Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.8.19 15:42

@jen_taková_jedna tak to ne no, jako nikdy me to vysetreni jako takove nebolelo…kdyz nepocitam tu cytologii ten ster…ale ze by to bylo nejak moc bolestivy to ne…Ale taky po kazdem vysetreni krvacim a spinim…Ale doktor to obhajoval tim, ze mam krehky a hodne prokrveny cipek:) Sla bych pryc kdybych nebla prvni se spatnou zkusenosti :?

Příspěvek upraven 06.08.19 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 15:50

@Adi5 ja jsem jak na trni🤔 🤔 🤔 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 15:55

@KristynaHanova prave, tu cytologii jsem nejak neřešila. Jednou nepříjemný, jednou ne. Přijde mi, ze to je normální. Ale z tohohle jsem proste celá nesva. Každopádně jak to vypadá, tak mě mozna ani už nikde nevemou, jak mi někdo psal :nevim: no zítra zkusím někam zavolat a poptat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 15:58

@jen_taková_jedna je pravda ze sehnat gynekologa je asi umeni a kdyz jsi tehule tak je to mozna o to tezsi🙈 🙈drzim palce at sezenes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 15:59

@KristynaHanova kdyby jen gynekologa. Mam pocit, ze v Praze se shání furt někdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.8.19 16:31

@jen_taková_jedna gratuluju k miminkům ale to co předvedl doktor, už bych se tam neukázala.. ohrožuje tvůj zdravotní a miminka :( mrzí mě to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.19 16:54

Holky, já jsem tak šťastná! Na kontrole srdíčko a sice miminko o 2-3 dny menší, než by mělo být, tak je to zatím nejlepší výsledek posledních pokusů. Takže teď už se opravdu dávám na optimismus a musí to být dobré.
@KristynaHanova moc děkuji za starost, zítra na tebe budu myslet zase já :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 16:57

@Adi5 jee tak to je uzasna zprava❤️️ty dny neres…to je to nejmensi😊Jsem stastna za tebe…Uz mas naplanovanou pristi kontrolu? Dekuju ses zlata ja dam taky hned vedet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 17:02

@Týnka 96 dekuju, pokud to půjde, tak neukazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.19 17:19

@KristynaHanova no to já bych to neřešila, ale právě dvě poslední těhotenství se vyvíjela prostě pomalu, takže nejde nyní neřešit. Ale fakt jsem se uklidnila, uvidíme na jak dlouho :D Kontrolu jdu příští pátek.. Tak zase do té doby mám co vymýšlet :D
V kolik jdeš zítra ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.19 17:23

@jen_taková_jedna ohledně přístupu doktorů teda mám taky různé zkušenosti.
Jestli ti bylo vyšetření vyloženě nepříjemné, tak určitě hledej změnu. Já jsem momentálně se svojí dr nadmíru spokojená, tak mi ani nevadí za ní 30km dojíždět. Ale taky jsem původně chodila jinam.. Plus různá vyšetření v nemocnicích a určitě je potřeba, aby ti doktor seděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 18:01

@Adi5 určitě a zejména v tomhle období, když jsme tak úzkostné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.19 18:06

@jen_taková_jedna přesně tak. Nezapomenu, když jsem byla se zamlklym těhotenstvím v nemocnici.. No šílená zkušenost, nezájem a vyšetření opravdu necitlivé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 18:15

@Adi5 chápu… no doufám v doktora, kterého jeho práce opravdu baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 19:08

@Adi5 tak to pak chapu ze te to znepokojuje, ale ted uz to
Fakt musi vyjit a byt dobre :) Ja jdu v 8:30,dam pak hned vedet

• načítám...