Poradna duly
Jana Čurdová
@KristynaHanova no to já právě nevím co je vhodné jedině mě ještě napadlo brát ty globule co nejsou na předpis ty mám doma a ty se v těhotenství můžou ale teda ty děsně pálí při zavedení a nevím jestli jsou dost silné
@lovean ja tyhle problemy nikdy nemela tak nedokazu rict no🤷🏻♀️
@KristynaHanova já je mívala i před otěhotněním no ale si člověk může vzít cokoli to je to
@lovean ze se neco nesmí brát v tehu je napsané na většině léku a farmaceutické firmy maji aspon klid. Já myslím, ze tvůj doktor ví, proč ti to napsal, ale být tebou, tak mu ještě zavolám. Pro jistotu : ![]()
@jen_taková_jedna jenže tam není že se to nesmí brát v tehu ale jen v prvním trimestru ostatní už nevadí že to není vhodné
@lovean macmiror jsem měla také na úplném začátku předepsaný, můžeš být v klidu dr mi právě říkala, že je to jediné, co se v těhu může zkusit. Mě to naopak přitížilo, tak jsem po dvou dnech vysadila, ale vzhledem k těhu to je ok.
@lovean a hlavně příběhy, jak to někomu způsobilo zamlklé těhu je nesmysl. Ve většině případů se nikdy nezjistí příčina, takže to pravděpodobně nemohlo mít žádnou spojitost
@Adi5 no mě právě na jiné diskuzy psala že ji to doktor nechtěl napsat že až ve 13 tt že dřív ne tak si vyber
@lovean tak každého zodpovědnost, je to prostě lék a je na tobě, jestli ho brát budeš, nebo ne. Můžeš zkusit protokvasinkovou dietu, nebo jiné babské rady
@Adi5 a nebo tetraborikove globule ale ty teda dost pálí dole no ale jinak ty se můžou celé tehu já nevím jestli ty Kvasinky ještě vůbec mám už mě nic nepálí ani nesvedi jen mám výtok jinak nic
@lovean ze to někomu způsobilo zamlkle je blbost- důvody zamlkleho se téměř nikdy neví. Naopak z kvasinek muzes samovolně potratit.
@skorotehotna já nevím co brát ale nemam teď žádné obtíže ale mám doma i ty globule ty takové průhledné tak nevím jestli to nebo ten macmiror
Já jdu 9.9. Na velký velký ultrazvuk.. 21.8 jsem byla na první kontrole dnes sem byla u svého gynkologa zkontroloval akorát cipek ale ultrazvuk nedelal tak sem z toho taková naštvaná ale asi si budu muset počkat na ten velký ultrazvuku na screeningu.. ![]()