Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
22.7.19 21:09

@warita Jee ahoj, děkuji no tentokrát to vypadá dobře :dance: co ty už musíš mít krásnej pupíček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.7.19 21:21
@Kattulinek píše:
@warita Jee ahoj, děkuji no tentokrát to vypadá dobře :dance: co ty už musíš mít krásnej pupíček :D

mam uz poradny. :) Drzim palecky, at to u tebe dobre postupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
22.7.19 21:33

Ahoj holky, sleduji vas uz nejaky cas, dnes jsem 7+2tt a pristi stredu jdu na ultrazvuk, doufam, ze uz bude videt srdicko, byla jsem pred tydnem a jeste videt nebylo.. jen vacek.. ted jsme na dovce u more, je mi hrozne zle ale aspon nemusim byt v praci a muzu odpocivat.. drzim nam vsem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
22.7.19 21:43

@Petka07 mám termín přesně ten co mi vychází podle menstruace tedy 8.3,ale to vím že rodit nebudu. 100% jdu císařem takže počítám tak kolem 25.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.7.19 06:43

@mission84 jak to? Nejake komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.7.19 09:44

Ahoj ženy,
tak se k Vám mileráda přidávám. Dle PM bych sice měla být 9+2, ale dle UZV je to tak o týden méně (takže termín porodu 1.3. - jen aby to nebylo 29.2.). Prcek měl před týdnem něco přes centimetr a krásně mu bušilo srdíčko. Snad mu to vydrží.
Jak se tváří váš MUDr. na to, že je vám tak blbě? Mě teda podbřišek bolí, jako kdyby mi do něj někdo bodal nože, což mám kvůli srůstům, ale spíš mi vadí, že v noci prakticky nespím (3-4 hodinky denně max.) - to se k tomu ještě přidává blití. Nevolnosti mám víceméně celodenní, ale jíst naštěstí tak nějak zvládám. Do toho jsem začala minulý týden omdlívat z tlaku, tak si říkám, co mě ještě čeká. :roll: A můj doktor na to jen toliko, že dokud nekrvácím, je vše v těhotenství normální… Za 2 týdny mě čekají odběry a objednání na screening, tak se jen modlím, aby bylo všechno v pořádku a malé bylo zdravé jako řípa. Jinak je mi 28, čekám první dítko a ze všeho jsem jelen. :lol:
PS: Nemáte některá tip, jak se udržet na nohou s hodně nízkým tlakem? Nerada bych se někde špatně poskládala a ublížila dítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.7.19 09:59

Ahoj, děkuju za přijetí! Podrobnosti jsou na nástěnce, čekám druhé a cesta nebyla zrovna lehká. Teď se jen tiše modlím, abychom ten zatracenej první trimestr přežili.
Dnes bych měla být 5+4, na UTZ jdu v pátek a doktor říkal, že už bude vidět :srdce:, tak uvidíme.
Mileráda se přidávám k vašim neduhům - mně se děsně točí hlava a bolí mě prsa, nezvracím, ale kocovinu mám taky pořádnou.
A protože to chceme držet v tajnosti co nejdéle, začínám mít potíže vysvětlovat kamarádům, že jsem si dala léto bez alkoholu :mrgreen:
@jjjanci Jedno kafe denně neublíží, já si teda na to motání hlavy jedno dát musím, i mi chutná. Ale taky jsem si pořídila placebo, kafe bez kofeinu (nějaké nechemické).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.7.19 10:25

@Zazia Já všem tvrdím, že chci pár kilo zhubnout, tak nechlastám. Manžel to už ale stejně zvládnul na pivu vykecat, takže to beztak ví půlka vesnice a druhá tuší. :lol: Držím pěsti, ať je vše ok. ;) Jo, kafe nemůžu bohužel ani cítit. Asi si musím holt po ránu přečíst něco z politiky, abych se zdravě rozčílila a tlak si zvedla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.19 12:41

@jjjanci ahoj a blahopřeji, no naštěstí takové potíže nemám, ale říká se, ze jedno kafe denně je OK. Třeba ti to zvedne trochu tlak nebo cerny čaj, pokud kafe nezvladas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.7.19 17:36

@jen_taková_jedna
Děkujeme. Ten černý čaj bych zkusit mohla. Já byla navyklá na zelený, ale ten mi ten tlak ještě snižoval, takže jsem byla jak chodící mrtvola. :lol: A dneska jsem asi musela vypadat na to, jak mi je. Dokonce mě pouštěla jedna paní v MHD sednout. Ale zase se utěšuju, že když je mi pořád blbě, malé se asi stále drží a roste.
Jinak držím všem pěsti, ať jsou uzv v pořádku a srdíčka buší jak o závod. Ony všechny ty strasti a trápení stojí za to, když to tam pak člověk vidí tlouci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
23.7.19 18:57

@jjjanci tak tím se utesuju taky. Už mám za sebou dva nezdary a vždycky když je mi hodně zle tak si říkám ze to je asi dobre, ze teď něco děje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.7.19 15:13

Tak já vás opouštím. Očividně ty silné bolesti nebyly úplně normální. Malé umřelo. Všem vám moc moc držím pěsti, ať vám to dopadne dobře a bez problémů máte v březnu dětičky zdravé jako řípa, protože to je to nejvíc, co člověk v životě může dostat. Držte se, ženy, odpočívejte a mějte se, jak jen nejlépe to půjde. :* U nás snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.19 15:17

@jjjanci to byly tak velké bolesti? :,( to mě moc mrzi, drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.7.19 15:31

Ahoj holky, dnes jsem zjistila že jsem těhotná… přidávám se do klubu. :dance:

• načítám...