Poradna duly
Jana Čurdová
@pantomima píše:
@Mouse001 já mám naštěstí švagrovou, která má dvouletou holku a teď měsíčního syna, takže mám, dalo by se říct, vše z čerstva „od vedle“, i když zase, každýmu vyhovuje něco jinéhoa hodně mi pomáhá mamka, s tím co je potřeba 100% a co jde levně vyrobit místo zbytečného kupování atp.
Jsem jí včera říkala že Jsem viděla nádhernou prebalovaci desku s. Medvidkem Pú, ale byla drahá tak jsem ji nevzala. Mamka že neměla prebalovaci desku, ale do obrázkového igelitu zabalenej molitan a na tom vždy plinku. Nejen že to bylo levný ale prý to miminko i krásně hřálo. Takže mám jasno.a víc takovych tipů mi dává.
![]()
Máš štěstí že máš mamku co Ti poradí, já ne a navíc jsem jedináček a kámošky mají už odrostlejší děti takže plno věcí už není jak za nich. Ale co jde poradí. Některé mamky prebaluji jen na dece-podlozce kdekoli po bytě, přebalovaci podložka s PUL zástěrem, nepropustná a vypratelná. Mě desku na komisí udělal manžel a koupila jsem si molitanovou podložku s pevnou deskou abych ji mohla dát na vanu, tam dítě vyslect a vykoupat nepřenášela do jiné místnosti. Ale každýmu vyhovuje něco jiného a taky dle velikosti bytu že.
@Mouse001 vaničku mám z Ikei, takovou tu pidi. Na novorozence je super, ve velkém otevřeném prostoru s vodou se miminko většinou bojí. Používala jsem ji vždy na první měsíce u všech dětí. ![]()
Já vaničku kupovat budu ale zase každou kravinu taky ne opravdu člověk musí zvážit co je potřeba a co ne co a každému se taky může taky hodit něco jiného já čekám až budu vědět pohlaví ale nakupovat začnu ve většim množství až ke konci roku
Poprvyy mam pocit ze to neni jen špek ale těhotenskej pupík 😂… vcera vecer a dneska rano jsem poprvy citila prevalovani mimina v brise.. vecer jsem si nebyla jista, ale kdyz to rano bylo to stejny tak me to presvedcilo
jsem 18+2
@Miiri22 hezky
, tak to já nemám takovyhle břicho ani tedka v 21tt
, ale já jsem teda rada, myslím si, ze pak poroste rychle a ještě toho budu mít dost ![]()
tak ja mela poradnej zaklad 😂 brala bych kdyby se to tak na dva mesice zastavilo 😀
@Miiri22 u tebe jde aspoň vydet že je to těhotenské já jsem jak kynuta buchta vypadám už jak v aspoň v 7 nebo 8 měsíci
no ale takhle hezky ten pupik vypada jen vleze kdyz se mi ty speky roztecou do stran 😂 jinak su taky jak brambora ![]()
@Miiri22 no já už tak vypadala před otěhotněním ale přítel mi tvrdí že prý už těhotenský břicho mám já to teda na sobě moc nepozoruju
@Miiri22 píše:
Poprvyy mam pocit ze to neni jen špek ale těhotenskej pupík 😂… vcera vecer a dneska rano jsem poprvy citila prevalovani mimina v brise.. vecer jsem si nebyla jista, ale kdyz to rano bylo to stejny tak me to presvedcilojsem 18+2
Krásný bříško máš, a je trochu do špičky že? Já ho teda mám podle Tebe kulaté a to muž říká ze je špičaté a podle babskych rád je tam kluk. No taky sem ho vyfotila a je teda kulatý. 18+3 ![]()
@Megden
to je krasnej pupiik! ja ho mam ve stoje takovej hranatej
takovej je jen kdyz lezim nenajezena, jinak jsem velryba
a uz vis jestli holka nebo kluk? my cekame kluka. rekl mi to doktor na 1.screeningu a ted v pondeli v poradne rikala i moje gynekolozka ze to vidi na kluka.
@Miiri22 píše:
@Megden
to je krasnej pupiik! ja ho mam ve stoje takovej hranatejtakovej je jen kdyz lezim nenajezena, jinak jsem velryba
a uz vis jestli holka nebo kluk? my cekame kluka. rekl mi to doktor na 1.screeningu a ted v pondeli v poradne rikala i moje gynekolozka ze to vidi na kluka.
Hranatej jo ukaz prosím
Nevíme, nechtělo se ukázat, snad v pondělí konečně..
Ahoj holky, chvili jsme tu nebyla a koukam jak krasne rostete
.. ja tedy zatim tak velkem nemam ale ono to tak pry prvorodicky maji
.. nahore +3. Jidlo mam hrozny výkyvy jako jeden tyden mam chut na ovoce minuly tyden jsme jeli kupovat banany a jablicka a pak tyden na coko ale tam zapojuji vuli a snazim se si doprat jen neco ale je to obcas tezke
a posledny dny mi nevoni moc maso
.. tehotenske veci mam jen kalhoty zatim jinak nic zatim nepotrebuji většího
nevime stale co to bude doufame ze na 2 scr. v listopadu budeme vedet jsme hrozne zvědavý a uz bych rada neco koupila.. ale mimco strasne zadilo na 1. Scr. nemame ani hezkou fotku jen rozplacly flek a dr rikala ze to je jediny co chytla
citim ze to bude maly nervacek po tatinkovi
Veci jako srin do pokojiku, prebalovak, 3 baleni plen a pak bilych obecku po sestre mame. Ale rada bych uz treba do barvicky neco ladila
jak mi za cele tehu nebylo ani jednou zle a nic mi prevazne neni krome asi zad a brisko male tak si to zatim moc ne neužívám ale nepocituji moc zmenu
pohyby necitim nebo nepoznám obcas nejaky ten tlak mam v brise ale jinak nic
na kontolach vse v poradku, coz je nejdůležitější.. jmena to je peklo s mym pritelem probírat
mame tak jiny kazdy no podle me se rozhodneme az nekdy pres koncem ![]()