Poradna duly
Jana Čurdová
To Je krásný..
sem taky ráda zato co mám teď i když mě občas štve.. je sice o 2 roky mladší ale má větší rozum než bejvalej a ten byl o 3 roky starší.. ![]()
@Janu17 tak to máme podobně taky jsem ráda za to co mám teď je to velký rozdíl ty jo dneska je mi mega zle zvracim a jídlo jíst ke pro mě horor i když mám na to jídlo chuť tak to jde těžko
To já můžu zaklepat že sem nezvracela ani jednou jednou mě to natahlo ale nic.. akorát mám dny kdy sem lemra líná a nic nedělám a prostě sem utahana a občas mě bolí hlava.. jídlo jak které ale teď ujizdim ns zelenině a ovoci.. jinak moc nejim zhubla sem 2 kila.. pri mě váže je to prý dobře..
@Janu17 já jsem taky zhubla a při mé váze je to určitě dobře vypadám teď jak v 7 měsíci takže trochu zhubnout je jen dobře já u prvních dvou zvracela celý dny seděla nad misou to bylo děs teď to není až tak hrozný jsou dny kdy mi není zle vůbec pak jsou dny kdy jen ráno a pak zase třeba je mi zle až do odpoledne takže jak kdy a teď jsem si začala i ucuravat jak se nadavuju tak se prostě trochu pocuram ale to jsem taky už měla u druhého syna jo a já nejsem schopná dělat vůbec nic uklízet musí vždy přítel o víkendu chudák protože já nedokážu nic štve mě to ale fakt to nejde když jsem krvácela tak to bylo jasné jenže teď už mě to štve ale snad to brzy bude lepší
No tak to já musím doma dělat všechno přítel je lehoch a vynese jen koše když se mu chce.. takže veškerá práce je na mě..
ale nic si z toho nedělám sem doma a od chudák chodí do práce tak sem v klidu až budu mít pupek a nebudu moc už tolik tak snad pomůže no…
i když sem ráda že mám okolo sebe tak bezvadne kamarádky který se těší a pomáhají jak můžou..
samý už mají děti trochu odrostle tak se těší na miminko..
![]()
@lovean píše:
Holky já budu muset zítra poprvé busem co jsem těhotná musím zvládnout asi 25 minut cesty a nevím jak to dám není mi nic moc ale musím jet protože potřebuju si nechat udělat odběry než půjdu ze štítnou zlazou na kontrolu
To zvládneš, vezmi si s sebou nějaké piškoty nebo sušenky a když se ti udělá zle, hned si dej piškot.. a nezapomeň si vzít vodu a furt pij.. taky je mi absolutně nechutně ale cesty mhd musím zvládat ![]()
@Janu17 no můj přítel je taky lenoch ale jako nemůže tu nechat bordel jak v tanku který tu je ví že musí mi pomoct že nemá na výběr já bych ráda něco dělala ale nevím proč se cítím tak děsně že to nejde já ani vařit nedokážu syn starší chodí do jídelny kupovat jídlo aby jsme pojedli nevím snad se to aspoň do konce prvního trimestru zlepšení jinak mě klepne
@pantomima no na mě piškoty nefunguji krom džusu nejsem schopná pít nic takže musím mít džus doma je to na palici ani nedokážu nic dělat bordel tu mám jak v tanku ale nemůžu necítím se dobře tak nevím co dělat
Určitě se to zlepší..:) pak už si budeš tehu užívat a bude to v pohodě..
![]()
Tak to já přibrala už tak 3 kg
Před těhotenstvím jsem měla postavu akorát, hodně vysportovanou. Teď 2 měsíce NIC nedělám a je to hrůza jak se ta postava hrozně rozkydne i když roky před tím na sobě dřete. M ám hroznou depku z toho, že nemůžu žádný sport
Domácnost zvládám naštěstí v pohodě ale manžel mi každé ráno musí chystat snídani k posteli, nejsem schopná vstát a chystat jídlo. To běžím
Chudak, až začnu chodit do práce tak se mnou bude muset vstávat v 5 ![]()
@Janu17 no doufám samotnou mě štve že nejsem schopná nic dělat jsi připadám úplně neschopná ale fakt to nejde
Hlavně klid..
nemá cenu se stresovat hold všechno prostě nejde když člověku není zrovna dobře.. ![]()
@lovean taky jsem zr začátku pila převážně džusy
naštěstí už zvládám vodu a bez na pití každých 15minut bych nepřežila asi
@Lola001 přesně vím o čem mluvíš s tím rozkydnutím, celej život tancuju a teď nemůžu
cítím se jak kynutej knedlík
ale domácnost nezvládám vůbec.. dělám jenomty „voňavý“ práce a jinak ležím.. a snažím se dodržet klid, co mám naordinovaný
![]()
@Janu17 no to máš asi pravdu ale přijde mi že chudák přítel má svoji práce dost a k tomu ještě musí uklízet doma je mi ho líto
Hele říkám si ze je sice pravda že chodí do práce ale mi taky celý život musíme zvládat práci domácnost děti a ještě starost o chlapa.. Tak hold jednou se musí postarat i oni..
![]()