Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean hlavně v klidu
já od samého záchvatů stálého hladu teď nemusím jíst vůbec..
Asi je fakt něco na slunci…mě bolí šíleně v kříži a začala mě bolet i hlava… ![]()
@pinklady super tak to je nás takových víc mě se motá hlava každý den ale já taky ležím ale dneska je mi fakt zle
Jeee, a já se po několika dnech konečně zas trochu nejedla a zda se, ze to tam i zůstane ![]()
@Týnka 96 ze mě pořád odchází ten hematom jako by takové malinké kousky občas je to víc s krví pak už jen hněde špinění a tom ty kousky ale jsou to jen fakt malinké kousky
@jen_taková_jedna to máš super já zase pro změnu po několika dnech kdy jsem jíst mohla teď nemůžu
@lovean píše:
@Týnka 96 ze mě pořád odchází ten hematom jako by takové malinké kousky občas je to víc s krví pak už jen hněde špinění a tom ty kousky ale jsou to jen fakt malinké kousky
Nedali ti ani ten ascorutin?
@jen_taková_jedna jj každý den doufám že už konečně budu mít pokoj ale zatím jsem se nedočkala tak snad už brzy se dočkám
Ahojda holky, tak se hlásím do klubu 😇 mám termín porodu 9.3.2020 😊
Holky já budu někde mezi březnem a dubnem co jsem počítala tak podle ms mám 23.3 ale myslím že to spíš vyjde tak o tyden později protože podle utz je o tyden mladší