Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4438
7.8.19 09:59

@KristynaHanova úžasné zprávy!! :srdce: a fotka je nádherná, kolikátý tt jsi? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.8.19 10:19

@KristynaHanova nádherný moc gratuluju mám radost ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 10:26

Dekuju holky, podle utz 9+1tt, ale podle MS 9+3tt ale to je jedno uz❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 11:27

@KristynaHanova gratuluji krásné já mám teď samé potíže zle je mi pořád jsem slabá pořád mě brni prsty volala jsem na gyndu a napsala mi magnezko tak snad to pomůže jsem na úplným začátku a už nemůžu to je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 12:15

@lovean ja fakt beru 3krat denne 2tablety Magne B6 a myslim ze k diky tomu mi je fakt dobre…Snad si to sedne a budes mit brzo klidek🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 12:24

@KristynaHanova mě přijde že mi snad nikdy dobře nebude se cítím jak praštěná palicí po hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 12:32

@lovean musi byt lip!!!Ale zas doma ted nemas kluky a mas prostor odpocivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 12:45

@KristynaHanova jo to jo já nejsem schopná pomalu ani vstát z postele dostat do sebe jídlo je nadlidský úkol a když už neco sním tak to málo kdy vydrží v žaludku včera mi přítelova maminka donesla bramborový guláš a ten jsem jako jediný udržela v žaludku ještě s lekama je to těžký ale nějak se snažím je brát no dneska mám guláš zase ale dneska to vypadá blbě i s gulášem ještě vím že jsou čípky proti zvracení a pak už jedině nemocnice a kapacky ale tomu bych se nejradši vyhla kdyby to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 13:03

@lovean nebo do sebe zkus narvat aspon rohlik nebo neco suchyho a ne tezkyho…Bude dobre uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 13:08

@KristynaHanova no zkoušela jsem piškoty ale šli taky ven ještě asi zkusím něco studeného no teď mi to začalo dřív než u obou kluků ty nevolnosti to je mazec ale nezbývá než doufat že něco v sobě udržím a doufám že aspoň když je mi tak zle že mimi bude ok má se mnou samé trápení tak snad to vše zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 13:13

@lovean urcite to zvladnete!!!Nebo popros doktorku az pujdes na kontrolu at ti napise Degan…To je nejlepsi lek❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 13:17

@KristynaHanova mě psala doktorka vždy torecan čípky u obou kluků teda pokud do pondělí nepadnu vyčerpáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 13:27

@lovean nebo pij aspon nejake stavy ovocne a nejaky cukr at mas silu…kdyz moc nepozres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.8.19 13:37

@KristynaHanova jo to bych ráda ale obávám se že ani to ve mě nevydrží vypadá že to co jsem si prožila s klukama prožívám znovu jsem doufala že tentokrát se tomu vyhnu ale jak je vidno tak nevyhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 15:26

Ahoj,
tak se taky hlásím. :mrgreen: První kontrola za mnou, tak snad vše půjde jak má 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí