Poradna duly
Jana Čurdová
no mě právě ještě nic nešimrá..včera jsem měla celý den až nepříjemný cukání v podbřišku tak jsem se bála co se děje… a dneska prostě jen ty prsa jinak nic.. tohle bude dlouhej týden než se dočkám toho screeningu příští pondělí…
Mám to samé.. taky jdu příští pondělí na screening.. Tak uvidíme..
hlavně klid.. ![]()
Dockas se..
uteče to jak voda hlavně myslet pozitivně že bude všechno dobré a že miminka pěkně rostou.. ![]()
@Janu17 nic jiného by mě ani nenapadlo, že by mělo být něco špatně
stačí že je špatně mě ![]()
Ale jo, jako musím uznat, že to docela běží.
Včera jsme to oznamovali tchánovcům, teď o víkendu to budeme oznamovat našim, tak toho se bojím 100× víc jak screeningu
![]()
Jsem na tom stejně, zvracela sem jenom jednou. Jinak jsem pořád unavená ![]()
Tak tohle oznamování máme už za sebou..
já měla akorát 3× stav na zvracení ale jinak nic a taky občas žaludek na vodě.. ![]()
Mě taky nic není
zvracela jsem jednou, měla jsem nechute
a krom bolení prsou rostoucího bříška které cítím že tam je tak mi nic není
screening mám ve středu a jsem 13+2 ![]()
Uklidňuje mě, jak píšete, že vám nic není. Mně to furt šrotuje v hlavě a jsem z těch nepříznaků nervozní. Spíš se mi objevují drobnosti typu nemám chuť na kafe. Usnula jsem už v sedm. Vypila jsem 4 litry vody… Takové jako skoro nic.
Kafe už sem taky skoro omezila spíš není chuť jestli si dám jeden hrnek a jeste malinký a slabí tak je to zázrak.. teď mě štve to nadměrné slineni furt musím někde odplivavat a štve mě to když to spolknu tak mi je špatně..
![]()
@Janu17 cítím se všelijak nic moc ale nevím jak to budu zvládat všechno
@lovean určitě to zvládat budeš.. já byla dnes u doktora skrz tlak Kdyz sem tam byla naposledy měla sem ho vysoký týden sem si měřila doma a byl v pohodě dneska tam jdu radši o chvíli dřív abych stihla uklidnit a stejně sem ho měla vysoký tak já nevím jestli náhodou nemám stres s doktoru.
mě teď začíná být taky tak nějak divně pálení Žahy hrozně nafoukla a nutkání zvracet.. ![]()
@jirulka To je skvěle máš už pěkné bříško já to tak nějak nepoznám jestli už mi vykukuje sem trochu silnější tak spíš to přisuzují speku..
kolikátý si tt?? ![]()