Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
19.8.19 21:31

@KristynaHanova jj asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.19 21:53

@Elbaba presne takhle mi to bylo vysvetleno a je to i na netu vsude psano:)
Ja se tamy strasne bojim, protoze si rikam ze kdyby to po vsech tech nezdarech nevyslo tak tohlw by pro nas byla asi nejvetsi rana, kdyz uz jsme to dotahli i k prukazce a videla jsem i pohYby miminka🙈Samozrejmne jen na utz:)
Ale nemocne miminko bych si nenechala a toho se nejvic bojim…Musi to vyjit vse ok🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 04:17

Holky já jdu na krev před screeningem ve středu a taky musím být nalacno, ale protože mi nebrali ještě krev na protilátky, pohlavn nemoce, cukr atd. Vemou mi to najednou. Jinak bych taky mohla jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
20.8.19 05:09

@KristynaHanova čekáme první a předtím dva nezdary, takže snad to dotáhneme do konce :) hele u mě to taky vypadá zatím jak špek ale nestyď se za to, roste tam miminko ❤️️ no čeká když vše klapne je to dost na rychlo :) na šaty jedu teď ve čtvrtek a fotečky ti ráda pošlu 😍
@lovean hele musíme věřit že to bude vše ok :) myslet positivně jako doteď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 06:44

@Týnka 96 ted uz nam to ale musi klapnout🙏🏼Ale zas si rikam co jako…spek-nespek, hlavne aby bylo vse ok a tak jak ma🙏🏼Jeee tak to je opravdu rychlovka svatba a kdy ze ji mate? Ja si saty zkousela snad dvacatery a uz jsem byla hotova (ja hlavne mela uplne jinou predstavu a vysneny jiny saty, ale ve vsech jsem byla jak koule) Nakonec vyhraly ty, ktery by me ani nenapadlo si vubec zkouset a byly dokonaly a oblikla bych je znovu❤️️
@jen_taková_jedna tak to mi zatim taky neodebirala sestricka, tak asi na pristi kontrole:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
20.8.19 07:26

@KristynaHanova svatbu máme 21.9 :) no já jsem zvědavá co nakonec výběru 😃 už se těším :) dopadne to neboj se já tomu věřím,😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 07:42

@Týnka 96 ja tomu taky verim😍Tak pak posli ty fotky😍 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 08:43

@Týnka 96 @KristynaHanova já se vdávala už před 11 lety :lol: strašně to letí. Tenkrát se nedělaly ani fotky na mobil :lol: Na netu jsem našla jedny, co se mi moc líbily. Sla do salonu a rovnou si je po vyzkoušení odnesla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 08:48

@jen_taková_jedna hrozne to leti, ja se vdavala 1.6.minuly rok a tak strasne to uteklo❤️️Jako celkove to leti, zrovn vcera jsem si rikala ze uz jsme spolu 10let a ze ten cas tak strasne leti a to nemame jeste ani ty deti, na kterych to clovek pry vidi nejvic…Ja mam pocit jako kdyby jsme spolu stale zacinali❤️️😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 08:52

@KristynaHanova tak to mate dobre :lol: mě prdí každý druhy den :lol: :lol: ale nedala bych ho za nic na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 10:22

@jen_taková_jedna tak to me taky obcas stve a zlobi, ale je to takovy to zdravy zlobeni😂Myslim si ze ho vic
Stvu ja😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.8.19 10:25

Holky snažím se samozřejmě taky věřit že bude vše už jen dobré už ten začátek od zjištění nebyl lehký tak snad už teď vše dobré bude včera večer jsme s mojim zkusili se poprvé v těhotenství milovat měla jsem děsný strach protože po tom všem jsem nevěděla jestli do toho jít nakonec jsme to zkusili a vypadá že je vše ok ale ten strach tam byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 10:43

@KristynaHanova no já teď v tehu určitě :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 10:46

@jen_taková_jedna asi tak😂Myslim ze ted
Musi mit vsichni chlapy nervy ze zeleza😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
20.8.19 10:49

Ahojky holky :srdce: jsem tady u vás nova :srdce: termín 28.3.2020.. dnes 8+3 a včera na gynekologii bylo i srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí