Poradna duly
Jana Čurdová
@Domini94
Moc moc gratuluji!❤️️ take bych si prala holcicku.
Jinak holky, dnes mi volali ze screeningu, jdu nakonec ve ctvrtek misto stredy od pul 11. Pry pani doktorka musi odejit driv. Tak jsem z toho byla takova smutna, ze musime cekat jeste den.😔 😙
@jirulkaa akorát na začátku těhu jsem si dala a nezabral mi, tak jsem si říkala, že to nemá cenu a už jsem si ho víckrát nebrala.
@pantomima
Snad ano.❤️️
Ja ho obcas mela na hlavu a zabral mi, protoze me to neprestalo samo od sebe bolet a je to fakt hrozny. Ted me zrovna boli take, uz od odpo
ledne.
@jirulkaa ja mela docela migreny a Paralen jsem brala tak dvakrat tydne…a doktor nemel nic proti:)
je to je krasny, moc gratuluju ❤️️ s te hodnoty projasneni si nic nedelej. My meli 1,53mm a doktor rikal ze to je uplne vporadku a ani se nad tim nepozastavil.. zbytečně tě vyděsil.
@KristynaHanova já dnes v poradně 2kg nahoře.. mám 76kg a už se hroutim 😂
@Týnka 96 no ja si zs rikam ze mi je jedno kolik mam, ale bojim se tech kecu😂Hele vysetroval te i vaginalne nebo jen utz, moc apod?
Holky mě je dneska děsně zle od odpoledne a teď večer snad nejvíc a to jsem si myslela že už jsou nevolnosti na ústupu
@pantomima 14+5 😊
@KristynaHanova hele tentokrát kontrolovala i čípek.. 😊 pak měkká na malou a to vše a další kontrolu mám 7.10