Poradna duly
Jana Čurdová
Druhé klíště během měsíce…asi mě trefí
taky z toho máte takový strach??
@lovean tyvado to je divny ze nevedi z ceho..Nemuze to byt i z toho jak se ti dela ten ultrazvuk casto? Ja to po utz mam fakt hodne…Protoze mam krehky cipek…
@Cernamamba ja vzivote kliste nemela, ale az nebudes tehu…vyplati se naockovat proti encefalitide! Delam na infekcnim odd. a klistovka je svinstvo.
@KristynaHanova ne já krvácím už dlouho skoro co jsem zjistila že jsem těhotná a fakt se neví proč leda jestli fakt nemám něco hodně prokrvené nevím ale četla jsem že některé ženy mohou krvácet pořád ale já teda doufám že se to uklidni protože na pohotovost už nechci dívají se tam na mě jak na exota
@KristynaHanova píše:
@Cernamamba ja vzivote kliste nemela, ale az nebudes tehu…vyplati se naockovat proti encefalitide! Delam na infekcnim odd. a klistovka je svinstvo.
Momentálně mám za sebou 2 dávky a měla jsem jsem jít na tu třetí zrovna když jsem zjistila, že jsem těhu, tak mi to radši nedoporučili… Ale co jsem četla tak v těhotenství je horší ta borelióza kvůli horečkám a tak…
@lovean ten hořčíkový olej by mohli mít i v lékárně. Já osobně nejdřív kupovala od Renovality (mají i třeba na dr. Max). Ale jelikož je složení jen chlorid hořečnatý a voda, koupila jsem například zde https://www.netoxickadomacnost.cz/…aty-d248.htm?… smíchala s vodou a je to za hubičku a hlavně i celé těhotenství se ti neztratí.
@lovean aha:) Ja uz bych teda po predchozich zkusenostech a zkusenostech s krvacenim n pohotovost taky nesla…Byla jsem tam v 7tt a malem me ukamenovali…ze nemam prukazku a ze jsem malo tehotna jeste a co bych chtela…Ale na druhou stranu jsem si rikala ze to je asi fakt zbytecny…Od doktora jsem vedela ze mimodelozne nejsem, takze zadny problem by byt nemel a stejne kdyz uz by melo jit o zacinajici potrat, tak stejne nejsou schopny ti jakkoliv pomoci a proste je to na prirode. Vim ze se clovek boji aby o mimi neprisel…Ale zas jsem si tak uvedomila ze nic vic nez klid na luzku, hromada vitaminu a min se stresovat je tak jediny lek…Kdyz teda nejde o potrat…Takze ja bych uz osobne taky na pohotovost nejela… ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, TP 19.3 🙂 ❤️️ po umělém oplodnění se konečně zadarilo 🙂
@KristynaHanova jo no to je přesně napsaný já se sice vždycky leknu co se děje ale to moje krvácení je zvláštní vždycky ustane už jsem si na tohle zvykla tak nejak a dneska jsem nějaká hrozně unavená pořád jen spim
@Domini94 Ahojky, vítej❤️️To je krasna zprava a jak se citis? @lovean tak odpocivej hodne a fakt pij aspon nejake cukry:) Kdy se ti vraci kluci?
@Domini94 ahoj, vítám tě a moc gratuluji! Takže poprvé těhotná? To budeme nějak podobně, mě vychází termín 23.3.
Dvě zamlklá těhotenství a 3 roky snažení, takže moc moc doufám, že tentokrát je vše v pořádku
A jak vám holky celkově je? Já krom poledních nevolností vůbec vůbec nic jinak ![]()