Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
13.8.19 20:28

Holky můžete mi poradit co máte osvědčené na zácpu už jsem šíleně dlouho nebyla na velké a už bych fakt měla jít ale nějak to. nejde tak bych potřebovala nějakou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.19 20:37

@Rikiki ja jdu v pondeli na krev a 5.9. To budu 13+2tt jdu na ten screening😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
13.8.19 20:38

@lovean mě pomáhají hodně dlouhé procházky od bolestí ze zácpy, což u tebe nepřipadá v úvahu. Potom mi pomáhají švestky a hodně moc pít, gyndařka říkala že díky těhu jde většina vody pro mimino a celej organismus je odvodněný, celkově já osobně mám problem s pitím a celkově piju hodně málo, tak se opravdu snažím když už ne pro sebe, tak pro prtě hodně pít. Daří se mi tak ty 2,5l denně. A vůbec nevím pečivo luštěniny atp… Když nemám zácpu mám průjem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.8.19 21:13
@Rikiki píše:
Holky, vy co jste po vyšetření. Dělali vám už i to vyšetření na vývojové vady?

Na 1 screening se musíš objednat tam kde ho dělají a ideální je utz kolem toho 13tt, předtím se dělá odběr krve a spolu s vysledky utz se vyhodnotí rizika. To zase budou nervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.8.19 21:14
@lovean píše:
Holky můžete mi poradit co máte osvědčené na zácpu už jsem šíleně dlouho nebyla na velké a už bych fakt měla jít ale nějak to. nejde tak bych potřebovala nějakou radu

Co kefír? Káva s mlékem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.19 21:29

@lovean zkus hrušky a dost vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.8.19 21:33

@Elbaba @KristynaHanova aha, já myslela, že mi ho bude dělat už teďka. Říkala, že mám donést moč, vezme mi krev a dostanu průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.8.19 21:34

@lovean se zácpou jsem měla problém své předchozí těhu a opravdu jen hodně hodně pít a sušené švestky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.19 21:41

@Rikiki ta moc se dela pry bezne a krev ti odeberou na ten screening uz:) Oni to zatim zpracujou…Ja bych byla odebrana uz dneska taky ale rikal ze jejich program, ktery maji na ten screening nebere ty krevni vysledky kdyz jsi 10+1 az 10+3tt, ze je to pak zkreslene, tak proto musim prijit na krev pozdeji:) Aby bylo vse aktualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.8.19 21:50
@Rikiki píše:
@Elbaba @KristynaHanova aha, já myslela, že mi ho bude dělat už teďka. Říkala, že mám donést moč, vezme mi krev a dostanu průkazku.

Moč se kvůli bilkovine kontroluje po každé a krev ti budou nejspíš brát kvůli Rh faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.8.19 22:18

Ahoj holky…Trošku vám závidím fotečky z ultrazvuku. Já jdu na gyndu až na konci srpna (budu 10+1 tt.), protože mají dovolenou a prý to bude akorát. Ale zdá se mi to jako nekonečná doba. I když se cítím v pohodě, mám trochu strach, aby byl malý v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.19 22:23

@Julinka108 tyjo, to bych nedala. Mě viděl nějaký doktor už i s dneškem 5× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.8.19 22:47

@jen_taková_jedna mě sestra po telefonu řekla, že když nebudu krvácet nebo mít bolesti, tak stejně nemá cenu chodit dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.19 04:02

@Julinka108 aha, tak asi každý doktor to bere jinak nebo má i jiné vybavení, aby prcka viděl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
14.8.19 07:12

@Julinka108 to je zvláštní, mě budou už brát krev a moč, když budu 10+3. Ale je fakt že to bude moje druhá návštěva. :) doktoři ale vždycky ví, co dělají,, na to je třeba nezapomínat :) @jen_taková_jedna no jo, ale taky počítej, že ty si měla problémy s krvácením :lol: to taky dost mění počet kontrol, ne? ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí