Poradna duly
Jana Čurdová
no od té doby co jsem doma tak to jde.. nastesti mi nebyva spatne, jen mam porad nejaky vytoky.. do toho jeste dobiram utrogestan tak se bojim co bude az to vysadim… ale jsem teda rada ze me nechala doktorka doma.. v te kuchyni to bylo uz sileny…
Tak co holky, pochlubte se v jakem jste tt?😍 🍀
Ja jsem dnes 12+1tt. ![]()
@Miiri22 to bude určitě dobrý
já taky dobiram utrogestan
jsem po ivf, takže už ho beru nejakej ten patek… To věřím, stát na nohou v práci taky není dobrý. Já pravcuji právě ve fabrice a dělám tam 12tky i noční, tak mě doktoři nechali doma hned.
@Domini94
Vazne? Ja se toho take bala, skrz velky UZ a screening, kam jedeme v zari. Ale porad je to tak, jak ma.👍🏼 ❤️️ Kamaradka byla podle PM nejaky tt a podle velikosti plodu se ji to posunolo dal.
@jirulkaa jojo, vypadá to, že budu mít velké dítě, ale říká se, že to měření ze začátku nemusí být úplně přesné 🙂. Uvidím co nam řeknou na velkým utz 🙂 jdeme 9.9. Kdy jdete vy?
@Domini94
Nebudeme si tykat?😊
My jdeme 11.9. A uz se nemuzu dockat, odpocitavan dny.
Ja se prave ptala doktorky, zda se nemusim preobjednat a ona, ze ne, ze je to akorat. Ona mi to rikala uz, kdyz jsem byla 8+1tt a hned ten den jsem se objednala.
Já jsem dnes 11+0 takze zacinam 12tt ![]()
já jsem taky po IVF, a na screening jdu taky 9.9.
tak na sebe budem myslet ❤️️ uz jen tyden
@jirulkaa já myslela vy jako množné číslo, špatně sem to napsala 😁samozřejmě si můžeme tykat 😁.
No já právě musela řešit to preobjednani, byla sem objednaná na 16.9 a to by potom co sem zjistila, že je o týden napřed by to bylo prý pozdě. 🙂
@Miiri22 jeee a kam si chodila na kliniku?🙂 Jojo budem na sebe myslet 🙂 strašně se těším, měli sme pgd, tak by měli být doufám vše v pořádku 🙂 jsem zvědavá jestli nám už řeknou pohlaví 😁
my chodili do reprofitu. no snad bude vse v poradku:) taky se tesim az maly zase uvidim.
Ahoj, taky se přidám. Jsem 12+2 a na screeningu jsme byli minulý týden, vše ok. Jen je mi pořád špatně
doufám, že se mi brzy udělá líp. Všem, co screening teprve čeká, držím palce!
@Domini94 v poradku.😂 A to ti rekla primo gynekolozka? Ja take cekala, ze budu muset a ona, ze budu tak 13+4 nebo tak nejak a ze to je akorat.