Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean
Ja doufam, ze mi ho udela. Mela by delat kazdou navstevu, musi preci kontrolovat miminko.😊
To tam jinak nemusim chodit preci..
@jirulkaa tak nekontroluje se jenom miminko, ale i tvůj psych a. fyz. stav, moč, tlak apod..
![]()
@pantomima no právě a já na utz byla dneska tak pochybuju že mi bude utz dělat po týdnu znovu
@pantomima
Ja to samozrejme vim, nejsem hloupa - jsem zdravotni sestra.😉
@jirulkaa pokud nemáš žádné potíže tak povinné jsou jen 3 utz. Spousta doktorů ani víc neudělá. Když jsem byla těhu s 1. dcerou tak 3 a šlus ![]()
Holky hýbete se některá nějak? Myslím nějaký sport, cvíčo? Já jsem byla dřív hodně aktivní, ale sporty co jsem dělala teď fakt nejdou. Tak jsem zkusila alespoň nějaká cvíča pro 2. trimestr z YouTube a musím říct, že se cítím daleko líp. ![]()
@jirulkaa mě dělá doktor ultrazvuk při každé návštěvě. Akorát já nejsem schopná tam něco pořádně vidět ![]()
@Lola001 píše:
Holky hýbete se některá nějak? Myslím nějaký sport, cvíčo? Já jsem byla dřív hodně aktivní, ale sporty co jsem dělala teď fakt nejdou. Tak jsem zkusila alespoň nějaká cvíča pro 2. trimestr z YouTube a musím říct, že se cítím daleko líp.
Taky se mi zdá, že když chodím vic se psem na delší procházky v lese a doma se protáhnu, že se cítím líp, u nás jsou teď dny zdraví a plno akci zdarma i gravidjoga, tak sem přemýšlela že bych zkusila, a pak třeba dle netu cvičila doma. Jinak ještě dělám sexing občas to je super relax 😄
Kdy myslíte že doktor na gynde už pozná pohlaví? Může to být dřív než půjdu na druhý screening ve cca 20tt? Je zvláštní kolik nás je, co to nevíme, že a přitom ja měla za to, že nevědět je spíš výjimka, ale tchýně a babičce to nevysvetlis, myslí že jim to nechceme říct..
a furt se ptají zda to víme a kdy budeme ![]()
@Megden dá se to vědět dřív mě včera říkal kdyby miminko nemělo skřížené nohy že by řekl ale nešlo to
@lovean no tak uvidíš
budeš mít prekvápko ![]()
@jirulkaa nikdo neřekl že si.
Moje srdce mi teď ani nedovolí napsat, co jsem chtěla. ![]()
@Lola001 nemůžu, mám zablokovaný záda, tak čekám až mi to povolí.. (už přes týden) jinak jsem cvičila rehabilitační cviky na záda a rameno.