Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jim teď hodně zelenině a ovoce a nic jiného nemám pomyšlení… ale nedávno sem měla KFC tak mi to tom bylo pěkně šoufl.. ale i když sme těhotné neměli by sme se omezovat… i když ja musím.. ![]()
@Janu17 Já zase nemůžu zeleninu ani ovoce cítit hlavně jabka to vyhodím jen co je sním i to pomelo šlo včera ven ale dneska jsem ho dojidala a zatím ho v sobě mám
@pinklady píše:
@Megden ahoj, na kdy si objednana na ten velký ultrazvuk? Ja jdu zítra na krev na triple test a na screeningu nám doktorka řekla, že nám řekne pohlaví za tri týdny, což vychází teď, ale jdu právě jen na tu krev, tak nevím
Mě teď v tom konci 16tydne brali jen krev a kontrolu čípku jestli drží a ultrazvuk ne, doktor říkal že jedeme všechny vyšetření podle pojišťovny a někdo psal že si víc ultrazvuku priplaci, tak asi to prostě není potřeba. Tak někdo říkal, že kdyby bůh chtěl, abysme tam furt viděli tak nám tam udělá okynko na břicho
ale už bych to taky chtěla vědět a taky ho zas videt. na ten velký ultrazvuk jdu 4.11. asi 21tt a k mému Mudr na ten screening asi v 19tt. Za tři týdny.
@lovean
Jez na co mas chut. Ja jim uplne normalne, na co mam chut, tak to snim. Sice uz nejim takove porce jako predtim, snim toho mene, ale neomezuji se.
Zase bych to tak neprehanela.😂
@lovean
Ale zase vseho s mirou.😂
Ne, ze by jsme se meli cpat od rana do vecera bramburkama, hambaceme apod😂
Proste normalne. Muj nazor.0
Já jim stejne jako predtim, jediný rozdíl ze si občas dam něco sladkého. Dřív jsem jedla jen maximálně ovoce a sladkosti žádné ty uměle (sušenky, čokoládu Atd). To si teď někdy dam, nebo si dam džus k pití (predtim jen voda, caj a případně vino-pivo). Ale zase ze bych jela všechno na co mám chut to ne, protože bych jedla jen hranolky a čokoládu a to ti proste živiny nedá ![]()
@skorotehotna
Tak ja to taky nemyslela doslova - jist na co ma chut😂
Ja jim uplne vsechno co pred tehu, jedine co nejim jsou jatra, tatarak a plisnove syry…Takze bych to taky nehrotila a hlavne bys za chvilku musela umrit hlady, podle toho co pises ze nic nepozres:woman_
shrugging_tone1:
No já jim málo jako na porce mám co dělat abych něco snědla a když už něco sním tak málo co do sebe dokážu dostat
Já jím a piju všechno, tak jak před těhu. Možná mám chuť na jídla co jsem dřív nejedlá tak si to prostě dám. Naštěstí už nemám vlčí hlad takže baštím normálně ![]()
Já jim všechno hlavně sladký to je problém to bych mohla jíst fakt furt 😂
Já jen zatím takové simrani ale kopání ještě ne.. už se na to ale těším.
@Lola001 Já si nejsem jistá někdy možná cítím něco ale nevím ale já jsem dneska podle utz teprve 14+1 tak mi to přijde brzo
Taky cítím sem tam cosi, co vypadá jako simrani… Těžko říct, co to je ![]()