Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 96 to joo😂 ❤️️Uz to na sobe trosku vidis? Ja mam pocit ze jsem kejda tlusta a uz se na to brisko tesim
@KristynaHanova já mám pupek jak 5 holka 😂 😂 a klepne mě z toho brzo 😃 teď budu shánět svatební šaty to bude sranda 😂
@Týnka 96 tak to si me uklidnila, cekas taky prvni ze?😍No ja mam rano docelq dobry bricho ale pres den je to hnus…hlavne si prijdu jak fakt tlusta a ne zatim tehotna🙈 🙈 🙈 🙈Ajo tebe vlastne ceka ta krasna svatba😍 ❤️️Zavidim ja bych si saty vzala hned😂Urcite nejaky sezenes…Posli fotecky kdybys chtela…:) Kdy se na to chystas? Na zkouseni?
@Týnka 96 neboj vše bude dobré to co jsem měla ja není nijak časté já to spíš vzácnost ale neboj taky se ty genetiky bojím ale doufám že bude vše dobré
Já jedu na scearinng teď ve středu tak sem zvědavá a dost vystrasena.. Je to vysněné miminko a přeji si aby bylo vše v pořádku.. kontroly predtim byli v pohodě tak sem zvědavá.. akorát se mi určitě nebude chtít ráno vztavat mám tam být v 7 ráno a mám to od baráku hodinu cesty.. ![]()
@Janu17 tak to nezávidim já jdu na ten screening toho 23.9 až na 14 hodin naštěstí
A ještě na lacno to bude hrůza ale co bych pro toho našeho drobecka neudělala… Jen škoda že přítel nejede má noční takže nestíhá.. Tak vezmu mamku která se na vnoucatko těší i když dvě už má… ![]()
@Janu17 mě neříkali že na screening na lacno jen na kontrolu za 3 týdny
A to je tvůj první?? Můj Je to první tak myslím že mi budou brát krev a pak tam určitě pojedu znova.. Tak nevím.. ![]()
@Janu17 ano ale už jsem těhotná byla a když mi brali na genetice krev nikdy jsem nemusela být na lacno sice naposled už je to 7 let už si vše úplně nepamatuju ale vím že na lacno nebyla
@Janu17 tobe nebrali krev predtim? Mne sestricka rikala ze krev musim mit tak minimalne tyden pred screeningem odebranou, ale taky jsem nebyla na lacno
@KristynaHanova mě předtím nebrali před tema 7 lety až tam ten den zároveň s utz a teď když jsem se objednávala tak taky nic takového neříkali
@lovean aha tak maji asi jine postupy…Dr. rikal ze se zadavaji vysledky krve do pc k hodnotam z utz a z toho vyjde to potencionánk riziko VVV a tak
@Janu17 píše:
Já jedu na scearinng teď ve středu tak sem zvědavá a dost vystrasena.. Je to vysněné miminko a přeji si aby bylo vše v pořádku.. kontroly predtim byli v pohodě tak sem zvědavá.. akorát se mi určitě nebude chtít ráno vztavat mám tam být v 7 ráno a mám to od baráku hodinu cesty..
Kolikátý jsi tt že jdeš už teď? U nás se dělá 7-14dní před screeningem krev a ta se vyhodnotí až s vysledky utz. Na krev musím být minimálně 11tt a screening 13tt kdy je prý pořádně vše potřebné vidět. Při prvním jsem měla právě při screeningu největší stres a znovu mám trochu strach.