Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přidávám se k vám. Dnes první kotrola a krásně bylo vidět srdíčko, miminko odpovídá přesně 7+6. Doma už mám dvouletého klučíka a zatím mám stejné nevolnosti jako při prvním těhotenství, tedy únava a nechutenství.
@Elbaba ahoj, vítám tě. To jsme docela podobně. Já 7+1, ale první a ještě s obrovským strachem- moc let na mimčo čekáme. Víš jak je mimi veliké? Jsem četla že v tom 7 tt to je dost rozmanité 1-2cm ![]()
@KristynaHanova tak držím palce už od teď. Třeba bude obrázek ![]()
Holky já dnes musela zůstat doma jak je mi zle.. migréna zvracim, fakt paráda…
@KristynaHanova dej hned vědět ❤️️
@Adi5 ja uz jich mam hodne protoze mi utz delaji kazdy tyden pomalu, ale kdyz to dobre dopadne tak uz by mohlo jit vse lepe videt, dam vedet:) @Týnka 96 dam vedet hned a at je ti lepe/)
@KristynaHanova to já chodím taky vždy po týdnu, ale fotka mi nikdy nebyla nabídnuta, doufám, že se jí tentokrát už dočkám ![]()
Držím palce
@Adi5 ja si ji vzdycky vyzebrala no😂 🙈Ja jsem drza jak opice…A kdyz jsem lezela v nemocnici, tak jsem byla tak drza, ze kdyz me vezli na vysetreni tak jsem si fotila ultrazvuky z dokumentace😂 😂
@KristynaHanova s tou drzostí jsem na tom stejně 😂 já už ve dveřích hlásím že chci fotku.. děkuju snad bude ale už se táhne od včera snění to nic hezkýho..
@Adi5 při měření mělo 1,6cm, mám fotku kde je to napsané. Kontrola je za tři týdny tak se nemůžu dočkat.
@Elbaba je, tak to máš krásné. Já právě jen 10mm a říkala, že odpovídá 7+1 tak se malinko bojím, měla bych být 7+4.
Poslední dvě těhu se mi právě vyvíjela pomaleji a nakonec zamlklé těhotenství. Tak to teď tak až zbytečně řeším
@Adi5 Jsem z únorového tématu, ale občas koukám i tady. Z rozdílu tří dní si nic nedělej, ultrazvuk není přesný, většinou má odchylku +-6 dní. A navíc v tak mladém stádiu je hrozně těžké to „naklikat“ přesně a tak to přesně změřit.
Já měla mít podle menstruace termín 10.2., což vím, že je hloupost, protože mívám přesně 30 denní cykly, několikrát změřenou ovulaci (která je taky pravidelně už několik měsíců) a i když jsem ji neměla tentokrát změřenou, tak si myslím, že jsem ji cítila - takže jsem počítala s termínem spíš s tak 11., maximálně 12. No, a na ultrazvuku to až do 10tt+0 vycházelo na termín 14.2., A pak na prvním screeningu v 11tt+5 se to zničeho nic posunulo hned na 12tt+5, tedy o celý týden dopředu, takže termín mám podle ultrazvuku 6.2. (což je už úplná blbost, když vím, že prostě ovulace byla později). Takže si fakt nedělej hlavu termínem z ultrazvuku z osmého týdne, to je to fakt hrozně prťavé a měření je nepřesné. Do screeningu se ti to ještě možná i několikrát změní
.
@Adi5 nestresuj se, takhle malý plod se opravdu špatně měří. První byl ze začátku taky vždy pár dní pozadu a litá mi tady teď malý torpédo.
@Adi5 takové drobné odchylky řešit nemusíš. Ono hlavně nemi potřeba se držet tabulek, ale toho, ze rostou. Já je mam od začátku taky trochu menší, asi o 3-4 dny
Holky jsem stastna❤️️ten nejvetsi hematom uz tam skoro neni a je tam novy, ale neohrozujici❤️️