Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean to chapu, ja to znam z vlastni zkusenosti, ale je lepsi kdyz ho vykrvacis…vstrebava se fakt dlouho…Musis si rikat ze je to dobre ze to jde ven, aspon to miminko nikde neutlacuje jak roste a je to fakt dobre.
@KristynaHanova jj to se snažím si říkat že je to dobře ale do včera jsem měla mega strach ale když mi doktorka řekla že je tam hematom tak se to aspon vysvětlilo cim to je doteď se nevědělo z čeho ta krev je protože nikdo hematom neviděl ani doktorka moje ho před týdnem neviděla a týden později už ho viděla
@KristynaHanova teď chodím na gyndu každý týden aby se kontrolovalo miminko a asi chce celkově vědět jak je to s krvácením viděla jsem včera že doktorka mi fakt chce pomoct že na mě vidí jak mě to trápí
@KristynaHanova chtěla jsem se zeptat když máš hematom ležíš pořád jenom já se teď snažím teda občas třeba je potřeba zajít na nákup ale sama nechodím jen s přítelem ale o víkendu buď teď nebo další musím dvojím dětem nakoupit věci do školy takže budu muset do obchoďáku ale nebudu nic tahat jen to musím nakoupit
@pantomima já jsem jinak nakupovací maniak, ale v tomhle mám velký respekt a raději počkám, ten měsíc už vydržím.
@lovean mě teda řekli úplně ležet. V nemocnici te prý nepustí ani záchod. Ale jak jsem pochopila, tak každý doktor to bere úplně jinak
@lovean ja jsem lezela tyden na rizikovem stim ze jsem byla rada ze muzu na wc, kazdou sprchu me kontrolovali a vadilo jim ze jsem i hodne casto ve sprse, proste opravdu jen lezet…ale ja mela hematom 7cm*4cm asi a ohrozovalo to plod ze kdyz se to utrhne tam to vezme plod s sebou…Domu me pustili jen kvuli tomu ze jsem zdravotnim a byla jsem uz jak blazen…Opravdu nic nedelam…Nakup mame objednany z kosiku, kdy ti to pan prinese az domu a fakt jsem nesla ani nikam…Na hlavu 🙄Ale udelala bych cokoliv…ted kdyz jsem byla minuly tyden ve stredu tak tam ten ohrozujici hematom uz nebyl a zustal tam jen 3cm…ale je na dobrem miste a mimi uz neohrozuje, ale i tak nesmim stale nic delat. Nesmim do schodu, vytirat, vysavat ani nic…
@lovean ja jsem hlavne vypozorovala, ze ikdyz jsem jela jen na kontrolu, tak se mi krvaveceni rozjelo a bylo silnejsi…Takze jsem pk hned skocila do postele a jen lezela…Jen nevim jak bych to teda delala v tvem pripade s detma…Nejspis bude muset proste chlap vsechno obstarat, protoze ja bych si to neriskla
@KristynaHanova jo jenže já mam dvě děti a určitý věci za mě nikdo neudělá bohužel přítel je pořád v práci navíc ja neziju s jejich otcem takže se mi o ně může postarat jen občas nejde to pořád ještě se vás chci zeptat jíte v menší míře skořici? Mela jsem ovesnou kaši ze skořici a trošku skořicovych lupínků a pak jsem se dočetla že bych to neměla
@lovean Proto rikam, ze nevim jak bych v tvem pripade postupovala.Tak se proste setrit co nejvic ale nakup bych urcite nepokousela…nebo zadny dlouhy vylet
@KristynaHanova a další problém nastane jak začne škola můj mladší syn je postiženy má opožděný vývoje a vozím ho do jiného města do speciální školy a netuším kdo ho tam bude vozit
@lovean dej tomu cas a hlavne se furt nestresuj! Za 14dni uz tam nic byt nemusi, tak se budeme modlit, treba to uz pak bude dobry🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼