Poradna duly
Jana Čurdová
@Elliissaa píše:
Ahoj holky, chvili jsme tu nebyla a koukam jak krasne rostete.. ja tedy zatim tak velkem nemam ale ono to tak pry prvorodicky maji
.. nahore +3. Jidlo mam hrozny výkyvy jako jeden tyden mam chut na ovoce minuly tyden jsme jeli kupovat banany a jablicka a pak tyden na coko ale tam zapojuji vuli a snazim se si doprat jen neco ale je to obcas tezke
a posledny dny mi nevoni moc maso
.. tehotenske veci mam jen kalhoty zatim jinak nic zatim nepotrebuji většího
nevime stale co to bude doufame ze na 2 scr. v listopadu budeme vedet jsme hrozne zvědavý a uz bych rada neco koupila.. ale mimco strasne zadilo na 1. Scr. nemame ani hezkou fotku jen rozplacly flek a dr rikala ze to je jediny co chytla
citim ze to bude maly nervacek po tatinkovi
![]()
Veci jako srin do pokojiku, prebalovak, 3 baleni plen a pak bilych obecku po sestre mame. Ale rada bych uz treba do barvicky neco ladila
![]()
jak mi za cele tehu nebylo ani jednou zle a nic mi prevazne neni krome asi zad a brisko male tak si to zatim moc ne neužívám ale nepocituji moc zmenu
![]()
pohyby necitim nebo nepoznám obcas nejaky ten tlak mam v brise ale jinak nic
na kontolach vse v poradku, coz je nejdůležitější.. jmena to je peklo s mym pritelem probírat
![]()
mame tak jiny kazdy no podle me se rozhodneme az nekdy pres koncem
Ahoj hele já sem taky prvorodicka a břicho teda mám, a osm kilo nahoře ( z 62na 70) takže oblečení původní jen ponožky
a na pohlaví čekáme ať dokoupim zbytek věci v barvě a zbytek hadříku až po novém roce z domu po netu, ale já potřebuju mít vše pod střechou abych byla klidná, vím že je času dost. No jsme každá jiná a i ty těhotenstvi jsou jiné, takže je vše u každé vlastně v pořádku a jak říkáš nejdůležitější je že Mimi je ok a spokojené. ![]()
Máte někdo taky jakože začervenalá prsa- kůži pod bradavkama? Jen mě to trochu svědí ale nijak zvlášť. Myslíte že je to tím jak je to prokrvené jak rostou? Je to vtipné, když takle sundám sportovní potprdu na muže v rámci svádění a on hele co to je?
a já hrde no rostou co? A on to jo ale proč jsou červený? ![]()
@Megden červený ne, ale hrozně moc se mi zvětšily dvorce, mám obří kola na, pro mě, obřích prsou (Před těhu jsem měla A/B- podle střihu podprdy, teď mám C/D…)
Nelíbí se mi to, ale chlap je asi za to, že to je jedna z mála pozitivních věcí na těhotenství ![]()
@Elliissaa tak koukám že jsme na tom podobně skoro se vším taky jsem 17+3 a těhotenské mám zatím jen dvoje kalhoty z lídlu a leginy
pohyby zatím nic a s jidlem je to na houpačce
pohlaví zatím taky nevíme, a na druhý screening máme jít 11.11. Jinak kromě občasné únavy a motání hlavy dobrý
přibrala jsem tak 2,5 kg ![]()
Holky, já jsem nějak úplně mimo 😂před tehu 63, pak nevolnosti a měla jsem 57, teď jsem 21tt a mám 59
no každopádně břicho téměř žádné, oblečení jsem ještě nemenila. Na mimi už něco mám, ale zatím jen po skromnu. Jeden overal a 3 body velikost 50. Budeme mít holčičku a už teď si myslím, ze bude menší ![]()
Ahoj, no vidis kazda prvorodicka to ma jinak no uz abych oblekla jen ponozky z původního šatníku
tesim se na to.. jak nemam fakt zatim nic moc ty priznaky atd
ja tedy v tomhle jsem stejna, co nejdrive natahame tu skrin do pokojicku a chci začít zdobit do barvy az budeme vedet doufejme v tom listopadu ale do konce roku bych chtela mit vse a dokupovat uz jen maličkosti ohledne oblecku a kosmeticky. Taky mam rada vse připravené s predstihem
presne hlavne zdravicko ![]()
To je jak pres kopírku skoro
uplne stejny az na to ze mas motani hlavy a ja zada
a termin screen. nam vychází taky stejně musím si jeste zavolat ale nejak tohle datum bychom měli jit ![]()
@Elliissaa píše:
@MegdenAhoj, no vidis kazda prvorodicka to ma jinak no uz abych oblekla jen ponozky z původního šatníkutesim se na to.. jak nemam fakt zatim nic moc ty priznaky atd
ja tedy v tomhle jsem stejna, co nejdrive natahame tu skrin do pokojicku a chci začít zdobit do barvy az budeme vedet doufejme v tom listopadu ale do konce roku bych chtela mit vse a dokupovat uz jen maličkosti ohledne oblecku a kosmeticky. Taky mam rada vse připravené s predstihem
presne hlavne zdravicko
To je dobrý až obleknes jen ty ponožky z původního šatníku, bude leden a to už dáš krásně do konce, můj muž mi už teď dává na vyzkoušení své xl xxl bundy a svetry že se mi budou hodit na konci zimy 😄 tak mít vše nachystané dřív má výhodu a taky ne protože ten konec pak min utíká jak nic neschanis. Já si říkám že jen měsíc budu pak vše vklidu vybalovat prat a žehlit tak si to plánuju.
Já chci zkusit latkovat takže jen těma plinama se zabavim je nachystat 😄
Já si napsala základní seznam akorat tatínek mi začal schánět ty věci nějak dřív protože objevil pár výhodných cen, než jsem měla v plánu a moc ho to baví a tím se to tak rozjelo.. ![]()
Maminky a jak to máte se spaním? Já se Budím tak 3× na wc a pak kolem jedné až třetí, jdu na teplý mlíko-to mě drží od začátku mlíko v noci, a pak někdy usnu někdy už ne a v pět v půl páté už konec, jdu se psem, muž do práce, já se najím a jdu spát tak do 9 a pak funguju celý den. Ještě před měsícem jsem spala ještě hodinu po obědě a večer v osm už usínala. Teď můžu usnout v 11vecer a stejně nespím tahem, mezi 1-3rano se budim vypsaná.. ![]()
@Megden
Jsem zvědavá jak moc poroste
to vis ze se budou hodit alespon nebudeš muset utrácet zbytecne za tohle obleceni na tu chvíli tohle stačí
Tak držím palce ať plán vyjde
..uuu hezky ty, ja bych latkovy nedala
… Slev je třeba využít to děláte dobře
Jinak spaní mam jak na houpačce, pred všední dny pohoda ale o víkendech muzu prospat cely den
v noci se nebudim a curani jen trosku nezvyk ze jdu ted delsi dobu pokazdy okolo 6 rano no dyl to nedam tak jen takový novy ritual rani ![]()
@Megden já se taky v noci několikrát budim.. Tak mezi 1-2 se budim se mě bolí žaludek a nevim jak si lehnout a jsem tak minimálně hodinu vzhůru než zas usnu… Pak ráno kolem pátý, že jsem celkem vyspalá když jde manžel do práce.. Ale jinak vstávám tak v půl osmý a většinou funguju celý den, až večer to na mě padá už kolem devátý. Jen třeba když někam na dýl jedeme, třeba na nějaký delší výlet tak to si odpoledne nebo navečer musím jít lehnout, protože jsem úplně vyřízená ![]()
@Mouse001 píše:
@Megden já se taky v noci několikrát budim.. Tak mezi 1-2 se budim se mě bolí žaludek a nevim jak si lehnout a jsem tak minimálně hodinu vzhůru než zas usnu… Pak ráno kolem pátý, že jsem celkem vyspalá když jde manžel do práce.. Ale jinak vstávám tak v půl osmý a většinou funguju celý den, až večer to na mě padá už kolem devátý. Jen třeba když někam na dýl jedeme, třeba na nějaký delší výlet tak to si odpoledne nebo navečer musím jít lehnout, protože jsem úplně vyřízená
Jojo delší výlety jsou zabijáci energie, to máš pravdu. Mě pomáhá trochu kojící těhotenský polštář na spaní, akorát bych potřebovala dva, na každé straně jeden jak se prevaluju, ale spaní na břichu mi to nenahradí. A neboli Té žaludek z hladu? Já právě piju mlíko co zasytí abych nevyjidala lednici, protože se právě budím hlavně hlady. ![]()
@Elliissaa píše:
@Megden
Jsem zvědavá jak moc porosteto vis ze se budou hodit alespon nebudeš muset utrácet zbytecne za tohle obleceni na tu chvíli tohle stačí
Tak držím palce ať plán vyjde
..uuu hezky ty, ja bych latkovy nedala
… Slev je třeba využít to děláte dobře
Jinak spaní mam jak na houpačce, pred všední dny pohoda ale o víkendech muzu prospat cely den
v noci se nebudim a curani jen trosku nezvyk ze jdu ted delsi dobu pokazdy okolo 6 rano no dyl to nedam tak jen takový novy ritual rani
Jsem zvědavá jestli to spaní zůstane nebo se zhorší nebo zlepší- tchýně mi říkala že je škoda že se nevyspim aspoň teď..
No právě některé slevy jsou fakt maso, sehnali jsme takhle monitor dechu jen za 500, paní štvalo že píská když bere dítě a nevypne a dostali ho darem a byl novy a ona má dvouměsíční dítě. No se to byla Haluz. Asi si nezajistila že stojí od 2500 nebo to prostě neřešila.
No já latkovky hlavně kvůli zdraví a kyčlím, manželova strana k tomu má sklony a taky se dá říct že je to používání min chemie a levnější, ale to jsou dva tábory pro a proti làtkování, no zkusím a uvidím, záleží na miminku co nato řekne. Počítám že to bude těžké. ![]()
@Megden píše:
Jojo delší výlety jsou zabijáci energie, to máš pravdu. Mě pomáhá trochu kojící těhotenský polštář na spaní, akorát bych potřebovala dva, na každé straně jeden jak se prevaluju, ale spaní na břichu mi to nenahradí. A neboli Té žaludek z hladu? Já právě piju mlíko co zasytí abych nevyjidala lednici, protože se právě budím hlavně hlady.
No tak občas to pak zaspim a občas si právě jdu něco takhle dát, jestli to není z hladu.. Ale že bych přímo prostě měla hlad, když se vzbudim tak to ne… Uvidíme, jak to bude pokračovat no ![]()