Poradna duly
Jana Čurdová
@Cernamamba píše:
Koukám že na přibírání asi vedu…já mám nahoře už 5kg…
Jsme na tom stejně, buď v klidu.
@Luc78 píše:
@Lola001 : to si děláš srandu, jsem z Vysokého Mýta
. Ty jo, tak to mě mrzí, že máš takové problémy, ale věřím, že budeš v pořádku, jsem hodně optimistická
. Já přibrala v prvním těhotenství 26 kg
, ve druhém 8 kg a teď zatím mám o 1 kg méně.
Jé z Mýta
a kde plánuješ rodit? Já chci určitě v uo.
Já v prvním těhu přibrala 22 kg ale byla to voda, u druhého 10 a v třetím těhu 17, teď mám nahoře tak 5 kg..hrůza ![]()
Já jsem 14+1, nahoře mám cca 2 kg ale připadám si jako kdybych přibrala minimalne 7 ![]()
Tak mě ta váha skáče nahoru dolů takze sem nic nepribrala ani nezhubla.
večera sceering dopadl dobře ale ještě nevíme co čekáme pac se prcek asi naštval a nechtěl spolupracovat otočil se zadickama a trucoval takže sem strávila na kontrole hodinu.. ![]()
Já jsem teď po pořádně, tlak 160/90. Měla jste některá už takhle brzy taky vysoký tlak? Zatím to doktor neřešil, ale v předchozích těhotenstvých jsem vysoký tlak měla v 3. trimestru.
@Lola001 já mám pokaždé když jdu k doktorovi ale doma mám normální takže můj doktor to taky neřešil zatím.. říkal že je to možná z nerviku když tam jdu..
@Lola001 já na to trpím..mám to běžné.. teď každou kontrolu.. a jdu na neschopenku.. poslali mě i na kardiologii atd… Hlavně v klidu.. a nepij nic co by ti ten tlak zvyšovalo.. kafe, černý nebo zelený čaj.. hodně vody a dávej n to pozor já na to dřív každodenně kolabovala..
Úplně se mě vybavuje ty nervy u holek, porody jsem měla vyvolávané právě kvůli tlaku a bílkovině
K Dr jsem šla na pohodu, stres žádný, předchozí tlaky 110/70 ![]()
@Lola001 : to je zvláštní
, a cítíš se nějak hůř? Ja s tlakem nemám vůbec problém, ale zase ta glykemie
. Určitě to bylo jen výjimečně a budeš zase v pořádku ![]()
Holky mám radost ❤️️ ted mi dosli vysledky a screening je negativni a riziko downowa syndromu je podle slov doktora velmi nízké 1:15 248.. jsem stastná, konecne si jdu to tehotenstvi uzivat ![]()
@Miiri22 super gratuluji doufám že se za dva týdny taky dozvím dobré zprávy
Ahoj holky, take se pridávám. ![]()
Screening me čeká 18.9. na Bulovce. Snad bude vsechno v poradku. Je to me prvni tehotenstvi a vice mene na prvni dobrou co jsme to zacaly zkouset ![]()
Zatim je vsechno v poradu zitra jdu na GYN na kontrolu a krev. Specialne mi udelalo i na cukrovku, mame v rodine po cele generace tak se sestrika rozhodla to zaskrtnout. Tak uvidime.
Na mimco se moc tesime. Tatinek by si moc pral kluka ale bud pry rad za zdrave miminko jsme zvedava na nas screening az miminko poprve uvidime, mame jen jeden ultrazvuk z 4tt takze je tam jen cerna bublina ![]()
Ted jsme 11+5tt a vaha zatim jsme pul kila nahore. Ale to prisuzuji tomu ze jsme nebyla uz 6 den na zachode. Nevim co s tim, mam to celkem od zacatku tehu. Jinak mam tehu bez jediného
.. jsem jen unavenejsi.
Termin nam vychází na 27.3.
Vsem preji klidne tehu a zdravé miminka. ![]()
M.
@Elliissaa Ahoj, vítej ![]()
Já jdu na screening 16.9. a termín mám 26.3.
![]()