Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
2.9.19 10:30

@Janu17

no mě právě ještě nic nešimrá..včera jsem měla celý den až nepříjemný cukání v podbřišku tak jsem se bála co se děje… a dneska prostě jen ty prsa jinak nic.. tohle bude dlouhej týden než se dočkám toho screeningu příští pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.9.19 10:35

Mám to samé.. taky jdu příští pondělí na screening.. Tak uvidíme.. :) hlavně klid.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
2.9.19 10:44

@Miiri22 @Janu17 vy jdete už v pondělí, já až ve středu :( :lol: :lol: asi se nedočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.9.19 10:46

Dockas se.. :) uteče to jak voda hlavně myslet pozitivně že bude všechno dobré a že miminka pěkně rostou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
2.9.19 10:54

@Janu17 nic jiného by mě ani nenapadlo, že by mělo být něco špatně :lol: stačí že je špatně mě :lol:
Ale jo, jako musím uznat, že to docela běží.

Včera jsme to oznamovali tchánovcům, teď o víkendu to budeme oznamovat našim, tak toho se bojím 100× víc jak screeningu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.19 11:04

Jsem na tom stejně, zvracela sem jenom jednou. Jinak jsem pořád unavená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.9.19 11:32

Tak tohle oznamování máme už za sebou.. :) já měla akorát 3× stav na zvracení ale jinak nic a taky občas žaludek na vodě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
2.9.19 13:35

Mě taky nic není :) zvracela jsem jednou, měla jsem nechute :) a krom bolení prsou rostoucího bříška které cítím že tam je tak mi nic není :) screening mám ve středu a jsem 13+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.9.19 14:13

Uklidňuje mě, jak píšete, že vám nic není. Mně to furt šrotuje v hlavě a jsem z těch nepříznaků nervozní. Spíš se mi objevují drobnosti typu nemám chuť na kafe. Usnula jsem už v sedm. Vypila jsem 4 litry vody… Takové jako skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.9.19 14:23

Kafe už sem taky skoro omezila spíš není chuť jestli si dám jeden hrnek a jeste malinký a slabí tak je to zázrak.. teď mě štve to nadměrné slineni furt musím někde odplivavat a štve mě to když to spolknu tak mi je špatně.. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.9.19 12:16

Ahoj telulky jak se vám vede? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.9.19 12:24

@Janu17 cítím se všelijak nic moc ale nevím jak to budu zvládat všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.9.19 12:28

@lovean určitě to zvládat budeš.. já byla dnes u doktora skrz tlak Kdyz sem tam byla naposledy měla sem ho vysoký týden sem si měřila doma a byl v pohodě dneska tam jdu radši o chvíli dřív abych stihla uklidnit a stejně sem ho měla vysoký tak já nevím jestli náhodou nemám stres s doktoru. :lol: :lol: :lol: mě teď začíná být taky tak nějak divně pálení Žahy hrozně nafoukla a nutkání zvracet.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.9.19 12:45

Ahoj holky! :)) ja se mam zatim bajecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.9.19 12:51

@jirulka To je skvěle máš už pěkné bříško já to tak nějak nepoznám jestli už mi vykukuje sem trochu silnější tak spíš to přisuzují speku.. :lol: :lol: kolikátý si tt?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí