Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
4.10.19 18:01

Já kluka vůbec nevím a u holky bych chtěla Izabelu asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.10.19 18:07

U nás to bude asi Oliver :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.10.19 19:42

My budeme mít Viktorii a pro kluka jsme měli Vladimíra 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.10.19 21:12

Tak já teda taky nevolnost ani zvraceni za celou dobu ani jednou nezazila. Prvni trimestr jak kdybych tehotna ani nebyla… Ale teda pro klid na dusi bych to klidne aspon parkrat rada zazila, protoze jsem byla porad v nervech jestli je mimi v poradku…

Jinak jméno pro kluka Oliver, manzel uz to tak nejak zkousnul. Rikal ze mu to prijde moc exoticky k nasemu prijmeni 😀 A jestli to bude holka (ale mel by to byt podle doktora kluk) tak si manzel vyprosil Evu (ale ta se nelibi moc me, plus ma svatek na Vanoce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.10.19 21:59

Tedy holky, koukám že máte dost jasno. A máte moc hezká jména 😊
My máme ještě několik jmen ze kterých budeme vybírat, ale rozhodnuto není 🤷🏽‍♀️ 😁
Manžel to moc nechce řešit, na vše prý času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.10.19 22:04

Já bych chtěla na holčičku Elišku a to už je 100% a kluka přítel říkal Arona ale nikomu seto moc nelíbí tak snad najdeme jiné které se bude líbit i když uvidíme nějak sme se o klucicich jménech ještě nebavili ;) všichni už tak nějak tuší že to bude holka ale nato si ještě počkáme.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.19 07:23

My cekame Elisku (tak doufam, ze az pujdu na kontrolu, tak nam to doktorka potvrdi - porad ale citim, ze to bude holcicka) a kdyby to byl kluk, tak Jirka po priteli.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.10.19 08:21

@Janu17 Arona má dcerka jako nejlepšího kamaráda. Je to moc krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.10.19 09:11

@Lola001 všichni nám říkají že je to jak na psa ale mě to nepřijde tak hrozné.. :) přítel má nej kámoše že střední sice se jmenuje jindra ale říkají mu Aron.. tak proč ne.. ;) tak uvidíme.. @jirulkaa mě se jméno Eliška strašně moc líbí je to české a hlavně moc pěkné.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.19 09:22

@Janu17
Me se prave take libi z tohoto duvodu, co pises. To je jedine ceske jmeno, ktere se mi libi. Ja pak koukala na jine a Eliska proste vede. :srdce: :*
A vy jeste nevite pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.10.19 09:25

@jirulkaa prave ze ne na sceeringu nám ho neřekl pan doktor pac prcek nespolupracoval asi trucoval.. A od té doby sem ultrazvuk neměla takže se pohlaví snad dovíme 30.10. V poradne na velkém ultrazvuku u mého gynekologa.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.19 16:05

@Janu17
Tak to pak musis dat vedet.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.10.19 16:08

@jirulkaa určitě dám.. :) moc bych si přál holčičku.. ale samozřejmě nejdůležitější je aby sme byli všichni zdravý a spolu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.19 17:46

@Janu17
Presne tak! Drzim palce. Ale ja si take nejvic prala holcicku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.10.19 20:53

My jsme se jmény na začátku, máme pět a pět faforitů. Manžel by rád Vladimírka nebo Vladimíru, ale nevadilo by mu ani jméno Jakub, Tomáš a Lucie, Marie. No u babiček nejvíce pozdvižení získalo jméno Vendelín, které říkáme že chceme, moc se bavíme- prý a jak mu chudákovi budete říkat a že nas bude nesnášet, že mu to nemůžeme udělat, asi je vtom chvíli necháme 😋 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí