Poradna duly
Jana Čurdová
@Lola001 píše:
@lovean brzy tě to přejde uvidíš, mě je už týden dobře, nevolnosti jsou fuč s 1. trimestrem.
@Lola001 no já už taky končím pomalu první trimestr tak doufám že taky bude brzo líp
Jinak holky dneska ta nevolnost pokračovala koupila jsem si vychlazenou kofolu a zabralo to vím že to není dobré ale vypila jsem necelý půl litr tak si říkám nepiju to každý den tak snad to bude v pohodě
@Adi5 píše:
Holky, někdo s těhotenskou cukrovkou?
Ahojky, já jsem měla v předchozím těhotenství poruchu glukózové tolerance s dietou a teď jsem hlídaná už od začátku. Na prvotních krevních testech do průkazky jsem měla cukr 5,1. Jak jsi na tom ty? ![]()
Všem gratuluji k negativnich screeningům. Já dnes ještě podstupovala v Brně integrovaný krevní test kvůli věku. Jinak jsem 15+5 tt a čekáme zase kluka ![]()
Ja jdu na screening poslední už bych ho chtěla mít za sebou ještě musím chvíli počkat
@lovean píše:
Ja jdu na screening poslední už bych ho chtěla mít za sebou ještě musím chvíli počkat
Všechno bude v pořádku
, kdypak jdeš?
@Luc78 v pondělí a už teď mám trochu nervy ale v pondělí budu mít velké
@lovean
Neni ceho se nervovat, ja nervozni byla v cekarne, ale jakmile jsem sla dovnitr, spadlo to ze me a bylo to krasne.😊 💗
@jirulkaa jo to jsem si před 11 lety taky říkala a když mi pak řekli že je to hodně zlé tak mě to málem položilo pak jsem naštěstí měla dva kluky ale každého nervy jak hrom
Nedávno jsem narazila na kurz pro nastávající prarodiče, vpodstatě je uvedou do dnešních věcí kolem těhotenství a mateřství a výchovy, kdybych se nebála, že po něm bude tchýně moooc chytrá byl by to pěkný dárek k Vánocům.. co vy a rozdílne názory v generacích na vaše těhotenství a mateřství? ![]()
@Megden žádné rozdílné názory na mateřství napříč generacema nemáme, naštěstí
takže nic takovýho řešit nemusíme ![]()
@Luc78 píše:
Ahojky, já jsem měla v předchozím těhotenství poruchu glukózové tolerance s dietou a teď jsem hlídaná už od začátku. Na prvotních krevních testech do průkazky jsem měla cukr 5,1. Jak jsi na tom ty?
No ja jsem měla první odběr 5,1 a po týdnu, co jsem se snažila hodně cukr omezit, tak 5,4. Takže jsem objednaná do dia poradny a doufám, že bude stačit dieta. Moc nevím, co mě bude čekat