Poradna duly
Jana Čurdová
@Baruuu1234 @Luc78 ja jsem taky kousek od Pc, ja premyslim o Hk a nebo Chrudim, na obe slysim pozitiva i negativa, on si asi clovek nevybere, ono asi i zalezi na jake lidi natrefite. Segra ted rodila v Brode a rikala, ze uz by tam nikdy nesla
![]()
@Adela.92 to jsi mě moc nepotesila 😂ale já se korporatu, jako je pce a hk bídu snažit vyhnout
jinak se mě má Brodě líbí, ze připouští alternativní postupy apod no ![]()
@Baruuu1234 hele jak rikam, je to pouze o lidech, zalezi na koho natrefis
ja vim jen, ze nechci Pardubice, s temi mam hrozne zkusenosti snad uplne na kazdem oddeleni co jsem ja nebo moji pribuzni zazili
v Hradci zas je pripadna lepsi pece, kdyby se nahodou neco stalo, nez v Chrudimi
noo uvidime, kde skoncime ![]()
@Adela.92 Jj to mas pravdu v obojím. Pardubicím se vyhnout se vším 😂. A v hk je neonatologie a vše tam svazi kdyžtak, takže z těchto důvodu to naprosto chápu 😊
Já mám ze zkušeností od kamarádek, že Pardubice jsou na porodnici nejlepší. I když stojí ostatní oddělení za prd :/ (mám v rodině několik zkušeností) jinak Chrudim - kamarádka rodila dva dny.. taky nadávala na přístup personálu.. Tak taky váhám. Moje gyndařka v Pardubicich ale 3× týdně slouží, tak snad ji chytnu ![]()
@Karollin.aa tak já po těch kauzach, co se v pce deji a i též podle vyprávění a hlavně přístupem (budete rodit v leze, nic jiného nepripoustime a nastrih děláme prvorodickam preventivně) tak na to já nemám no
, ale samozřejmě, vždy je to o lidech…
A co BRNO, máte někdo zkušenosti s porodnicemi v Brně? Moje rodina a kamarádky celkem na nic nenadavali, akorát že Bohunice jsou hrozný v létě a jsou namačkány na pokojích jako sardinky a je to jak na běžícím pásu-fabrika na děti, ale dobrý doktoři a péče kdyby něco. Já teda chci k Milosrdným, je to menší a působí dobře a klidně, mají predporodni kurz tak uvidím.
@Karollin.aa vidis, jak rikam, vsude najdes pozitiva i negativa. I my jsme kazda jina a kazde neco vyhovuje. Ja v podstate chci hlavne porodit ![]()
@Baruuu1234
Tak to mně tam rodily v posledních dvou letech tři kamarádky a není to pravda:) nechci ji bránit, po včerejší kauze taky váhám. Jen proste nikde to není asi žádná výhra :/ v Hradci nechce rodit ani sestra, co tam v porodnici dělala.. to mluví za vše.. tam mě nikdo nedostane..
@Adela.92
Tak to já mám jasnou představu o tom, jak chci rodit. Snad mi vše dobře dopadne a bude to tak.. přemýšlím, že si zaplatím přímo PA nebo dulu, aby alespoň dohlížela na dodržení mých přání.. v tom jsou Pardubice super a s dulou si k tobě nic nedovolí…
@Rikiki Já jsem dnes 17+4tt a dosud žádné pohyby… Ale už je nedočkavě vyhlížím! ![]()
@Karollin.aa není to pravda…no třeba o té poloze to mají i ofoicialne na stránkách
a když jsem tam četla ten jejich monolog, tak mě prave spis odradil ![]()
@Rikiki já jsem 20+3 a už tak 2 týdny, ale opravdu jen drobné a jen v klidu ![]()