Mám strach, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30413
11.12.11 19:10

Můžeš být trošku nachlazená a nebo i stres a holt sis teplotu rozhodila. Nehledě na to, že tělesná teplota a bazální jsou dvě rozdílné a tělesná ti o plodnosti nic neřekne.
Zkoušela jsem měřit BT, ale nějak mi to nic neřeklo a pak mě to přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.11 19:23

uvidime, zitra koupim test a hned si ho udelam, nebo mam pockat na ranni moc, ale kdyz uz je to skoro mesic(bez 6 dnu), tak by test mel byt poz. i bez ranni moci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.12.11 19:26
trib píše:
uvidime, zitra koupim test a hned si ho udelam, nebo mam pockat na ranni moc, ale kdyz uz je to skoro mesic(bez 6 dnu), tak by test mel byt poz. i bez ranni moci ne?

NEJSI těhotná…
Na tu krev nemusíš k doktorovi, jen do té laboratoře, ale zaplatíš si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30413
11.12.11 19:26

Ano byl by pozitivní i z odpolední moči, ale bude negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.11 19:39

Já bych řekla, že v současné době se líhne nová fobie, už máme tokofobii - chorobný starch z porodu a ještě vznikne pregnofobie, chorbný starch z otěhotnění. Hoď se do klidu, styk nebyl, předpokládám, že prsty od spermatu do tebe nikdo nestrkal, ony ty „kapičky lásky“ sice můžou obsahovat spermie, ale jsou jen na špičce penisu, tak je potřeba ho trochu obušit o čípek, aby to bylo reálné nebezpečí :mrgreen: Cykly máš krátké, takže do další ms máš už jen 3týdny, to vydržíte a pak už budeš chráněná 8) Do té doby kondom, pokud to už chcete zkoušet, ale já bych být tebou počkala už na ty prášky, ať se můžeš v klidu uvolnit a taky z toho něco máš…
Mmch přeju příjemné zážitky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.11 19:44

taky mi to tak prijde, ze uz to je fobie… tak holky moc dekuji, zejtra ten test, ale stejne provedu a stejne se bojim, napisu, jak jsem dopadla, at uz je ranoo a mam ten test koupeny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.12.11 20:14
trib píše:
taky mi to tak prijde, ze uz to je fobie… tak holky moc dekuji, zejtra ten test, ale stejne provedu a stejne se bojim, napisu, jak jsem dopadla, at uz je ranoo a mam ten test koupeny!

Fakt to přeháníš.Tohle snad už ani není normální. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
11.12.11 20:16

No myslím že těhotná rozhodně nebudeš. A psychika dělá divy.. jednou jsem si tak vdugerovala že jsem těhotná že se mi menzes opozdila až o 3 tydny. Měla jsem všechny příznaky. Pak jsem si udělala test a byl negativní. 2 h na to jsem to dostala.. Tak jsem si myslela že jsem v tom, že se mi menzes opozdila až o 3 tydny.. :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.11 20:45

PANEBOŽE!!! Nevím, co jiného k tomu napsat… Já myslela, že dnešní „děti“ jsou o sexu poučené víc, než jsme byli my. Asi se tedy pletu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.11 21:38

teda psychiká dělá divy, ale pokud i doktor řekne, že ne, tak mu prostě věř a buď v klidu. Prsa ti mohou rust už jen z toho, že si začla sexuálně žít (usuzuju z toho že si psala, že si panna)jako asi by si byla rarita - panna a těhotná 8)
Jednou jsme měli s přítelem nehodu - doslova, prostě nám ochrana rupla, měla jsem asi 1 nebo dva před termínem MS a i přes to jsem projistotu sjeli na pohotovost pro „pilulku poslední záchrany“ MS nepřišla 3 měsíce, ráno mi bylo blbě, přes den slabo.Doktorka říkala, že se to muže stát ze stresu.

• Citovat
  • Upravit
10
11.12.11 22:00

taky mi prijde, že nejsu normální, ale je to jediny na co myslim, potom se zamyslim, ctu si priznaky a proste mi prijde, ze jich mam milion…asi jsem fakt makla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.11 22:07

Tak si přečti příznaky něčeho jinýho a hledej je na sobě, ať se v tom tak neutápíš :jazyk:
Hlavně pak ber ty prášky poctivě a pořádně si přečti příbalový leták, ať víš, co dělat, když zapomeneš, když třeba zvracíš, když máš průjem, atb můžou způsobit, že HA nefunguje, tak ať máš tyhle možnosti pokryté a pak zase zbytečně nestresuješ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
11.12.11 23:04
Anonymní píše:
PANEBOŽE!!! Nevím, co jiného k tomu napsat… Já myslela, že dnešní „děti“ jsou o sexu poučené víc, než jsme byli my. Asi se tedy pletu :zed:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kašlunato
12.12.11 23:29

Připomělo mi to tu historku ze Tří mužů ve člunu - jak si přečetl lékařskou knihu a zjistil že podle uváděných příznaků má všechny popisované choroby (až na jednu)… kdo to četl jistě si vzpomene (kdo ne tak doporučuju). Podle mě to bude sugesce z nervozity a strachu. Otěhotnění za takových okolností jak popisuješ je opravdu málo pravděpodobné a když už jsi navíc i dostala MS, tak bych řekla že opravdu těhotná nejsi. Pokud tě to uklidní, tak si ten test udělej - ona (ne)pravděpodobnost je přece jenom občas docela mrška.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky