Těhotná přes antikoncepci?

2
30.3.09 08:40

Těhotná přes antikoncepci?

Milé maminky a těhulky, chtěla jsem se Vás jen zeptat, co si myslíte o mém současném stavu. Beru antikoncepci Jeanine a před třemi týdny,po dobrání platíčka se dostavilo pouze slabé krvácení, zpožděně a na jeden den. Byla jsem z toho napřed nešťastná, jelikož mám ještě pře sebou jeden rok na VŠ. Udělala jsem si test a vyšel pozitivně, další dva negativně, poté opět jeden pozitvní a poslední byl negativní. Bolí mě na pravé straně podbřišku, chvilku píchá, chvilku tlačí, bolí mě i prsa, ale nezvětšily se, také jsem dost unavená a nenajezená neustále. Hodně se zadýchávám do schodů. Miminko jsme s přítelem nechtěli, ale teď , si moc přeji, abych byla těhotná a miminko jsme měli. Můj gynekolg ordinuje až v pátek a nechtějí mne jinde vzít. Přitom bych opravdu potřebovala prohlédnout, beru totiž ještě prášky na kožní onemocnění, které by plod mohly poškodit. Myslíte si , že bych mohla být těhotná? Četla jsem že podobné bolesti a vynechání MS jsou i při cystě a zánětu.

Budu moc ráda za každý příspěvek. Vím, že nejste třeba doktorky, ale za každou zkušenost budu vděčná. Mimiško moc chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
30.3.09 08:51

Těžko říct, ale šance tam je. Ty jsi nějaký prášek nevzala nebo vzala opožděně?? A ty prášky na kožní onemocnění, co to je?? Nemůžou způsobit třeba snížení spolehlivosti antika??
Tak jestli tvůj doktor ordinuje až v pátek, zajeď si do špitálu na gyndu a řekni jim, co tady nám, že tě bolí břicho. Oni tě nevyhodí a hlavně tě vyšetří hned. No já bych neváhala, pokud jsi opravdu těhule.
Držím palce a pak dej vědět!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
30.3.09 08:57

Pitulko zajeď si na pohotovost a uvidíš, budeš mít jasno ..

A jinak možné je všechno, můj metřík je toho důkazem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.09 09:29

Ahoj holky,

děkuji moc za odpovědi. Prášky jsem brala poctivě, ale měla jsem týden střevní chřipku,tak nevím, zda byly účinky antikoncepce snížené. Ale předpokládám, potom co jsem četla, že ano. Prášky na kožní onemocnění by antikoncepci vadit neměly.

Nevím, ale kam si na kontrolu zajít, když jsem volala na různé gynekologie, skoro se mi sestry vysmály, že objednávají za 2 měsíce a když jsem jim řekla, že jeto trošku akutní, tak řekly, že mám zkusit jinde. Tak nevím.

Nevíte ještě, jakje možné, že TT vyjde jednou pozitivně a pak negativně?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
30.3.09 09:33

Pitul, zajeď si do nemocnice, běž si buď na pohotovost, a oni tě pošlou dále nebo běž rovnou na gynekologii a oni tě MUSÍ vyšetřit. Prostě si zajdi, oni tě nemohou vyhodit,pokud máš bolesti. Tak jdi a pak napiš!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
30.3.09 10:58

Ahoj,

tak strevni chripka by to vysvetlovala. Pokud jsi zvracela do tri hodin po poziti tabletky, tak to je jako bys ji nebrala vubec. Ja se taky divila, ze jsem pri antiko tehotna a tohle byl u nas ten duvod.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
30.3.09 11:35

Já jen k těm testu. Dělala jsi stejné testy od stejné značky, nebo každý jiný? A byla to ranní moč, nebo i odpolední? Každý test je jinak citlivější. Některé mužeš použít v den očekáváné MS, jiné 11 dni po oplodnění. Třeba mamatest je dost spolehlivý. Taky záleží, jestli jsi test delala z ranní moče, kdy je toho hormonu HCG po ránu nejvíc. Tak at vam to vyjde a napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.3.09 13:23
terik píše:
Ahoj,

tak strevni chripka by to vysvetlovala. Pokud jsi zvracela do tri hodin po poziti tabletky, tak to je jako bys ji nebrala vubec. Ja se taky divila, ze jsem pri antiko tehotna a tohle byl u nas ten duvod.

Terik

Ani jsi nemuela zvracet, stačí průjem, takže se tam tabletka prožene a nestačí se vstřebat.
Jak už někdo psal, zajela bych na pohotovost, řekni, že tě bolí břicho a podezření na otěhotnění, oni se budou snažit zjistit, jestli to není mimoděložní a tím pádem by tě měli prohlídnout a udělat utz. Držím palce, ať to dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.09 14:13

Musis se naucit prehanet, jed na pohotovost dneska vecer s tim, ze mas silne bolesti podbrisku a hned budes mit vysledky…mozna je to na hlavu, ale kdyz te vsude vyhazuji, tak si myslim, ze je to jedna ze dvou moznosti. Ta druha je: nechat si udelat krevni testy s expres vysledkem, sice neco zaplatis, ale mas papir a vis na cem jsi. Jo, a mozne je skutecne vsechno, mam 2 kamaradky, ktere otehotnely i pres antikoncepci. Jedna prechazela ze silnejsich na slabsi a nejak si to neuvedomila a ta druha mela taky nejake strevni problemy. Hodne stesti a studovat se da i s detmi (i kdyz to da vic zabrat)!

• Citovat
  • Upravit
30.3.09 14:20

Ahojky Pitulko ,
jen bych ti chtěla napsat že přes antikoncepci můžeš opravdu otěhotnět.
Já jsem toho živým důkazem ANT TRINOVUM užívala jsem pravidelně - nyní jsem 21tt a čekám zdravého chlapečka .. přičemž jsem byla i na RTG

Doktorka mi vysvětlila že účinky ANT snižuje horečka a zvracení.

Hodně štěstí a dej vědět jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
30.3.09 15:10

Jeď na pohotovost a přeháněj, jak už tu někdo psal. Vezmou ti krev a výsledek máš hned. Otěhotnět přes anti klidně můžes, koukni do fóra diskusí, je jich tam několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.09 18:26

Otehotnet pres prasky i kdyz beres poctive a nezvracis a tak. Muj prvni syn je toho dukazem. Taky jsem mela testy na preskacku negativni/pozitivni. Jestli si nejsi jista zajdi na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.1.11 15:04

To by mě zajímalo, jak jsi dopadla. Mám stejný problém a užívám stejnou antikoncepci. Jen jsem nebyla nijak nemocná. Zítra, až navštívim lékaře, budu vědět víc. Snad to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.1.11 08:34

kklarysek: Tak písni, jak jsi dopadla, mam taky Jeanine a poslední MS byla hodně slabounká, spíš jsem jen špinila, ale táhlo se to týden, tak nevím. Stejně plánuju ji letos vysadit kvůli mimi, ale tohle by mě docela překvapilo, jelikož mě na gyndu vezmou až ke konci února a taky nemám hotové ještě testy, co jsem byla nemocná.. V břichu mě píchá, hlava bolí, nic se mi nechce, nejradši bych jenom spala. Ale fakt mě nenapadlo udělat si test, až jak to tady všude čtu :think: Je fakt, že já ty prášky neberu přesně na minutu, v týdnu v 5 ráno, o víkendu v 9 dopoledne, někdy i později, ale vždycky do 12ti hodin - tzn. do 17.00 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.1.11 12:21

No jelikož špiním dnes 3. den tak k dokotorovi nejdu. A ani nepůjdu počkám na další MS. A myslím, že už jednou jsem to takto slabě měla a nic to nebylo. Test jsem si taky chtěla udělat, ale zapomněla jsem na to. Nějak tomu ani nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí