Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
5.9.19 08:05

Ahoj holky, máte některá Leidenskou mutaci? Máte od Dr naplánováno píchání miniheparinu? Jak často máte v těhu kontroly na hematologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 08:11

@Týnka 96 tak to je krasny a aspon vis ze tam
Je 😍Delal ti 3D utz nebo normalni? Dekuju, jdu az odpoledne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.9.19 08:22

@KristynaHanova dělala mi normální 😊 tak držím palce já byla strašně v nervech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 08:46

@Týnka 96 j jsem zatim v klidu, tak do 13:00 casu dost a jsem zvedava kdy ten stres prijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.9.19 09:26

@KristynaHanova já šla až v půl 3 byla jsem v klidu dokud jsem tam nepřijela.. pak jsem si lehla na lehátko a stres strasnej a v klidu jsem byla když jsem jí pak videla 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.9.19 09:30
@Cernamamba píše:
Mě doktorka zjistila vysoký cukr v krvi, tak mi budou brát znova krev, aby nedělala závěry z jednoho odběru…má to někdo také tak?

Ano. Měla jsem mírné zvýšení. Tak jsem týden vynechala cukr a vše sladké a včera kontrolní odběr a jelikož dr ani nevolala, tak předpokládám, že v normě.
Kolik máš cukr? Vysadit ovoce, vše sladké a číst složení. Snad se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
5.9.19 10:39

@Lola001 ahoj, ja mam leidna a picham si Clexan uz od zacatku, kontrolu jsem mela nekdy kolem 8tt, pak dalsi asi za tyden kvuli anti-xa a tam se zjistilo ze pichat musim, zatim 0,4. A dalsi ko mam az za dva mesice, to budu nejak kolem 20tt. Ale ja mam jeste k tomu nejake mutace a uz v mladi jsem mela trombozu, takze jsem hlidana hned od zacatku. Nekdy na leidna zvou na kontrolu az prave v tom 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.9.19 11:37

@Týnka 96 no asi dneska jsem ráno zase začala krvácet sice to nebylo až tak moc ale videsilo mě to radši jsem jela na pohotovost vše je v pořádku akorát nevim co byla jako by bublina nad nim jako by bylo v bublině ale možná to byla ta placenta říkala že se tvoří placenta tak možná to jinak miminko se tam vrtelo viděla jsem jak se hýbe srdíčko jsem poprvé slyšela no hezký to bylo prý podle utz 10+2 dneska to špinění ale nevíme čím je a ještě jsem byla dneska na endokrinologii a tam vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.9.19 12:04

@Adela.92 Ahoj, já právě teď v srpnu prodělala trombózu ale ne v hlubokých žílách, jen v povrchových ale v celém lýtku až po vstup do hlubokých žil. Píchám si clexane 0,4. Včera na kontrole mi Dr řekla, že už mám přestat a uvidíme na kontrole v 20 TT. Popravdě jsem z toho nervózní být v podstatě 2 měsíce bez injekcí i kontroly, uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.9.19 12:37

Holky, zhorsil se nekomu v tehu atopicky ekzem? Ja ma od vcera na rukou cervene fleky a svedi a nevim, cim to mam mazat. Mazu obyc Niveou zatim.😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
5.9.19 14:16

@Lola001 tyjo, tak to bych rekla, ze bys mela byt teda hlidana. No ja prave poprve sla taky na hema a tam se doktor ani nepodival na ty zpravy z nemocnice a nic ho nezajimalo a rovnou rekl prijdte ve 20tt. Tak jsem si zasla jeste ke sve obvodni Dr a te se to taky nezdalo, tak mi zavolala primarce na hema do jineho mesta a tam mi hned vzali krev a vse zkontrolovali a samozrejme pichat musim : :zed: segra to mela uplne stejne, taky v jednom meste rekli ve 20tt, v druhem ji vzali hned a pichala cele tehu. Prijde mi, ze tohle nemaji vubec sjednoceny, a kazdy dela jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.9.19 15:26

Holky závidím těm co už byli na sreningu že už to mají za sebou já si ještě počkám no tak nedá se nic dělat snad to uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.9.19 16:41

@lovean Ja take jeste nebyla.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.9.19 16:49
@Adela.92 píše:
@Lola001 tyjo, tak to bych rekla, ze bys mela byt teda hlidana. No ja prave poprve sla taky na hema a tam se doktor ani nepodival na ty zpravy z nemocnice a nic ho nezajimalo a rovnou rekl prijdte ve 20tt. Tak jsem si zasla jeste ke sve obvodni Dr a te se to taky nezdalo, tak mi zavolala primarce na hema do jineho mesta a tam mi hned vzali krev a vse zkontrolovali a samozrejme pichat musim : :zed: segra to mela uplne stejne, taky v jednom meste rekli ve 20tt, v druhem ji vzali hned a pichala cele tehu. Prijde mi, ze tohle nemaji vubec sjednoceny, a kazdy dela jak chce.

Jako já se těch injekcí klidně zbavím, ale víš jak… člověk se prostě pořád bojí, hlavně když jsem si teď fakt užila malé peklíčko. Nerada bych aby se mimču něco stalo. V úterý jdu k Dr tak to asi nadhodím. Snad mě uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
5.9.19 16:54

@Lola001 naprosto chapu. Ale tak pokud ti kontroluji krev, tak to bude v poradku. Hlavne pri jakemkoli naznaku trombozy ihned jet. Me prave poprve odbyli uplne bez kontroly, tak to me dost zarazilo, jinak jsem si taky rikala klidne se injekci zbavim. Ale kdyz jsou potreba, neda se nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí