Poradna duly
Jana Čurdová
@Miiri22 já jsem 16+0 a taky mám placentu na přední stěně ale občas něco cítím nejsem si jistá jestli jsou to pohyby ale myslím že ano tak třeba taky brzy ucitis
@Rikiki mě minule přišla až tak kolem 20 ale podala jsem pozdě lístek na peníze a teď to bude teprve druhý měsíc a zatím nedošla tak nevím
@Lola001 ahooj
já obvykle vyjíždím z domu kolem sedmé a snažím se vracet kolem šesté. A večer jsem ráda, že se umeju, vyperu treba jednu pračku a padnu.
Mě nemocenská chodí tak do toho 10 v měsíci.. až se divim..
dávám lístek na peníze hned jak jo dostanu od doktora takže předpokládám že ženský na mzdové jsou spolehlivé a hned to posílají..
![]()
@Rikiki mě minule přišla až 19.9. Teď stále ještě nic, tak to vidím nejdřív v pátek ![]()
@Lola001 no mě přijde že jsem pořád stejně silná ale přítel mi tvrdí že mi břicho roste tak nevím
Já jsem z toho bříška trochu nešťastná, porod až v březnu. Kam to až poroste?
a ta celulitýda
![]()
Celulitida je otřesná!! Bříško roste roste, jsem na něj patřičně pyšná…jen mě stresují ty dlouhé doby mezi kontrolami…zrovna dnes mě to nějak přepadlo :-/
Ja teda muzu rict ze uz me to bricho taky zacina desit, mohlo by se tak na 2 mesice zastavit a zustat jak je 😀 bojim se jak budu vypadat v tom breznu…
@Cernamamba píše:
Celulitida je otřesná!! Bříško roste roste, jsem na něj patřičně pyšná…jen mě stresují ty dlouhé doby mezi kontrolami…zrovna dnes mě to nějak přepadlo :-/
Ty doby mezi kontrolami mě taky vadí, ale spíš až ten poslední týden čekání, to se vždy bojím jestli je Mimi ok a těším až mi ho ukáže a potvrdí, posledně mě ultrazvuk nedělal a je mi po Mimi až smutno, jako bych za ním chodila pokoukat na návštěvu..až budou jasný pohyby budu víc vklidu, jinak se snažím myslet pozitivně a věřit mému tělu že to zvládne a že je Mimi silné a vše bude ok. ![]()