Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
20.9.19 14:46

@lovean
A kdy jsi ho odevzdavala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.9.19 15:22

@jirulkaa jo přesně nevím ale na začátku září protože mě kvůli tomu volala účetní z práce tak hned jak volala tak asi za dva dny jsem ten papír měla a nesla ho na sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.9.19 19:56

@lovean
Tobe ho neposila prace, ty tam musis osobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.9.19 20:00

Ahoj holky chci se zeptat jestli si žádá když vás bolí mazete nějakou mastí mám na mysli jako třeba nějakou chladivou nebo hrejici?? Sem teď 16tt a tak strasne mě záda ještě nebolelo.. hlavně ve spodní části.. děkuji za radu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.9.19 20:08

@jirulkaa já jsem ho nenesla na sociálku to jsem blbě napsala nesla jsem ho do práce a účetní to tam předali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
21.9.19 12:07
@Janu17 píše:
Ahoj holky chci se zeptat jestli si žádá když vás bolí mazete nějakou mastí mám na mysli jako třeba nějakou chladivou nebo hrejici?? Sem teď 16tt a tak strasne mě záda ještě nebolelo.. hlavně ve spodní části.. děkuji za radu. ;)

No já měla bolesti v začátku a asi dvakrát mazala masážním olejem s hrejivym účinkem, pak jsem někde četla že taky pozor na to v těhotenství a stejně mě to nepomáhalo a já se o Mimi dost bojím.. Ale začla jsem trochu cvičit spíš protahovat a dobrý. Kočičí hřbet, na čtyřech zvednout do kříže práva ruka a levá noha..,předklon s dlaněmi na zem, a v šedé s nataženýma nohama hlavu přitáhnout spojenýma rukama v zátylku k hrudníku.. už sem se ale chystala k Mudr pro nějaký cviky nebo fyzioterapeuta atd, naštěstí to bylo jen 14dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.9.19 12:21

@Megden děkuju moc zkusím to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.9.19 13:45

Holky musím vám povykládat jezdím teď s přítelem do práce on je kominík a čekám na něho v autě a byli jsme na jedné vesnici kde těch báraku měl hodně a paní mě viděla jedna už starší a pozvala mě k sobě ať nesedim v autě uvařila mi čaj a chtělo se mi na záchod ale to je jedno povídali jsme si přítel ji řekl že čekáme miminko a ona co to bude tentokrát holčička ne a já říkám to ještě nevím a ona na mě vypadáte na holčičku tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.9.19 19:56

Jééé tak třeba holčička klapne :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.9.19 20:24

@Lola001 no kéž by už mám víc podnětů že by mohla ale uvidíme no přítel o miminku jinak než o holčičce nemluví tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.9.19 06:28

Holky diky za všechny komentare :hug: na plodovku nakonec pujdu, at mam teda sichr ze je male ok :lol: ale vim ze je.musi :srdce: jinak me zacaly se 4 mesicem krasne bolesti hlavy :roll: A jaksi zase poboliva bricho, popichuje tak uz nervuju :mrgreen: :mrgreen: ale vim ze se to tam vsechno roztahuje :roll: jinak na zadku mam takovou celulitidu ze sitovka s pomerancema hadr :mrgreen: :mrgreen: a nemocenska taky porad nikde :think: :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.9.19 07:47

@Spaget92 moc držím palce, ať je prcek zdravý, kdy Tě to čeká?

Jinak o celulitýdě mi ani nemluvě, je to děs :cert:! A to jsem doteď žádnou neměla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
23.9.19 08:30

@Spaget92 že mám celulitidu, na to jsem si hned zvykla, ale hrozně se bojím strií.. :( :lol: :lol:
Držím palce, tfuj tfuj tfuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.9.19 08:33

Tak holky dneska můj den D den screeningu je tu od rána nervy jak hrom a jdu tam až na dvě takže si v nervech ještě počkám tak na mě myslete ať je to v pořádku dokud to nebude za mnou tak v klidu nebudu takže už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.9.19 08:35

@lovean
Drzim palce a uvidis, ze vse bude v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí