Poradna duly
Jana Čurdová
@Megden co Vendelín
my hledali jména na netu a v nejbizarnejsich bylo pro kluka Kebab a pro holku Pětiletka nebo Malomilka 😂 😂
@Baruuu1234 jo to je fakt dobré to by jsme mohli dát u nás nemáme klučičí vůbec můj ten si nepřipouští že by to mohlo být něco jiného než holčička jsem zvědavá 21 jdeme zase na utz tak snad se už nebude schovávat a uvidíme co to je
Ahojky holky
, doma mám Nicol, teď Martina a kdyby to byla náhodou holka tak bych chtěla Ellen a kluka Marka ![]()
@Baruuu1234 píše:
@Megden co Vendelínmy hledali jména na netu a v nejbizarnejsich bylo pro kluka Kebab a pro holku Pětiletka nebo Malomilka 😂 😂
No to je teda asi Top blizard! My narazili tak akorát na Bratislava a Bratislavu, Pětiletka to je taky mazec.
Holky, teď trochu z jiného soudku. Koukate na pořad Malé lásky? Ve mě to vyvolává spis depresi, než pozitivní pocity, má to některá také tak? ![]()
@Domini94 já čekám první a když to vidím, tak si říkám, proboha, jak tohle mužu dat, Dyt je to hrozne
, mám ze všeho hrozny strach a respekt ![]()
@Baruuu1234 taky čekám první a možná si tak nějak všechno beru, ale to je tim, že nevíme do čeho jdeme, zvládly to před námi, zvládneme to taky 😁
Příspěvek upraven 08.10.19 v 04:00
@Baruuu1234 šlo to dovnitř, půjde to i ven
Já si říkám, co tam ty holky hysterčí ![]()
Já taky koukám na malé lásky a občas mám taky divný pocity ale já už budu rodit potřetí