Poradna duly
Jana Čurdová
@KristynaHanova no já brečela těsně před tím, než jsem šla do ordinace, protože jsem zvracela a vždycky když zvracím, tak brečím.. a mě to bylo vlastně i celkem jedno ![]()
@KristynaHanova mám maminku zdravotní sestru já vždycky jela až když už to trvalo delší dobu včera jsem ještě něco v žaludku udržela a navíc mi doktorka vždycky první píše čípky než mě pošle do nemocnice ty si nechám napsat ještě a když to nezabere tak pak pojedu do nemocnice
@lovean tak aspon ze tak, tak se hlidej a opatruj:) My zdravotni sestry jsme hrozny co, ale aspon mas i odborny dohled:)
@KristynaHanova ne v pohodě já ji dneska řekla že jsem těhotná protože poznala že se mnou něco je chtěla jsem ještě počkat ale nešlo to jinak mi bydlíme s přítelovima rodičema a přítelova maminka se o mě moc hezky stará kámoška mi radila ať zkusim sníst vyvar tak přítelova maminka šla a že mi ho ještě teď uvaří je to od ní fakt hezké že se tahle stará
@KristynaHanova překrásný obrázek, úplné miminko
koukala jsem hned ráno, jen jsem neměla čas psát, tak jsem moc moc ráda a teď už opravdu bude dobře.
@lovean ty si tedy těhotenství moc neužíváš
Asi bych opravdu zkusila ten hořčík, jestli máš problém pozřít i tabletu, tak je hořčíkový olej, co se vstřebává kůži. Používám ho už strašně dlouho a je fajn.
@Adi5 ja jsem si taky rikala ze na to kolikaty jsem tyden mam opravdu krasnou fotku a Dr. Si dal fakt zalezet❤️️
@pantomima krásný, blahopřeju k zajíčkovi
já dostanu průkazku za týden, tak jsem zvědavá, jak budeme dojatí my. ![]()
@KristynaHanova my si od začátku řekli, že to všem povíme až po 1. trimestru a po screeningu. Vím, že 1. trimestr bývají často potraty a navíc ze zkušenosti v rodině, kdy takhle potratila švagrová, nechci něco zakřiknout nebo tak… Nakonec jsem to ale musela na přání dr. říct v práci alespoň šéfovi, protože dělám v rizikovém prostředí (chemický průmysl), tak aby se k tomu mohl nějak postavit. Takže to vlastní víme přítel, já a můj šéf
a pak tady na emiminu. ![]()
Vy už jste to řekli? ![]()
@Postižená_princezna tak to chapu, to ja bych to taky uz pompredchozich potratech a zkusenostech nerekla…ale musela jsem🙈Zavreli me do nemocnice den pred mym svatkem a druhy den se k nam vsichni chystali na svatecni kaficko, tak jsem musela s pravdou ven ze nejsem doma. ![]()
@KristynaHanova píše:
Holky jsem stastna❤️️ten nejvetsi hematom uz tam skoro neni a je tam novy, ale neohrozujici❤️️
@KristynaHanova od včera mam Desnou migrénu. Tak jen lezim a snažím se nevyskocit z okna ![]()
@Adi5 a to se dá koupit také v lékárně? Tabletku bych možná dala to nevím ale magnosolv jako to na pití to fakt nejde jinak byla jsme dneska zase v nemocnici krvácení a do toho ty nevolnosti no dívali se na mě jak na exota co tam jako chci nicméně miminko je ok jsme 6+1 dneska podle utz podle měsíčku jsme 7+1 ale já vím že to nesedí že je minisek menší no dali mi čípky torecan a poslali mě domů krvácení se nevi z čeho je a na zvracení zatím čípky prý hospitalizace není nutná