Těhotná?

Anonymni
17.4.09 18:51

Těhotná?

ahoj holky, beru antikoncepci Yaz, bohuzel jsem asi 20 prasek v poradi zapomela uzit a den predem jsem mela pohl.styk, pilulku jsem si vzala asi 20h od spozdeni a pak honem dalsi, jak bylo uvedeno v letacku, vcera jsem si delala test a nebylo tam nic az dnes rano jsem objevila slabou druhou carku na tom stejnem testu,ktery jsem nevyhodila, myslite, ze je tady riziko tehu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.4.09 19:03

Co se tyce antikoncepce tak podle toho co pises urcite ne, ten ucinek jeste trval. Pokud jsi tehotna, tak jsi otehotnela pres antikoncepci coz je asi tak 0,001 procenta.

• Citovat
  • Upravit
12009
17.4.09 19:13

Me se taky objevila druha slaba carka az hodinu po testovani a tehu jsem nebyla, rozhodujicich je prvnich 10 min pisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.4.09 19:39

Na kazdem testu pisou do kolika minut by se mela ukazat druha carka a na nekterych je dokonce napsano ze po hodine jiz z testu nelze urcite tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.4.09 21:23

Mě se tedy Tomáškova čárka objevila na testu až po dvou hodinách!! No a jak vidno, těhotná jsem byla :wink: Myslím že možné to je, ale zítra nebo v neděli testni znovu a uvidíš na čem jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.4.09 21:32

A jaký test to byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
17.4.09 23:23

Ahoj, mě se dvě čárky ukázaly také po hodině i déle :roll: . A těhu jsem byla. Testovala jsem testy mamatest a best test fialový. Ale jednou me best test zklamal. Neukázal mi těhu a těhu jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.4.09 20:58

No tak jsem zkousela mamatest dalsi den a ten vysel negativne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.15 10:14

Ahoj, nechci zakládat novou diskusi jelikož jich tu je dost s tímhle tématem, ale mám takový problém nebo spíš záhadu. Menstruace přišla o trochu dříve po 24 dnech místo po 30 byla slabší než normálně (mám hodně silnou ms). A mám i takový trochu příznaky zvláštní chutě, bolest v podbrisku. Vesta jsem dělala včera ale nic na něm není (po detailním zkoumání mozna pidi duch ale spíš nic). Ovulaci jsem ten minulý měsíc vůbec nezaznamenala a to jí normálně poznám. Je to záhada pro mne, zítra zkusím test znovu spíš mne zajímá jestli nemá někdo podobnou zkušenost a jak to dopadlo.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
5100
15.12.15 10:26

Zkus ráno změřit bazální teplotu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
15.12.15 10:29

Když mi jednou přišla ms o týden dřív a byla hodně krátká a slabá, tak jsem pak zjistila, že nešlo o menstruaci, ale byla jsem už těhotná. Chutě se mi taky změnily, respektive normální potraviny mi přišly, že mají podivnou pachuť. Test jsem si tenkrát dělala až čtyři dny po plánovaném termínu ms a už na něm byly dvě krásné čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 10:44

Tak já to měla dostat teprve včera nebo předevčírem…

• Citovat
  • Upravit
17359
15.12.15 11:25

Skus urobit test o dva dni a ked tam nic nebude, tak tehotna nie si a mohlo sa jednat pravdepodobne o anovulacny cyklus, comu by zodpovedalo aj slabsie krvacanie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí