Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
11.9.19 19:31

@Mouse001 no byla jsem tam včera a vše bylo ok, malý se tam vrtěl o sto šest :) a jak na potvoru hned noc na to tohle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.9.19 07:58

Screening už mám také za sebou, vše v pořádku, ale mimino nechtělo vůbec spolupracovat, doktorka se trochu zapotila a vše trvalo hrozně dlouho. Musela mi dělat i vnitřní utz což mi nevadilo. Příští týden již registrace do porodnice. Byl jste někdo už u VZP žádat o proplacení částky za screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.9.19 08:25

@Elbaba já jdu dnes odpoledne, ale na ZPMV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.9.19 09:35

@Elbaba ty jo na to jsem zrovna myslela, kdy se přihlásit do porodnice. Takže ty už jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.9.19 09:50

@Pitrísek123 v Praze je potřeba registrace právě ve 14tt, ale mám ještě vyhledlou menší porodnici a rozhodnu se až podle zdravotniho stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.19 09:59

U nás naštěstí žádné registrace být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.19 10:36

Planujete se někdo registrovat na Bulovce s nadstandardem? :nevim: nějáké zkušenosti s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.9.19 12:01

Jsem ráda že v Brně žádné registrace do porodnice nejsou, přijde mi to hrozně brzo to teď řešit, začínáme řešit vybavicku a i to ne každý už teď řeší, natož porod. No ale co naděláte, když to musí být, že.. To je tím, že tam je málo porodnic? Ale přece když byste tam jeli už s rozjetým porodem bez registrace tak Vás stejně musí odrodit, musí poskytnout zdravotní péči ne? To myslím jako teoretickou otázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.9.19 12:27
@Megden píše:
Jsem ráda že v Brně žádné registrace do porodnice nejsou, přijde mi to hrozně brzo to teď řešit, začínáme řešit vybavicku a i to ne každý už teď řeší, natož porod. No ale co naděláte, když to musí být, že.. To je tím, že tam je málo porodnic? Ale přece když byste tam jeli už s rozjetým porodem bez registrace tak Vás stejně musí odrodit, musí poskytnout zdravotní péči ne? To myslím jako teoretickou otázku..

Porodnic je šest a i tak mají často stop stav a neberou, ani nemohou když nemají místa. Běžně se stává, že vezou rodičku mimo Prahu. Ona vlastně ani ta registrace není záruka toho, že tě tam odrodí. Správně máš volat a zjistit jak na tom jsou a když není místo tak ho zařídí jinde. Každá pražská porodnice má jinou specializaci, kdy se jim vozí rodičky klidně z celé ČR. Hlavně chodíš myslím od 36tt na monitory a proto se musí rodičky rozdělit mezi všechny porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.9.19 13:12

@Elbaba aha tak už jsem taky zapátrala a ve Frýdku-Místku registrace není potřeba :) tak hodně štěstí ať to výjde tam kde chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.9.19 13:17

@Megden no s tou výbavičkou mi povídej, taky bych už nejraději nakupovala, ale asi počkáme až po 2.velkém utz příští měsíc až nám na 100% potvrdí chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.9.19 13:21
@Pitrísek123 píše:
@Elbaba aha tak už jsem taky zapátrala a ve Frýdku-Místku registrace není potřeba :) tak hodně štěstí ať to výjde tam kde chceš ;)

Registrace je v pohodě, všichni blázní ráno, ale spoustu termínu se uvolní kolem poledne, tak se vždy něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.9.19 15:39

Ola muzu mezi vas :mrgreen: zajimalo by me jestli jste nektera byla na odberu plodove vody. Screening vysel negativni utz v poradku ale pry jsem se ocitla v sede zone ze dite nejspíš bude naprosto ok ale pro jistotu.Dle dr. kaliny na veveri v brne. Podle me dr je naprosto zbytecne jit na odber ale zase..plodovka je 100%a budu vedet.Ja jen ze mam strach o male..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.9.19 15:56

Mě přijde že se toho screeningu nedočkám a přijde mi že jdu dost pozdě hlavně krev ale jak mě objednali tak jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.9.19 15:59

@lovean mě brali krev až po utz screeningu 13+5 jsem byla…
@Spaget92 mě nabídli triple test.. odmítla jsem.. když mi vyšel screening negativní, tak si nepřipouštím ani šanci že by malé mohlo něco být.. ale záleží na tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí