Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš být trošku nachlazená a nebo i stres a holt sis teplotu rozhodila. Nehledě na to, že tělesná teplota a bazální jsou dvě rozdílné a tělesná ti o plodnosti nic neřekne.
Zkoušela jsem měřit BT, ale nějak mi to nic neřeklo a pak mě to přestalo bavit.
uvidime, zitra koupim test a hned si ho udelam, nebo mam pockat na ranni moc, ale kdyz uz je to skoro mesic(bez 6 dnu), tak by test mel byt poz. i bez ranni moci ne?
trib píše:
uvidime, zitra koupim test a hned si ho udelam, nebo mam pockat na ranni moc, ale kdyz uz je to skoro mesic(bez 6 dnu), tak by test mel byt poz. i bez ranni moci ne?
NEJSI těhotná…
Na tu krev nemusíš k doktorovi, jen do té laboratoře, ale zaplatíš si to…
Ano byl by pozitivní i z odpolední moči, ale bude negativní.
Já bych řekla, že v současné době se líhne nová fobie, už máme tokofobii - chorobný starch z porodu a ještě vznikne pregnofobie, chorbný starch z otěhotnění. Hoď se do klidu, styk nebyl, předpokládám, že prsty od spermatu do tebe nikdo nestrkal, ony ty „kapičky lásky“ sice můžou obsahovat spermie, ale jsou jen na špičce penisu, tak je potřeba ho trochu obušit o čípek, aby to bylo reálné nebezpečí
Cykly máš krátké, takže do další ms máš už jen 3týdny, to vydržíte a pak už budeš chráněná
Do té doby kondom, pokud to už chcete zkoušet, ale já bych být tebou počkala už na ty prášky, ať se můžeš v klidu uvolnit a taky z toho něco máš…
Mmch přeju příjemné zážitky ![]()
taky mi to tak prijde, ze uz to je fobie… tak holky moc dekuji, zejtra ten test, ale stejne provedu a stejne se bojim, napisu, jak jsem dopadla, at uz je ranoo a mam ten test koupeny!
trib píše:
taky mi to tak prijde, ze uz to je fobie… tak holky moc dekuji, zejtra ten test, ale stejne provedu a stejne se bojim, napisu, jak jsem dopadla, at uz je ranoo a mam ten test koupeny!
Fakt to přeháníš.Tohle snad už ani není normální. ![]()
No myslím že těhotná rozhodně nebudeš. A psychika dělá divy.. jednou jsem si tak vdugerovala že jsem těhotná že se mi menzes opozdila až o 3 tydny. Měla jsem všechny příznaky. Pak jsem si udělala test a byl negativní. 2 h na to jsem to dostala.. Tak jsem si myslela že jsem v tom, že se mi menzes opozdila až o 3 tydny.. ![]()
PANEBOŽE!!! Nevím, co jiného k tomu napsat… Já myslela, že dnešní „děti“ jsou o sexu poučené víc, než jsme byli my. Asi se tedy pletu ![]()
teda psychiká dělá divy, ale pokud i doktor řekne, že ne, tak mu prostě věř a buď v klidu. Prsa ti mohou rust už jen z toho, že si začla sexuálně žít (usuzuju z toho že si psala, že si panna)jako asi by si byla rarita - panna a těhotná ![]()
Jednou jsme měli s přítelem nehodu - doslova, prostě nám ochrana rupla, měla jsem asi 1 nebo dva před termínem MS a i přes to jsem projistotu sjeli na pohotovost pro „pilulku poslední záchrany“ MS nepřišla 3 měsíce, ráno mi bylo blbě, přes den slabo.Doktorka říkala, že se to muže stát ze stresu.
taky mi prijde, že nejsu normální, ale je to jediny na co myslim, potom se zamyslim, ctu si priznaky a proste mi prijde, ze jich mam milion…asi jsem fakt makla
Tak si přečti příznaky něčeho jinýho a hledej je na sobě, ať se v tom tak neutápíš ![]()
Hlavně pak ber ty prášky poctivě a pořádně si přečti příbalový leták, ať víš, co dělat, když zapomeneš, když třeba zvracíš, když máš průjem, atb můžou způsobit, že HA nefunguje, tak ať máš tyhle možnosti pokryté a pak zase zbytečně nestresuješ. ![]()
Anonymní píše:
PANEBOŽE!!! Nevím, co jiného k tomu napsat… Já myslela, že dnešní „děti“ jsou o sexu poučené víc, než jsme byli my. Asi se tedy pletu
Připomělo mi to tu historku ze Tří mužů ve člunu - jak si přečetl lékařskou knihu a zjistil že podle uváděných příznaků má všechny popisované choroby (až na jednu)… kdo to četl jistě si vzpomene (kdo ne tak doporučuju). Podle mě to bude sugesce z nervozity a strachu. Otěhotnění za takových okolností jak popisuješ je opravdu málo pravděpodobné a když už jsi navíc i dostala MS, tak bych řekla že opravdu těhotná nejsi. Pokud tě to uklidní, tak si ten test udělej - ona (ne)pravděpodobnost je přece jenom občas docela mrška.