Poradna duly
Jana Čurdová
@Baruuu1234
Tak polohu v závěrečné fázi chci v leže, takže to mi zrovna vyhovuje.. co jiného není pravda? Budu ráda za každou zkušenost.
Já jsem je cítím asi týden ale nejsem si jistá ale dnes jsem si teprve 100% jistá ze jde o pohyby. Měla jsem náhodou ruku na břiše a tukla mi do ni😀 18+2
@Karollin.aa to nebylo, ze není něco pravda, to jsem jako jen opakovala, co jsi psala, abys věděla, k čemu se vyjadruji
jinak svagrova tam rodila a taky nic moc no, nastrih ji sili asi hodinu a bez umrtveni ![]()
@Luc78 super
a myslíš, ze bys mi mohla do té zprávy napsat něco o té chrudimske porodnici prosím?
@Baruuu1234 bydlim kousek od Teplic:) Takze od tebe z daleko 😂
Já včera poprvé cítila pohyb rukou přes bříško. Jinak občas sem tam ťuknuťí uvnitř tak týden. Dnes jsem 17+5.
Holky co chodíte do práce, jak to máte s únavou? Já pracuji v kanclu, jezdím tak na 6 ráno a bývám v práci tak 9-10 hodin. Přijedu domů a jsem totálně vyřízená, jsem zralá tak akorát se najíst a spát. V pátek se mě pomalu lekla úča ve školce, když jsem vyzvedával mladýho. Prý.. " Ježíš vy vypadáte unaveně' ![]()
Ahoj holky, mela jsem dneska poradnu, vsechno vporadku, jsem 17+1… doktorka udelala i ultrazvuk. potvrdila nam kluka. jen me mrzi ze mam placentu na predni stene, takze si na pohyby jeste nejakou chvili pockam:( ale dulezity ze je vse jak ma byt.