Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean ja zadne deti nemam, tak to mam o hodne snazsi no…Zvirata a barak pockaji a mam uzasneho manzela ktery zvlada uplne vse
Tak se snaz a opravdu odpocivej co nejvic a co deti dovoli…Kdy jdes na kontrolu?
@KristynaHanova no já právě přítele mám pořád v práci no na kontrolu jdu v pondělí ke svojí gynekoložce musí si mě pohlídat říkali v nemocnici zatím jsem u gynekolozky nebyla jen už třikrát v nemocnici
@lovean tk dej vedet jak si dopadla prosim!!!Ja jdu ve stredu🙏🏼
@KristynaHanova jj dám nejhorší je že už takhle na začátku jsem si prošla dost velkým stresem tak snad teď už jen vše pozitivní protože moje mini si to musí vybojovat
Se tu kroutim jak žížala mám takové ty bolesti jako před menstruaci co bývají v tehu je to děsný asi jak celý den ležím bych typovala
@lovean ja mám zácpu a taky se tu krouím v bolestech, kvůli zácpě, je to fakt pecka ![]()
Ahoj holky, já jsem 8+5 a prý bych měla rodit 10.3.2020
je tu někdo kdo bude rodit v podobném termínu v Novém Jičíně?
sháním i nějakou kamojdu, stěhuji se do korpivnice tak, kdybys byla z Kopru, Příboru a okolí, ozvi se prosím ![]()
No jo to je ale ta lepší varianta. spíš jsem myslela, jestl někdo má méně dle utz jak dle kalkulačky
Holky já se toho krvácení nezbavim už nevím co s tím každý den nervy dneska jsem ještě myslela že mám zánět mocaku a na gyn. Pohotovosti mě cevkovali taky zážitek ale jinak vždy se to krvácení rozjede a zase zastaví uz mě to nebaví pořád se jen bát
Holky jak vam je? A jak vše zvládáte?
Já poslední dny moc nedávám nic 😂 dnes 9+0tt
@lovean ja krvacim uz od toho cca 6tt, ale u me je to tim velkym hematomem…Ty si mela vse v poradku? V nemocnici mi rekli ze by to nemela byt cerstva krev ale ta tmava, jako kdyz mas ms nebo takova ta hnus hneda a to znamena odlucovani hematomu. Vim ze je to strasny a psychicky te to depta ale ja treba krvacim po vnitrnim ultrazvuku, takze jestli ti ho delaji casto tak to treba muze byt i tim.Proc cevkovali?🙄Jakoze jednorazove kvuli sterilni moci na vysetreni?
@Týnka 96 ja jsem dnes 8+6tt a je mi fajn( kdyz opominu nervy z dalsi kontroly) ale jinak dobry…jen me boli bricho ![]()