Poradna duly
Jana Čurdová
@KristynaHanova jdu kolem třetí, nervozita sílí
tak říká se, že první trimestru je vždy riziko a pak o malinko menší. Ale asi i hodně záleží jak to máme nastavené v hlavě. Já vzhledem k předchozím potratům mám největší riziko se sedmým týdnem.
@Týnka 96 díky, určitě dám vědět. Je hrozně fajn vás aspoň takto na podporu mít.
@Rikiki vítej mezi námi. První těhotenství?
@lovean no máš to teda nervy
ja takto stresovala právě o víkendu, takže chápu. Céčko, klid a co nejvíce zaměstnat hlavu, víc teď udělat nemůžeš. Ať je lépe
@Adi5 tak na tebe budu moc myslet a dej vedet, ja jdu zitra hned rano a uz taky plasim a bojim se🙈Ale co stim nadelame…@lovean Tak si zkus vzit paralen a tu migrenu nejak zaspat a nenervuj se tolik:( Psychika taky dela moc a jestli mas hematom tak je to krvaceni ze srazeninama normalni…Ja melq opravdu velke srazeniny velikosti pesti a to uz me pak zavreli do nemocnice../Ale nejspis to bude ten odlucujici se hematom…Ja vim ze se neda uplne nestresovat, ale tyhle nervy ti moc nepridaji:( @Rikiki Ahojky budouci mamino👍🏻 👍🏻 👍🏻
@Adi5 @KristynaHanova děkuji holky vždy je to je chvíli pak se to změní už je ve špinění a nebo to ustane úplně proto se vždy snažím zachovat klid protože vím že jinak bych asi byla pořád v nemocnici protože vím že to je jedno prostě vím že se musím uklidnit ale holky nepřeji vám zažít to co já zažívam u migrény je to fakt šílený doktorka obvodní říkala že se mám poradit na gynde že bych třeba mohla brát magnézium na ty migrény tak na gynde je zítra tak ji zavolám a poradím se a to krváceni no hold mi nezbývá než doufat
Ahojte holky, tak konečně jsem si vyptala i snímeček mimíska. Pěkně rosteme
Akorat pan doktor mi termín napsal 1.3. a na snimku je 5.3. tož co teda platí
.. Ono je to stejně jedno, jen, že ty data nějak lítají ![]()
Ahoj holky, dnešní kontrola v rámci možnosti asi OK, ale chci měnit doktora. Tod asi závěr moji návštěvy u nej
měnila jste některa takto v pruběhu tehu?
@Petka07 nelibi se mi úplně všechno. Tohle jsem fakt nečekala. Kdyžtak jsem to psala do uzavřené skupiny, co si holky z téhle skupiny založily. Tak se kdyžtak přidej
je to skupina porod 03/2020
@Petka07 ve zkratce - Do teď jsem byla v caru a přístup úplně super. Vyšetření od mého doktora bylo dost nepříjemné až bolestivé. Nyní spinim a začíná mě bolet břicho. Doktor se choval blbě. Vlastně se vůbec nezajímal, spis mě sjel. To, ze mam hematom a byla jsem v nemocnici úplně shodil. Ani ho neviděl. A jak jsou na tom děti ani poradne nevím. Nemeril je, neukazal mi je, jsem z toho nas…
tohle co 14 dni absolvovat nechci ![]()
@jen_taková_jedna To chápu. To by se mi také nelíbilo. rychle pryč…
@jen_taková_jedna to je šílený přístup ke mě se moje doktorka chová moc hezky jinak mě je porad jen zle kvůli té migréně plus mám ještě nevolnosti už nevím co dělat navíc mi vyvolávali z práce tam ještě nic neví a mě jak není dobře navíc mám rizikové tak jsem jim napsala že mě není dobře že v pondělí jdu na vyšetření pak se ozvu takže v pondělí po gynde pokud bude vše ok jim to musím říct
@Petka07 krasny drobecek…ja jdu itra na kontrolu tak taky cekam ze tam bude drobek vetsi a hematom mensi🙏🏼Prukazku ti uz @jen_taková_jedna dali?🙈 ja bych mu dala jeste sanci, ale jestli se na to necitis tak ho zmen…Zas je dobry ze te
Chce mit asi pod kontrolou, ze te pozval zas za 14 dni…Ja ho nechci omlouvat to vubec ne, ale ja se meho doktora musela taky o vse pomalu prosit…Tak uvidis😊
@KristynaHanova ale aby bylo vyšetření takto nepříjemné?
hele četla jsem teď recenze. Ze všech lékařů tady u nás ho má nejhorší
@jen_taková_jedna ja taky chodila dlouho do Pronatalu a pak kdyz jsem prisla ke svemu doktorovi, tak mi to jednani prislo uplne divny…Najednou sem si tam prisla jako cizi😂 😂 😂Ale zas si rikam, ze jak do tech reprodukcnich center chodi milion nestastnych snazilek a jak tam jsou proste furt, tak uz je to tam takovy rodinny…u Gynekologa te proste bere jako jednu z tisice pacientek no podle me🙈