Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
12.9.19 17:00

Ahoj holky, tak my uz mame po screeningu. Vsechno je v poradku a cekame holcicku.💗 🎀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.9.19 17:01

@Týnka 96 jo tak to aspoň někdo já bych měla být taky tak nějak jak půjdu na ten screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.9.19 17:07

@jirulkaa gratuluju a závidim že už to máš za sebou a že čekáš holčičku jsem zvědavá na nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.19 17:54

@lovean Až budu mít screening budu 13+6 ale na krvi jsem byla už 23.8. To je divnè, že Ti krev berou tak pozdě. Náš Dr zároveň s velkým ultrazvukem vyhodnocuje tu krev, tedy už chce mít výsledky.

Na dnešek se mi o tom už i zdálo. Fakt se bojím :zed: vzhledem k tomu že se mi pořád něco s… Už aby bylo pondělí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.19 17:55

@jirulkaa super! Gratuluji k holčičce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.9.19 17:57
@Spaget92 píše:
Ola muzu mezi vas :mrgreen: zajimalo by me jestli jste nektera byla na odberu plodove vody. Screening vysel negativni utz v poradku ale pry jsem se ocitla v sede zone ze dite nejspíš bude naprosto ok ale pro jistotu.Dle dr. kaliny na veveri v brne. Podle me dr je naprosto zbytecne jit na odber ale zase..plodovka je 100%a budu vedet.Ja jen ze mam strach o male..

Osobně bych na odběr plodové vody nikdy nešla. Raději bych si zaplatila panorama test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.19 17:59

@Spaget92 to jsi měla nějakou hodnou špatnou? Krev? Nevím jak bych se zachovala :( asi bych na plodovku šla, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.9.19 18:05

@Lola001 no já jdu na screening jinam než ke svojí doktorce když jsem se objednávala na screening řekla jsem ve kterém týdnu jsem objednali mě ale o tom že by se na krev chodilo dřív někdo nic neříkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.9.19 18:06

@jirulkaa
moc gratuluju ke zdrave holčičce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.19 18:21
@lovean píše:
@Lola001 no já jdu na screening jinam než ke svojí doktorce když jsem se objednávala na screening řekla jsem ve kterém týdnu jsem objednali mě ale o tom že by se na krev chodilo dřív někdo nic neříkal

Jo to já jdu taky jinam. U nás v Okrese to dělá jen jeden :-) Každý má asi jiný postup. Ten náš si i v době kdy se bere krev dělá i utz aby si sám určil stáří těhotenství a podle toho zve pak na velký ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.9.19 20:22

Dekuju holky❤️️
A tem co nebyly, drzim palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
12.9.19 21:03
@Týnka 96 píše:
@lovean mě brali krev až po utz screeningu 13+5 jsem byla…
@Spaget92 mě nabídli triple test.. odmítla jsem.. když mi vyšel screening negativní, tak si nepřipouštím ani šanci že by malé mohlo něco být.. ale záleží na tobě..

Není 13+5 na krev už pozdě? :think: Měla by se brát 10. - 11.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.9.19 06:03

@Hakrajta pozdě je.. ale mě to u nás v nemocnici zblbli a neposlli tu krev tam kde jsem byla na screeningu tak mi ji museli vzít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.9.19 07:20

@Lola001 nee pry hranicni. Ale mohe dr rikala ze nechape ze mam krasou hodnotu ze mam 1/578 a ze kdybch mela 1/30 nic nerekne ale ze toto je krasna hodnota.. svteening negativni..:nevim: tak pak se vyznej :mrgreen: ale asi pujdu at mam stopro sichr. :mrgreen: ale posrana sem teda pěkně :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
13.9.19 08:18
@Elbaba píše:
Porodnic je šest a i tak mají často stop stav a neberou, ani nemohou když nemají místa. Běžně se stává, že vezou rodičku mimo Prahu. Ona vlastně ani ta registrace není záruka toho, že tě tam odrodí. Správně máš volat a zjistit jak na tom jsou a když není místo tak ho zařídí jinde. Každá pražská porodnice má jinou specializaci, kdy se jim vozí rodičky klidně z celé ČR. Hlavně chodíš myslím od 36tt na monitory a proto se musí rodičky rozdělit mezi všechny porodnice.

To je hrozný, to je teda hodne naprd..tak ať rodite kde si přejete.
My máme tři porodnice a ještě někdo jezdí i do okolních, když mají pocit že je to tam nej. 6porodnic je asi zřejmě málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí