Poradna duly
Jana Čurdová
@Denny97 ahojky já jsem dneska podle ms 8+5 ale podle utz je plod menší
Ahoj ženy, mohu se přidat? TP mám 17.3.
takže dnes 10+0 (tuším). Nečekám prvního prcka, ale tento mi dává pořádně zabrat. Od 6tt hematom, pak tromboflebitida a nakonec si píchám každý den Clexane. Rána mám krušná a přes den bojuju s vlčím hladem. Sotva se najím tak mám hrozný hlad až mi je špatně. V pátek jdu na krev kvůli screeningu a mám být na lačno.. asi sežeru sestřičku
. Nevíte co na tento hlad pomáhá?
Holky já budu muset zítra poprvé busem co jsem těhotná musím zvládnout asi 25 minut cesty a nevím jak to dám není mi nic moc ale musím jet protože potřebuju si nechat udělat odběry než půjdu ze štítnou zlazou na kontrolu
Zítra zacitam 12tt. 9.9. Jdu na velký ultrazvuk kde mi řeknou už všechno.. dnes mi brali jen krev a rychlí ultrazvuk jestli je vše jak ma.. ![]()
Ahoj budoucí maminky
už jste přemýšleli nad tím co mimco bude potřebovat a kdy to začnete schánět? Já chci až tak v pátém, šestém měsíci, ale čekáme první, budeme potřebovat všechno a když teď někam jdeme koukat, protože jsem si třeba chtěla osahat možnosti làtkování, tak se rozněžňuju nad vším.. a tchýně mi hned řekla že to asi do prosince nevydrží. Jak to máte vy? ![]()
@Megden já určitě počkám do druhého screeningu, protože se proste bojim ze pak budu muset na potrat a budu doma koukat na postýlku.
Taky si počkám.. kupa věci budu mít od kamarádky takže počkám až budu mít první trimes za sebou a pak začnu shánět věci i když už něco symbolicky mám tak zase tak nemagorim i když je to první tehu.. ![]()
@Janu17 já jsem si říkala že po prvním screeningu když bude vše dobré koupím první kousek nějakého oblečení a věci začnu nakupovat tak ke konci roku
Přesně na všechno času dost i když ani nemrkneme a už to bude venku..
už se moc těším a zároveň mám i strach jak to vše zvládnu.. takové ty obavy s prvním miminkem.. No sem zvědavá miminko sem si moc přála s bývalým to neklaplo a to sme spolu byli 7let.. A teď už konečně sem se dočkala.. ![]()
@Janu17 neboj zvládneš já budu mít 3 a to se teda taky bojím ale žádné věci taky nemám protože už je to 7 let a nemyslela jsem si že budu chtít ještě další ale jsem ráda že ze současným přítelem budeme mít společné dítě