Tělísko a těhotenství, nebo zánět?

10
9.6.25 15:58

těhoteství a tělísko

Krásný den,

můj dotaz bude asi často omleté téma…
Jde mi o to, zda to některá též zažila?

Mám rok tělísko Mirenu a začala jsem vlastně po 15měsících od zavedení krvácet a špinit, už to trvá měsíc. U gynekologa jsem byla - dostala jsem atb na zavedení dovnitr a akorutin 3× denně dva prášky.
Za měsíc se mám příjít znovu ukázat. Už týden po dobrání atb…a ted už třetí den mám výtoky - ale nejsou špinavé, klasika výtok. Celkově mám takový divný pocit a přes den mě pobolívá i břicho - jsem z vesnice, takže si zítra koupím těhotenský test.

U gynekologa nebylo nic na utz vidět - těhu ani cysta, infekce atd…
Měla jste některá stejný problem? Ano chápu, že bez doktora a těhu testu se nic nevyřeší :-D jen asi uklidnění? Asi si něco nalhávám a hrabe mi z toho :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3147
9.6.25 16:48

Těhotenství je velmi málo pravděpodobné. Spíš máš nějaký zánět, anebo se mohlo tělísko posunout a zlobí, kontroloval ti gynekolog ultrazvukem, jestli je tělísko na svém místě? Určitě nepanikař, těhotenský test si pro svůj klid klidně udělej, ale domnívám se, že problém bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 16:51
@anna15 píše: Více
Jestli jsi těhotná nevím, jen tě chci upozornit, že ani tělísko ti nezajistí 100% ochranu. Já jsem „ přes tělísko " otěhotněla ve 40 létech, manžel se dodnes směje, že tělísko pře…dal.
Prosím zachovat anonym.
  • Citovat
  • Upravit
10
9.6.25 17:24
@teroonka píše: Více

Kontroloval a vše je jak má být :)
Dekuju moc, samozřejmě mi pracuje hlava, ale dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek