Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je fajn.. já už bych to chtěla mít za sebou.. strašně pomalu to utíká.. teď jdu ve středu ke svému gynekologovi tak uvidíme ![]()
@KristynaHanova 5.9 to jdu ze štítnou žlázou na kontrolu ale jinak u mě je to děs pořád je mi blbě nákup v obchodě je pro mě horor a to zítra musím já k obvodní a s malým k dětské doktorce jsem teda na sebe zvědavá jak to zvládnu
No já jdu právě už teď ve středu. Moč, krev a připravit si 1200,– na sreening. Ale měla bych být teprve 10+1 tak mi to přijde strašně brzo ![]()
@lovean tak to ja ja mam az na to krvaceni a hospitalizci tohle tehotenstvi opravdu bezproblemove, mozna i tim ze vubec nestresuju a nechci nervovat toho prcka tim ze mam nervy.Jako jak ti je furt blbe? Kdyz jsem byla v nemocnici, tak mi jednou bylo na zvraceni a dostala jsem Degan, musim rict ze nechapu proc jaem ho nemela i u tech nevydarenych tehu, protoze to je lek nadevse a ta uleva…to je neco neuveritelnyho…Od te doby mi je krasne
@Janu17 píše:
Adi5 já byla před týdnem jen na takovém rychlém kde mi brali krev pak rychlí ultrazvuk vyplacla sem 1200 a 9.9. Jedu zvona na velké vyšetření.. takže část screeningu mám za sebou..
Aha, tak to bude možná u mě podobné.. A to jsi byla ve kterém tt? Já bych měla jít v 10+1 což se mi zdá děsně brzo…
@Adi5 aha tak to ja byla na krvi 10+2tt a na
Utz jdu az 13+4tt protozw uz budou mit u vysledky krve, mela bych platit 900,– plus fotky co budu chtit, Tak to na vas
Budu moc myslet aby bylo vse v poradku 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
@KristynaHanova tak to třeba tak u mě taky bude, ona ta poslední návštěva u dr byla hodně fik fik, takže vlastně nevím co mě čeká. Jen mi říkala, že vzhledem k předchozím nezdarům mi určitě screening doporučuje a na to konto mi nabídla tento datum.. No uvidíme, ale zajisté už začínám lehce vyšilovat ![]()
@Adi5 tak uvidis, treba uz bude delat fakt screening a ty budes klidnejsi🙏🏼nestresuj se hlavne, ja si rikam, ze kdyz se to udrzelo do ted, tak uz to tam musi vydrzet a musi to byt ok
@KristynaHanova nemůžu nijak fungovat do obchodu to je pro mě děs ale zvracim jak kdy já mám torecan čípky ale to se mi brát moc nechce jen když je mi fakt hodně zle protože se mi po nich chce spát ale fakt hodně takže tak
@KristynaHanova snad ano ale mám problém dneska mi volala sestřička z gyndy prý v těch vyterech co mi dělali před týdnem mi našli kvasinky tak že mi pošle macmiror tak jsem si to vyzvedla a tam je že by se neměl brát v prvním trimestru těhotenství tak po tom se mi do toho moc nechce a nevím co dělat ale nechce se mi to brát abych nějak neublížila miminku
@lovean tak pan doktor asi vi co ti ma napsat a vi ze jsi tehu, takze bych to brala…hlavne abys byla v poho
@KristynaHanova no je to doktorka ale to je jedno teď jsem četla na netu dva případy kdy kvůli tomuhle léku ženy měli zamlkle tehu takže se bojím samozřejmě nemusí to nic udělat ale nevím no