Poradna duly
Jana Čurdová
Ja občas cítím něco, co je opravdu jiné než pohyby střev, takové šoupnutí po stěně, ale netuším, zda je to ono, já jsem trouba, mě to jasně řekně až kopanec. 18tt
Ahoj holky, mužu se k Vám přidat? Máme termín 1.3.2020. Čekáme první mimi, tak jsem takový nováček ve všem 😂.
@Baruuu1234 vítej mezi námi
já mam termín na 15.3.2020.. Taky čekám první mimi, takže jsme na tom stejně ![]()
@Baruuu1234 Vítej neboj nejsi sama taky čekám první a termín mám 12.3. 2020.. ![]()
A už víte, co to bude? 😊 nám řekli, ze nejspis holcicka. 15. jdeme na druhy screening. Na prvním nám vyšla hůř hodnota růstové retardace a doktor chtěl, abych brala až do 35. týdne prášky, ale odmítla jsem to. Jinak jsme snad v poradku ![]()
@Baruuu1234 já to ještě nevím dovim se to až 30.10. Na druhém velkém ultrazvuku u svého gynekologa.. už bych to chtěla vědět ale budu si muset počkat.. já beru akorát prášky na redeni krve.. ![]()
@Baruuu1234 Já taky nevím co čekám miminko se nám nechtělo ukázat na prvním screeningu tak snad příště
@Baruuu1234 já mám anopyrin.. říkám si ze doktor má. k tomu asi dobrý důvod aby miminko bylo v pořádku.. nejsem úplnej hubenour tak budu hodná a radši to brát abych nedej bože rodila dřív.. teď mě sklatila nemoc takže se taky moc ven nedostanu..
no hlavně aby bylo malé v pořádku.. ![]()
@Baruuu1234 já zatím ještě taky nevím, takže se to dozvim az 29.10. na druhym velkym ultrazvuku.. Už se nemůžu dočkat
i když hlavní je, aby to malý bylo zdravý
. Já už teď žádný prášky neberu, ale celý první trimestr jsem taky brala anopyrin, prednison a utrogestan…
Jj tak záleží, z jakého důvodu Vám to napsali. Nám vyslo % 1/135, což není ani jedno procento a když jsem o tom hodně hledala, tak hodně nemocnic atd to vůbec nepíše, ze to prý nepomáhá. A já mám docela problém s polykanim prášku, takže jsem si říkala, ze než každodenní stres pro mimi, tak to “risknu”. A odkud jinak jste? Už mate vybranou porodnici? 🙃
Porodnici mám už vybranou.. moje mamka tam rodila 3× takže už ji tam znají takže snad budu v dobrých rukách.. jinak jsem z poličky a rodit budu ve svitavách je to 15km takže ideální ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?😀
Termín porodu máme 15.3. Nyní jsem 16+3tt.
Snažili jsme se o mimi přes dva roky, nakonec to vyšlo přes umělé oplodnení na druhý pokus z mražených embryí.
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte problém s křečema do nohou. Mám asi nedostatek horčíku a v noci mě budí silné křeče do lýtek. Bohužel mi provází i bolest hlavy.
Jinak všem budoucím maminkám gratuluji a držím palce ať miminka krásně rostou 😊 ♥️️
@Kris-such ahooj, tak to jsme na tom stejně, taky mám TP 15.3 a taky z umělého oplodnění z KET 😁. Já Teda křeče nemám, ale ty bolesti hlavy, to je něco. Bereš nějaké vitamíny?