Bolesti prsou

Anonymni
27.3.09 22:57

bolesti prsou

ahoj holky chtela bych se zeptat je nejaky rozdil v bolesti prsou pred ms a kdyz ms vynecha a jedna se o tehu????da se to nejak poznat???meska mi ms druhy den bricho boli nekolik dnů docela hodne ale tak 5krat denne 20min pak to prestane a prsa boli teda fest uz 4dny pred ocekavanou ms zacali vzdy me boli hned po ovulaci a jen po stranach ale ted boli cele mam je horke nemůzu si na ne ani sahnout jeste nikdy se mi to nestalo a test jsem mela dnes rano negativni nemate nektera zkusenosti????dekuji martina

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
28.3.09 09:57

Mě třeba prsa před MS bolely vždycky ale když přišla MS tak přestaly..
Tentokrát nepřestaly a bolí tak, že spím v podprsence a i tak se moc nevyspím…
Jinak mě vyšla slabá na testu už 5 dní před MS na Clearblue a pak se přidal mamatest…tak zkus testnout a nebo prostě vydrž do MS…držím palce ať jsou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
28.3.09 12:45

Mě prsa při MS nikdy nebolela a při těhu ano. Jestli chceš mít jistotu musíš počkat do termínu MS a nejlíp jít na krev nebo zkus nějaký hodně citlivý test jak radí Betty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.09 22:26

diky moc holky me ms meska dnes uz treti den a test rano mamatest negativni tak asi nic ale prsa boli jak blazen

• Citovat
  • Upravit
5411
19.9.15 07:57

Ahojky, beru HA a ms mam dostat až příští týden a už druhý den mě na dotek bolí prsa nevíte čím to může být? těhotenctví asi ne poslední pohlavní styk jsem měla před měsícem a test je negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.9.15 09:21

Můžu být těhotná

Ahojky chci se zeptat můžu být těhotná? S přítelem jsme jeli na dovolenou 31.8 do 7.9…Všichni z rodiny říkaly že tam otěhotním že to bude změna prostředí ale my jsme se s přítelem nesnažily naopak spíše ted mimčo ne…Ale já to dostala o 2dny dříve a měla jsem to jenom 4dny to je málo mám to vždycky 7dní…dostala jsem to 15.9 potom jsme s přítelem někam jely a mě bylo v autě špatně :think: Tak jsem si udělala test a ten mi vyšel negativní…Ale skočila mi menstruace a bolí mě prsa jako při menstruaci a mám je větší…Poradíte děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 14:47

Hezký odpoledne přeji,
Už pár dní mne zužují bolesti bradavek, ms má přijít cca za týden. Vím, že je to klasický příznak PMS, ale tyhle bolesti jsou jiné. Bradavky občas „lochtaji“,neprijemne. Hlavně to je pálciva bolest, tahnuti, boli me jen to že je mám ne jako obvykle u pohybu či dotyku. Jsem neustále unavená, ale to přikládám práci. Mela některa obdobny problém? Jsem zoufalá a bolavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.5.17 21:55

Ahoj holky, také mám podobný problém. Mě prsa nikdy před MS ani při neboleli. Ale teďko poslední dobou mě bolí jen levé prso ze strany od podpaží. Na to že mám zdrávku nedokážu bolest více identifikovat. :nevim: :oops: MS mám mít až 19.5, HA neberu už dlouho a snažíme se s partnerem o miminko 4. měsíc. Za každou radu nebo zkušenost budu moooc ráda. :)
Díky moc! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 22:04

@Káťa96 Kači nechci ti nějak brát naději ale asi záleží i na okolnostech, jak dlouho to prso boli? A to prso je třeba teplejší nebo jen tak, a boli nebo píchá, pálí.. může to být samozřejmě příčina čehokoli zanet, od patere nebo třeba jen námahou a nebo práve miminkem :) vfdy záleží na okolnostech. Držím pesticky aby miminko vyšlo :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.5.17 22:12

@Jednouurcite na okolnostech určitě záleží. Zapoměla jsem dodat, že beru atb měla jsem v moči zvýšené leukocyty a jelikož mám vrozenou vadu ledvin a jedna mi už skoro nefunguje tak musím dávat pozor. :zed: Ale tím to asi nebude. Prsa mám obě nateklá, ale bolí jen jedno. Žádná palčivá bolest, žádné píchání. Ta bolest je stálá prso mě bolí dnes třetí den. Záda bych snad měla mít ok. Pravidelně cvičím ;)
Já si právě nevím rady. :nevim: Zítra jdu na kontrolu k praktickýmu tak uvažuju že pokud to nepřestane že se ho zeptám, ale příjdu si trapně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 22:14

@Káťa96 nemá ti byt proč trapne :) však ten doktor tam od toho je aby ti poradil. Takže bych nelenila a určitě mu to řekla třeba ti dá naději na miminko :srdce: takže se opravdu nemáš proč stydět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.5.17 22:18

@Jednouurcite máš pravdu. :) děkuju moc, zatím tomu že by se mimi povedlo moc nevěřím abych nebyla zklamaná, ale kdyby to vyšlo byla bych nejšťastnější člověk na světě :srdce:
Dám zítra vědět :hug: ještě jednou děkujuu mooooc :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 23:44

@Káťa96 určitě dej vědět, držím pesticky :srdce: úplné te chápu, neumím vyjádřit jak šťastna bych byla :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.5.17 00:00
@Anonymni píše:
ahoj holky chtela bych se zeptat je nejaky rozdil v bolesti prsou pred ms a kdyz ms vynecha a jedna se o tehu????da se to nejak poznat???meska mi ms druhy den bricho boli nekolik dnů docela hodne ale tak 5krat denne 20min pak to prestane a prsa boli teda fest uz 4dny pred ocekavanou ms zacali vzdy me boli hned po ovulaci a jen po stranach ale ted boli cele mam je horke nemůzu si na ne ani sahnout jeste nikdy se mi to nestalo a test jsem mela dnes rano negativni nemate nektera zkusenosti????dekuji martina

Me prsa pred ms nikdy nebolela, tak nemuzu srovnat, ale dva dny je podle me jeste malo na urceni. Ale pokud te to boli, tak moc, ze se nemuzes ani dotknout, tak si zajdi radeji k lekari a na gyndu at ti udelaji vysetreni, jestli to nemuze byt treba nejaky zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.17 07:52

@blink to,ze te pálí, až tak ze na ne nemůžeš sáhnout, tak bych nelenila a mazal k doktorovi, může to klidně byt miminko ale taky pěkný zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí