Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jakou HA beres? 28 tabletek bez pauzy nebo 21 tabletek a 7 dni pauza?
bricho muze byt nafouknute i z te neprisle MS, zkousela jsi vic testu? chce to zkusit aspon 2 ci 3 a od jine znacky, nebo si zajdi na krev, test stoji kolem 200kc a vysledek je jednoznacny, jinak MS muze byt i v tehotenstvi, ale / vetsinou nebyva, malokdy je test falesne negativni a zvlast uz 10 dni po terminu MS
Za sebe můžu říct, že falešně negativní test jsem ještě neviděla…
Tím nechci říct, že se to nemůže nikdy stát, ale myslím, že ta pravděpodobnost je nula nula nic.
Ted už si přesně nepamatuju která to byla ale brala jsem jí 21dní a 7dní pauza.
Zatím jsem zkoušela jen jeden test a je to asi 5 dní co jsem si ho dělala. Jaký test je nejvíce spolehliví?
Ptam se proto, ze u ty HA co se bere v kuse, muze bejt MS podle plotu nebo treba vubec nebo naopak castejc. takze se podle toho neda moc ridit a jestli si brala tabletky tak jak se brat maj, tak je mala pravdepodobnost, navic s tim negativnim testem.
Ahoj, ms po vysazení HA byly pravidelné? Zkusila bych nějaký spolehlivý test, popřípadě tu krev, tam je to jasné, nemusíš se toho bát, v laborce jsou zvyklí a nikdo se tě nebude zbytečně vyptávat.
Pokud se o těhotenství nejedná, tak bych začala cyklus trochu zkoumat, kdy je ovulace, jak se tělo chová, co čípek, hlen, třeba je to nějaká hormonální nerovnováha nebo cysta.
Jo tak, uz neberes, tak to sem prehlidla, omlouvam se. muzes mit MS rozhozenou z ty HA. Ja mela taky tu s pauzou a jednou sem prestala brat a pul roku nic zadna MS. Podruhy uz to bylo v poho a za 3 mesice jsem byla tehotna.
Test asi mamatest. Best 2 prý dělá falešnou pozitivitu, clearblue je drahej jak prase, nech si v lékárně nabídnout víc druhů.
Po vysazení HA jsem měla MS pravidelnou, jen minulí měsíc a teď ne. Necítím žádnou bolest v podbříšku že bych to měla dostat, tak právě nevím.
Zkus si sáhnout dovnitř na čípek. Tak dva dny před ms by se měl začít zkracovat, je takový rozměklý, špička se trochu otvírá. Když ms nepřichází, je čípek skoro až ostře špičatý, dlouhý.
Jako není to tak směrodatné, když neochmatáváš pravidelně, ale já takto ochmatávala, když jsem myslela, že jsem těhotná a u Matese mi to vyšlo jako potvrzení ducha na testu a teď, když jsem myslela, že jsem, tak byl měkejš a bylo jasno.
Čičnko, já ochmatávala vždy pravidelně, celé měsíce a někdy mi změknul až v den ms. Na to bych moc nespoléhala.
Zakladatelko, zaběhni na krev, jestli dáš za 3 a více testů přes 200kč a nebo za krev, kde to máš jistý, pak bych nepřemýšlela ani chviličku.
Ahoj, nevím jak začít tak to napíšu rovnou.
Už je to 10 dní co mám spožděnou MS, když jsem si udělala test vyšla jen /(četla jsem tu že i nějaké mamince test ukázal že je těhotná až ve 4měsíci). Minulou MS jsem měla taky spožděnou ale asi jen o týden. Už od ledna neberu HA. Je možné že jsem těhotná? Přijde mi totiž že mi trochu roste břicho. Když byla moje máma kdysi těhotná až do 3měsíce měla MS je možné že bych to mohla mít taky tak?
Děkuju předem za odpovědi.