Poradna duly
Jana Čurdová
@Mouse001 no byla jsem tam včera a vše bylo ok, malý se tam vrtěl o sto šest
a jak na potvoru hned noc na to tohle ![]()
Screening už mám také za sebou, vše v pořádku, ale mimino nechtělo vůbec spolupracovat, doktorka se trochu zapotila a vše trvalo hrozně dlouho. Musela mi dělat i vnitřní utz což mi nevadilo. Příští týden již registrace do porodnice. Byl jste někdo už u VZP žádat o proplacení částky za screening?
@Elbaba ty jo na to jsem zrovna myslela, kdy se přihlásit do porodnice. Takže ty už jdeš?
@Pitrísek123 v Praze je potřeba registrace právě ve 14tt, ale mám ještě vyhledlou menší porodnici a rozhodnu se až podle zdravotniho stavu.
Planujete se někdo registrovat na Bulovce s nadstandardem?
nějáké zkušenosti s tím?
Jsem ráda že v Brně žádné registrace do porodnice nejsou, přijde mi to hrozně brzo to teď řešit, začínáme řešit vybavicku a i to ne každý už teď řeší, natož porod. No ale co naděláte, když to musí být, že.. To je tím, že tam je málo porodnic? Ale přece když byste tam jeli už s rozjetým porodem bez registrace tak Vás stejně musí odrodit, musí poskytnout zdravotní péči ne? To myslím jako teoretickou otázku..
@Megden píše:
Jsem ráda že v Brně žádné registrace do porodnice nejsou, přijde mi to hrozně brzo to teď řešit, začínáme řešit vybavicku a i to ne každý už teď řeší, natož porod. No ale co naděláte, když to musí být, že.. To je tím, že tam je málo porodnic? Ale přece když byste tam jeli už s rozjetým porodem bez registrace tak Vás stejně musí odrodit, musí poskytnout zdravotní péči ne? To myslím jako teoretickou otázku..
Porodnic je šest a i tak mají často stop stav a neberou, ani nemohou když nemají místa. Běžně se stává, že vezou rodičku mimo Prahu. Ona vlastně ani ta registrace není záruka toho, že tě tam odrodí. Správně máš volat a zjistit jak na tom jsou a když není místo tak ho zařídí jinde. Každá pražská porodnice má jinou specializaci, kdy se jim vozí rodičky klidně z celé ČR. Hlavně chodíš myslím od 36tt na monitory a proto se musí rodičky rozdělit mezi všechny porodnice.
@Elbaba aha tak už jsem taky zapátrala a ve Frýdku-Místku registrace není potřeba
tak hodně štěstí ať to výjde tam kde chceš ![]()
@Megden no s tou výbavičkou mi povídej, taky bych už nejraději nakupovala, ale asi počkáme až po 2.velkém utz příští měsíc až nám na 100% potvrdí chlapečka ![]()
@Pitrísek123 píše:
@Elbaba aha tak už jsem taky zapátrala a ve Frýdku-Místku registrace není potřebatak hodně štěstí ať to výjde tam kde chceš
Registrace je v pohodě, všichni blázní ráno, ale spoustu termínu se uvolní kolem poledne, tak se vždy něco najde.
Ola muzu mezi vas
zajimalo by me jestli jste nektera byla na odberu plodove vody. Screening vysel negativni utz v poradku ale pry jsem se ocitla v sede zone ze dite nejspíš bude naprosto ok ale pro jistotu.Dle dr. kaliny na veveri v brne. Podle me dr je naprosto zbytecne jit na odber ale zase..plodovka je 100%a budu vedet.Ja jen ze mam strach o male..
Mě přijde že se toho screeningu nedočkám a přijde mi že jdu dost pozdě hlavně krev ale jak mě objednali tak jdu
@lovean mě brali krev až po utz screeningu 13+5 jsem byla…
@Spaget92 mě nabídli triple test.. odmítla jsem.. když mi vyšel screening negativní, tak si nepřipouštím ani šanci že by malé mohlo něco být.. ale záleží na tobě..