Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
16.10.19 02:11
@Miiri22 píše:
Ja teda muzu rict ze uz me to bricho taky zacina desit, mohlo by se tak na 2 mesice zastavit a zustat jak je 😀 bojim se jak budu vypadat v tom breznu…

Já mám taky břicho a už jsem odložila 2/3 věci co mi nejsou, za dva týdny jdeme na svatbu v kostele a řeším svrchník na zimu.. teď scháním těhotensky kabát, a je depresivní že nabídka v obchodech hrůza a diskriminace :zed: normální bunda a kabát nesedí, a říkám si že až do konce zimy stejně budou malé a třeba CA a HM těhu vůbec nemají ve Vaňkovce, jen v Olympii a Špalíčku, na Bonprix něco je, ale zas to nevyskousim.. no Těhu v létě na oblečení je prostě lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.10.19 06:10

@Megden to já už dávno nosím těhu oblečení, kalhoty určitě tak od 7 tt. To jsem už nic nezapla. Kabát mám půjčený od švagrové, kupovala v Bonprix, ale do toho musím ještě dorůst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.10.19 08:20

No já jsem tehu kalhoty začala snad v 8tt vše mě tlačilo.. svoje oblečení neobliknu, před týdnem jsem kupovala halenky v Lidlu a jsou super 😊 a jak jste na tom s přibíráním váhy? Já jsem 19+5tt a mám +3kg 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.10.19 09:28

@Týnka 96 já mám nahoře 4,5 a jsem 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.10.19 09:55

@Lola001 To je v pohodě si myslím 😊 někde jsem četla že do 5mesice se neubírá 4_5kg ale každá to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.10.19 10:46
@Megden píše:
Já mám taky břicho a už jsem odložila 2/3 věci co mi nejsou, za dva týdny jdeme na svatbu v kostele a řeším svrchník na zimu.. teď scháním těhotensky kabát, a je depresivní že nabídka v obchodech hrůza a diskriminace :zed: normální bunda a kabát nesedí, a říkám si že až do konce zimy stejně budou malé a třeba CA a HM těhu vůbec nemají ve Vaňkovce, jen v Olympii a Špalíčku, na Bonprix něco je, ale zas to nevyskousim.. no Těhu v létě na oblečení je prostě lepší..

jo tak s tim oblecenim v brne mas pravdu :) ja takhle prijela do vankovky nakoupit nejaky tehu kalhoty a musela jsem jet do avionu, protoze mi pak prodavacka rekla ze tam jsou jen detsky veci, ale tehotenska moda je jen avion a olympia.. jsem byla na sebe nastvana ze jsem si to nezjistila driv.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.10.19 18:50

Mě tentokrát nemocenská přišla už 8., minulý měsíc až někde ke konci měsíce… Jinak bříško je mam konečně trochu vidět :D a nahoře max 2kg… A čekání na další kontrolu je opravdu hrozný, taky si hlavně tak týden před další kontrolou říkám jestli je všechno v pořádku…už se nemůžu dočkat až se dozvíme, co to teda bude, protože chci začít nakupovat až podle toho… Co vy? Jak ste na tom s nakupováním výbavičky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.10.19 20:16

@Mouse001 já taky ještě nevím pohlaví ale snad nám to v pondělí prozradí jinak já mám vyloženě pro miminko jen jedno bodyčko pak jsme dostali takovou soupravicku a jednu takovou medvídek Pú jsem si koupila já jinak ještě nic nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
16.10.19 21:52
@Miiri22 píše:
jo tak s tim oblecenim v brne mas pravdu :) ja takhle prijela do vankovky nakoupit nejaky tehu kalhoty a musela jsem jet do avionu, protoze mi pak prodavacka rekla ze tam jsou jen detsky veci, ale tehotenska moda je jen avion a olympia.. jsem byla na sebe nastvana ze jsem si to nezjistila driv.. :D

No mě taky nenapadlo, že by stejný obchod neměl tehu věci když je akorát v jiným nákupním centru v stejným městě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
16.10.19 22:11
@Mouse001 píše:
Mě tentokrát nemocenská přišla už 8., minulý měsíc až někde ke konci měsíce… Jinak bříško je mam konečně trochu vidět :D a nahoře max 2kg… A čekání na další kontrolu je opravdu hrozný, taky si hlavně tak týden před další kontrolou říkám jestli je všechno v pořádku…už se nemůžu dočkat až se dozvíme, co to teda bude, protože chci začít nakupovat až podle toho… Co vy? Jak ste na tom s nakupováním výbavičky? ;)

No já jsem asi rekordman, protože mám v 19tt 8kg nahoře, já teda vůbec nezvracela, ale neřeším to, doktor říká že je to ok. Teda z 62kg na 70kg je mazec skok, ale cítím se dobře a Mimi to asi potřebuje, protože to mám hlavně v břiše a prsou, trochu zadek a já jim fakt normálně, žádný chuťovky. A vybavicku máme už dost, chci co nejvíce oblítat do konce roku a po novém roce jen z domu a eshopu objednávat hadříky..jsem typ co i Vánoce řeší půl roku dopředu a v klidu si to užít, natož věci pro první Mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.10.19 12:41

@Megden tyjo tak to závidím, že už máš toho tolik.. Já chci právě začít po tom screeningu. Ten máme 29.10..taky bych toho chtěla co nejvíc stihnout do konce roku. Já čekám taky první mimi, ale teda vůbec nevim co všechno je opravdu potřeba abysme nekupovali zbytečnosti. Těch seznamů je na internetu spousta :D

Třeba pořád nevím, zda pořizovat vaničku na koupání a nebo jen lehátko do velký vany… Jak to budete řešit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.10.19 13:21

@Mouse001 tttaky jsem. Koukala na ty seznamy a jsem z toho jelen co vše je tedy opravdu nutné a co je zbytečné :lol:
Na koupání budeme pořizovat jenom lehátko do vany, protože vaničku bychom neměli kde mít na bytě uskladněnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.10.19 13:53

@pantomima my máme taky celkem malou koupelnu, takže úplně nevím kam bych vaničku dala, takže pokud mě ještě někdo nepřesvědčí tak asi zůstanu taky jen u lehátka do vany. Jojo u toho prvního to je nejhorší vyřešit co opravdu koupit a co je zbytečný :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.10.19 14:50

@Mouse001 já mám naštěstí švagrovou, která má dvouletou holku a teď měsíčního syna, takže mám, dalo by se říct, vše z čerstva „od vedle“, i když zase, každýmu vyhovuje něco jiného :lol: a hodně mi pomáhá mamka, s tím co je potřeba 100% a co jde levně vyrobit místo zbytečného kupování atp. :D
Jsem jí včera říkala že Jsem viděla nádhernou prebalovaci desku s. Medvidkem Pú, ale byla drahá tak jsem ji nevzala. Mamka že neměla prebalovaci desku, ale do obrázkového igelitu zabalenej molitan a na tom vždy plinku. Nejen že to bylo levný ale prý to miminko i krásně hřálo. Takže mám jasno. :lol: a víc takovych tipů mi dává. :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
17.10.19 21:19
@Mouse001 píše:
@Megden tyjo tak to závidím, že už máš toho tolik.. Já chci právě začít po tom screeningu. Ten máme 29.10..taky bych toho chtěla co nejvíc stihnout do konce roku. Já čekám taky první mimi, ale teda vůbec nevim co všechno je opravdu potřeba abysme nekupovali zbytečnosti. Těch seznamů je na internetu spousta :D…Třeba pořád nevím, zda pořizovat vaničku na koupání a nebo jen lehátko do velký vany… Jak to budete řešit vy?
Řešila jsem a koupila jen lehátko, máme malý byt na uskladnění vaničky a projde mi to zbytečný, i to lehátko beru spíš kvůli tatínkovi, dítě se dá koupat i jen ve vaně když si troufnes ho drzet, lehátko je šikovný ale ta vanička má asi výhodu že min vody v ní a das ji na stůl a setris si záda.. těch seznamu je víc ale základ podobný, koukala jsem i na videa YouTube, tam ale je dobré číst mezi řádky, je to dost sponzorované takže reklama na zbytečnosti taky ale ne vše. Chce to selský rozum a dvakrát zvážit jestli potřebujete a chcete než koupíš. Jinak bazary, plno i nepoužitých věci a oblečení a e-shopy. A taky Mall a heuréka má dobrý ceny i dětských věci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí