Poradna duly
Jana Čurdová
@Adi5 ja jsem taky uplne v pohode je chodim v noci tisickrat curat a malinko me boli bricho ale dobry
Citim se krasne a stastne:) @Domini94 to prejde a bude dobre ❤️️❤️️
@KristynaHanova dneska jsem den až na to spaní ukocirovala dobře zvracení bylo jen ráno a teď se mi navaluje asi ty čípky nejsou tak špatný no kluci se vrací až v sobotu za týden takže ještě chvíli klidu bude
@Adi5 tak to ti můžu jenom závidět mě je hrozně dneska díky cipkum jsem se držela se zvracením ale zle je mi pořád a jsem hrozně unavená
@lovean snad ti bude brzo lip, protoze to by mi jeblo z takovych stavu🙏🏼 :pr
ay_tone2: 🙏🏼 🙏🏼
@Adi5 jsem dost unavená a nemám vůbec chuť na jídlo, jim fakt z hladu. Do 10tt stoupá nejvíc hodnota hcg tak pak už bude zase dobře. Snažím se mít hodně pohybu, abych nezlenivela a hlavně kvůli synovi.
@Domini94 Ahoj vítej, já mám termín porodu dle MS 20.3. Takže den po tobě.. ![]()
@Adi5 Mě je teda dost špatně, sem tam zvracím, ale dávím se minimálně 1× za hodinu, s tím že tělo by chtělo zvracet, ale nic ze mě nejde.. stále se mi motá hlava, a ze všech pachů a i vůní se mi zvedá kufr a navaluje, ale s většinou jídel nemám problémy a sním snad všechno, pátý přes devátý-jen mi to nesmí prostě smrdět. Třeba před chvílí jsem se pozvracela, protože jsem si představila syrové vajíčko v puse (manžel ze srandy naznačil, že do něj kouše..
) Joo a hrozně bych spala, nonstop, kdybych mohla tak spím 24/7.. a bolí mě moje už asi o číslo a půl větší prsa.. No tak jsem si krásně postěžovala a hned je mé dušičce líp..
![]()
@Adi5 ano, poprvé 🙂 no my se snažili dohromady tak dva roky, a vyšlo nam naštěstí první ivf 🙂 tak jsem ráda, snad to bude mít hladký průběh až dokonce. No a u tebe to už taky dotahnete určitě do zdarneho konce držím palečky ![]()
@pantomima jee, tak to je dobrý 🙂 když to tak čtu jak trpis nevolnostma, tak to můžu být ráda za svou bolest zad, mě bylo všeho všudy špatně tak 4 dny a nezvracela sem ani jednou ![]()
Holky jak se dneska máte? já musím zaklepat že krom motání hlavy to jde ráno kolem 6 mi bylo zle ale nezvracela jsem jen jsem se nadavovala a od tý doby pohoda a to ani nemám v sobě zatím čípek tak snad to bude dobré
@lovean a jak je dneska? Je to lepsi? Snad uz je to na dobre ceste a bude ti jen lip a lip:)
Holky já jdu v pondělí na kontrolu a strašně se bojím
furt na to myslím
@KristynaHanova jo já už nezvracim ráno jsem se jen nadavovala ale zvraveni vůbec není až je mi divný že najednou se moc těhotne necítím jako včera jsem doma byla ok a pak jsme šli do obchodu a tam mi moc dobře nebylo i se mi motala hlava ale jako je mi jinak celkem době
@Týnka 96 já jdu taky v pondělí na kontrolu a taky se bojím ale co člověk nadělá musí doufat že je vše jak má být
Holky ja jdu v utery, pro prukazku, kdyz bude vse ok…Nemyslete na to te by neco meli byt spatne! ![]()
@KristynaHanova jo no člověk musí si říct že musí být vše ok jsem to a tím zvracenim zakrikla jsem snědla přesnídávku a ta letěla ven