlobí mocak ale podle vycevkovane moči tam nic není tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.10.19 13:50

@lovean

tak ja uz to nechapu. na ultrazvuku nic nenasli ani na ledvine ani na te trubici. jen v moci nasli hodne nejakych bakterii. tak sem davala dnes znova moc aby zjistili co to je za bakterii… Tak se prolivam cajem, vodou s dzusem a doma v teple…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
3.10.19 13:52

@Miiri22 Ahojda, kup si blokurimu :wink: ikdyby našli nebo ne, tak ti to hodně pomůže :wink: info najdes urco na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.10.19 14:13

@Miiri22 No nevím mě cevkovali to by mělo být nejpřesnější ale já tam nic nemám ale i tak si mám zavolat v pondělí až tam bude moje doktorka dneska tam není že se domluvím s ní ale asi teda zánět nemám tak nevím co mě to občas zlobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.10.19 14:15

@Baruuu1234 Já blokurimu dostala doporučeni na úplném začátku tehu ale nemohla jsem to vypít hned to letělo ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
3.10.19 15:37

@lovean u mě také, stejně jako atb, které mi pak dali :?, ale když s tím někdo nemá problém, tak věřím, ze to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.10.19 16:43

@Baruuu1234 mě právě v moči nic nenašli proto mi doktor poradil tohle ale jak říkám neudržela jsem to v sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
3.10.19 18:57

@lovean mě bylo ze začátku pekelne blbě a asi až do půlky 4. měsíce, jak bylo vám, holky? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.10.19 19:50

Mě bylo taky dost zle, cca od 13. tt mi je už dobře. Jen mi to v práci dává hodně zabrat :pocitac: chodím domů totálně vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí