Bolesti prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
15.5.17 15:18

@Jednouurcite tak mi doktor řekl, že se jedná spíše hormonálního původu. :) Tak budu čekat jestli MS příjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.17 15:27

@Káťa96 tak to moc moc držím pesticky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.5.17 21:23

@Jednouurcite děkuju :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 08:39

@Káťa96 určitě mi dej vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.5.17 09:01

@Jednouurcite dobře takžééé.. :lol: dělala jsem si dnes TT a vyšel mi pozitivní! Sice ta druhá čárečka je taková slaboučká ale jasně pozitivní :srdce: :hug: mám šílenou radost!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.5.17 09:11

@Jednouurcite tady je testík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.17 19:53

Tak mě poslední 4 dny bolí bradavky, ale mega plus jsou fakt zvětšené jak prsa tak bradavky. I přítel říkal, že je mám nějaké obří.. dneska je mi od rána na zvracení, ale to přičítám bolesti zubů, kterou mám už týden. A dneska čekám MS a sice mám nepravidelní křeče, ale kdo ví co se chystá… tři dny zpět jsem dělala ClearBlue Test a negativní a předtím jsem dělala nějaký test z DMka a ten byl slabě pozitivní.. spíš si myslím, že těhotná nejsem. Ale prsa jsem nikdy takto citlivé před MS neměla.. tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
12
19.5.17 10:27
@Káťa96 píše:
@Jednouurcite dobře takžééé.. :lol: dělala jsem si dnes TT a vyšel mi pozitivní! Sice ta druhá čárečka je taková slaboučká ale jasně pozitivní :srdce: :hug: mám šílenou radost!! :dance:

A kolikátej den po ovulaci sis dělala test? Taky mě nikdy nebolí prsa před menstruací, ale tentokrát to levý na dotyk jo. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.5.17 11:08

@Mrs. Jane ahojky, test jsem si delala ve dne ky jsem mela dostat menstruaci. No nedostala jsem ji. Lekar mi potvrdil tehu :srdce: :) a uz mam i nevolnosti a prsa boli obe dve, ne stale ale kdyz se jich dotkni tak to citim :) tak treba to tehu taky bude. Drzim Ti palecky Jani. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.5.17 11:14
@Káťa96 píše:

Dneska bych podle teplot měla bejt 6 dpo, takže mi přijde divný, že bych měla takový příznaky takhle brzo. Taky se mi stalo, že mě druhej den po ovulaci hrozně bolelo břicho, měla jsem takový křeče asi půl hodiny, že jsem myslela, že pojedu k doktorovi kvůli slepáku. Ale pak to samo přešlo. Tak uvidíme, ještě musím aspoň tejden počkat a pak to zkusím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.5.17 16:23

@Mrs. Jane Je pravda, ze na priznaky je asi brzo. Ale ty bolesti k tehu byt muzou. Ja je taky mela a i mam jeste ted. Ptala jsem se na to lekare a rikal ze je to normalni, ze se nemam ceho bat ;) To cekani je nejhorsi. Ale verim ze to dobre dopadne :hug: moc drzim palecky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.5.17 00:02

@Jednouurcite Me nic nepali, to tazatelku a taky bych radeji padila k lekari a nechala se vysetrit, takove paleni nebo bolest, ze se nemuze ani dotknout neni urcite normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.6.17 12:32

Nakonec opravdu přišla menstruace, ale nějak o dost dřív. Už jedenáctý den po ovulaci. Nejkratší luteální fáze co jsem měla od doby co měřím teplotu. Možná ze stresu. Tak uvidím tenhle měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 14:08

@Mrs. Jane to je mi moc líto, a co se týče toho ze to přišlo dřív říká se, ze když přijde ta mrcha dřív, nebo později a je to do 5 dnů tak se nic neděje ale jestliže je to třeba 6 dni, mela by jsi jít k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.6.17 15:06
@Jednouurcite píše:
@Mrs. Jane to je mi moc líto, a co se týče toho ze to přišlo dřív říká se, ze když přijde ta mrcha dřív, nebo později a je to do 5 dnů tak se nic neděje ale jestliže je to třeba 6 dni, mela by jsi jít k doktorovi :)

Néé to je dobrý nebyla nijak zvláštní. Ze začátku sice trochu silnější než jsem zvyklá, ale trvala čtyři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí