Poradna duly
Jana Čurdová
@Elbaba presne takhle mi to bylo vysvetleno a je to i na netu vsude psano:)
Ja se tamy strasne bojim, protoze si rikam ze kdyby to po vsech tech nezdarech nevyslo tak tohlw by pro nas byla asi nejvetsi rana, kdyz uz jsme to dotahli i k prukazce a videla jsem i pohYby miminka🙈Samozrejmne jen na utz:)
Ale nemocne miminko bych si nenechala a toho se nejvic bojim…Musi to vyjit vse ok🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
Holky já jdu na krev před screeningem ve středu a taky musím být nalacno, ale protože mi nebrali ještě krev na protilátky, pohlavn nemoce, cukr atd. Vemou mi to najednou. Jinak bych taky mohla jist
@KristynaHanova čekáme první a předtím dva nezdary, takže snad to dotáhneme do konce
hele u mě to taky vypadá zatím jak špek ale nestyď se za to, roste tam miminko ❤️️ no čeká když vše klapne je to dost na rychlo
na šaty jedu teď ve čtvrtek a fotečky ti ráda pošlu 😍
@lovean hele musíme věřit že to bude vše ok
myslet positivně jako doteď ![]()
@Týnka 96 ted uz nam to ale musi klapnout🙏🏼Ale zas si rikam co jako…spek-nespek, hlavne aby bylo vse ok a tak jak ma🙏🏼Jeee tak to je opravdu rychlovka svatba a kdy ze ji mate? Ja si saty zkousela snad dvacatery a uz jsem byla hotova (ja hlavne mela uplne jinou predstavu a vysneny jiny saty, ale ve vsech jsem byla jak koule) Nakonec vyhraly ty, ktery by me ani nenapadlo si vubec zkouset a byly dokonaly a oblikla bych je znovu❤️️
@jen_taková_jedna tak to mi zatim taky neodebirala sestricka, tak asi na pristi kontrole:)
@KristynaHanova svatbu máme 21.9
no já jsem zvědavá co nakonec výběru 😃 už se těším
dopadne to neboj se já tomu věřím,😍
@Týnka 96 @KristynaHanova já se vdávala už před 11 lety
strašně to letí. Tenkrát se nedělaly ani fotky na mobil
Na netu jsem našla jedny, co se mi moc líbily. Sla do salonu a rovnou si je po vyzkoušení odnesla
![]()
@jen_taková_jedna hrozne to leti, ja se vdavala 1.6.minuly rok a tak strasne to uteklo❤️️Jako celkove to leti, zrovn vcera jsem si rikala ze uz jsme spolu 10let a ze ten cas tak strasne leti a to nemame jeste ani ty deti, na kterych to clovek pry vidi nejvic…Ja mam pocit jako kdyby jsme spolu stale zacinali❤️️😂
@KristynaHanova tak to mate dobre
mě prdí každý druhy den
ale nedala bych ho za nic na světě ![]()
@jen_taková_jedna tak to me taky obcas stve a zlobi, ale je to takovy to zdravy zlobeni😂Myslim si ze ho vic
Stvu ja😂
Holky snažím se samozřejmě taky věřit že bude vše už jen dobré už ten začátek od zjištění nebyl lehký tak snad už teď vše dobré bude včera večer jsme s mojim zkusili se poprvé v těhotenství milovat měla jsem děsný strach protože po tom všem jsem nevěděla jestli do toho jít nakonec jsme to zkusili a vypadá že je vše ok ale ten strach tam byl
@jen_taková_jedna asi tak😂Myslim ze ted
Musi mit vsichni chlapy nervy ze zeleza😂
Ahojky holky
jsem tady u vás nova
termín 28.3.2020.. dnes 8+3 a včera na gynekologii bylo i srdíčko ![]()