Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
30.9.19 20:44

Ja jim teď hodně zelenině a ovoce a nic jiného nemám pomyšlení… ale nedávno sem měla KFC tak mi to tom bylo pěkně šoufl.. ale i když sme těhotné neměli by sme se omezovat… i když ja musím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
30.9.19 20:54

@Janu17 Já zase nemůžu zeleninu ani ovoce cítit hlavně jabka to vyhodím jen co je sním i to pomelo šlo včera ven ale dneska jsem ho dojidala a zatím ho v sobě mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.10.19 05:52
@pinklady píše:
@Megden ahoj, na kdy si objednana na ten velký ultrazvuk? Ja jdu zítra na krev na triple test a na screeningu nám doktorka řekla, že nám řekne pohlaví za tri týdny, což vychází teď, ale jdu právě jen na tu krev, tak nevím :nevim:

Mě teď v tom konci 16tydne brali jen krev a kontrolu čípku jestli drží a ultrazvuk ne, doktor říkal že jedeme všechny vyšetření podle pojišťovny a někdo psal že si víc ultrazvuku priplaci, tak asi to prostě není potřeba. Tak někdo říkal, že kdyby bůh chtěl, abysme tam furt viděli tak nám tam udělá okynko na břicho :) ale už bych to taky chtěla vědět a taky ho zas videt. na ten velký ultrazvuk jdu 4.11. asi 21tt a k mému Mudr na ten screening asi v 19tt. Za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.10.19 11:03

@lovean
Jez na co mas chut. Ja jim uplne normalne, na co mam chut, tak to snim. Sice uz nejim takove porce jako predtim, snim toho mene, ale neomezuji se.
Zase bych to tak neprehanela.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.10.19 11:05

@lovean
Ale zase vseho s mirou.😂
Ne, ze by jsme se meli cpat od rana do vecera bramburkama, hambaceme apod😂
Proste normalne. Muj nazor.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
1.10.19 11:06

Já jim stejne jako predtim, jediný rozdíl ze si občas dam něco sladkého. Dřív jsem jedla jen maximálně ovoce a sladkosti žádné ty uměle (sušenky, čokoládu Atd). To si teď někdy dam, nebo si dam džus k pití (predtim jen voda, caj a případně vino-pivo). Ale zase ze bych jela všechno na co mám chut to ne, protože bych jedla jen hranolky a čokoládu a to ti proste živiny nedá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.10.19 13:06

@skorotehotna
Tak ja to taky nemyslela doslova - jist na co ma chut😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.19 13:47

Ja jim uplne vsechno co pred tehu, jedine co nejim jsou jatra, tatarak a plisnove syry…Takze bych to taky nehrotila a hlavne bys za chvilku musela umrit hlady, podle toho co pises ze nic nepozres:woman_ :D shrugging_tone1:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.10.19 15:31

No já jim málo jako na porce mám co dělat abych něco snědla a když už něco sním tak málo co do sebe dokážu dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.10.19 18:53

Já jím a piju všechno, tak jak před těhu. Možná mám chuť na jídla co jsem dřív nejedlá tak si to prostě dám. Naštěstí už nemám vlčí hlad takže baštím normálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
1.10.19 19:12

Já jim všechno hlavně sladký to je problém to bych mohla jíst fakt furt 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.10.19 19:21

A kdo už cítí pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
1.10.19 19:47

Já jen zatím takové simrani ale kopání ještě ne.. už se na to ale těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.10.19 20:06

@Lola001 Já si nejsem jistá někdy možná cítím něco ale nevím ale já jsem dneska podle utz teprve 14+1 tak mi to přijde brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.10.19 20:28

Taky cítím sem tam cosi, co vypadá jako simrani… Těžko říct, co to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí