Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.19 11:28

@lovean ja zadne deti nemam, tak to mam o hodne snazsi no…Zvirata a barak pockaji a mam uzasneho manzela ktery zvlada uplne vse :andel: Tak se snaz a opravdu odpocivej co nejvic a co deti dovoli…Kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 11:53

@KristynaHanova no já právě přítele mám pořád v práci no na kontrolu jdu v pondělí ke svojí gynekoložce musí si mě pohlídat říkali v nemocnici zatím jsem u gynekolozky nebyla jen už třikrát v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.19 12:31

@lovean tk dej vedet jak si dopadla prosim!!!Ja jdu ve stredu🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 12:48

@KristynaHanova jj dám nejhorší je že už takhle na začátku jsem si prošla dost velkým stresem tak snad teď už jen vše pozitivní protože moje mini si to musí vybojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 15:31

Se tu kroutim jak žížala mám takové ty bolesti jako před menstruaci co bývají v tehu je to děsný asi jak celý den ležím bych typovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
1.8.19 20:47

@lovean ja mám zácpu a taky se tu krouím v bolestech, kvůli zácpě, je to fakt pecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 20:52

@pantomima ;) já měla zase průjem pro změnu taky chuťovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
1.8.19 20:53

@lovean mě se to střídá.. když nemám to tak mám ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.8.19 07:25

Ahoj holky, já jsem 8+5 a prý bych měla rodit 10.3.2020 :srdce: je tu někdo kdo bude rodit v podobném termínu v Novém Jičíně? ;) sháním i nějakou kamojdu, stěhuji se do korpivnice tak, kdybys byla z Kopru, Příboru a okolí, ozvi se prosím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.8.19 15:44

No jo to je ale ta lepší varianta. spíš jsem myslela, jestl někdo má méně dle utz jak dle kalkulačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.19 17:01

Holky já se toho krvácení nezbavim už nevím co s tím každý den nervy dneska jsem ještě myslela že mám zánět mocaku a na gyn. Pohotovosti mě cevkovali taky zážitek ale jinak vždy se to krvácení rozjede a zase zastaví uz mě to nebaví pořád se jen bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.8.19 17:55

@lovean lituju te :( drž se snad se to vše zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.8.19 17:56

Holky jak vam je? A jak vše zvládáte? :) Já poslední dny moc nedávám nic 😂 dnes 9+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.19 17:57

@lovean ja krvacim uz od toho cca 6tt, ale u me je to tim velkym hematomem…Ty si mela vse v poradku? V nemocnici mi rekli ze by to nemela byt cerstva krev ale ta tmava, jako kdyz mas ms nebo takova ta hnus hneda a to znamena odlucovani hematomu. Vim ze je to strasny a psychicky te to depta ale ja treba krvacim po vnitrnim ultrazvuku, takze jestli ti ho delaji casto tak to treba muze byt i tim.Proc cevkovali?🙄Jakoze jednorazove kvuli sterilni moci na vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.19 18:01

@Týnka 96 ja jsem dnes 8+6tt a je mi fajn( kdyz opominu nervy z dalsi kontroly) ale jinak dobry…jen me boli bricho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí