Mám strach, že jsem těhotná

10
11.12.11 18:27

Těhotná??

Mám strach, že jsem těhotná. Šestnáctý den v cyklu jsme se s přítelem mazlili, k ejakulaci nedošlo, ale mam strach z kapičky lásky. Co si myslíte jaká je pravděpodobnost těhotenství, když jsem panna a kapička se mohla max. dostat k poševnímu chodu? Šest dní před menstruací (4 den po mazleni) mě začala bolet prsa a měla jsem zvýšenou teplotu(normalne pred menses nemám) , den před menstruací jsem začala špinit a bolelo mě v podbříšku. Menstruaci jsem dostala přesně - 25. den cyklu. Probíhala stejně - 2 dny silná, 3 dny slabší a potom špinění. Ale bolest podbříška nepřestala, tak jsem si 5. den nového cyklu udělala těhotenský test a byl negativni, bolest přestala az 12. den nového cyklu. Také mě bolí hlava a v noci se budím. Od 12. dne cyklu mám bílý výtok-normálně tak bílý není. Ještě k tomu, mě začali znova bolet prsa už 14. den nového cyklu a mám pocit, že se mi zvětšili. Mam pořád tělesnou teplotu okolo 36,8 a BT jsem merila 11. den cyklu měla jsem 36,7, 12. den také, a 13.den 36,6 a 15. den 36,6 (merila jsem tenhle cyklus poprve, tak nemam srovnani). Nemela by mi BT stoupat, kdybych nebyla těhotná, protoze už bych teoreticky měla mít po ovulaci, když mám 25.denní cyklus, teda pokud nejsem těhotná? Můžu být těhotná, přes všechny tyto okolnosti, když jsem panna a přítel do mě neproniknul? Nebo to může být vsugerované těhotenství nebo nějaká nemoc? Jsem už psychicky zoufalá. Moc děkuji za Váš názor. Taky jste si to někdy vsugerovali? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11035
11.12.11 18:33

Myslím si, že nemůžeš být těhotná, pokud nebyl styk :roll: . A psychika dělá opravdu hodně, já měla těhu příznaky celý půl rok snažení o mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ájuša00
11.12.11 18:36

já mám přiznaky každý měsíc a těhu nejsem,myslím že nebudeš když test nevyšel.jak píšeš mám i bolesti prsu,chutě,píchaní pod bříšku a nic.

• Citovat
  • Upravit
10
11.12.11 18:41

zitra si jdu koupit další, protože jsem úplně na nervy… přijde mi, že jsem uplně celá jiná, ale jak mě můžou bolet prsa uz 12 dni před menses? a holky merite si BT? kolik máte před ovu a po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
11.12.11 18:41

Mela jsem spoluzacke ktera taky nemela styk a hup -otehotnela v 16 letech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
11.12.11 18:43

pokud nedošlo k pohlavnímu styku, tak nejseš těhotná :) podle mě se nemusíš vůbec bát. Ještě ke všemu, když si dostala menstruaci a vyšel ti negativní test…příznaky máš nejspíš vsugerované, moc se pozoruješ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.12.11 18:43

Jestli máš tohle všechno, zkus se nejdřív uklidnit. Možnost, že jsi těhotná, je absolutně mizivá, spíš nulová. Takže klídek. A kdyby příznaky neodezněly, zajdi si k doktorovi, může to být nějaký zánět, ale to ti poví jen doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.12.11 18:45

Nesouložila, dostala MS v termínu s běžným průběhem a máš negativní test.
Ne, nejsi těhotná.

Ještě můžeš zajít do laboratoře, kde se bere krev a za cca 200,– si nechat udělat test na HCG (hormon, která se v těhotenství vylučuje do krve…), jestli i ten bude negativní, na sto péro těhotná nejsi.
Což si myslím i bez odběru krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.11 18:56

no právě minulej cyklus mě taky prislo, ze jsem těhotná, tak jsem šla na krve a ke gynekologovi, ten se mi vysmál, tak uz se mi tam znovu nechce, pry se mám s přítelem rozejít, když to nemám v hlavě srovnaný v 18 letech, krve mi vzali mela jsem je negativni, to bylo předposlední a mezi poslední menses, od te doby jsme se s pritelem mazlili, pouzivame pri tom kondom, ale mám strach, že se proste ta kapička dostala na kondom a potom do me…ale to mě prsa vubec neboleli, zacali az pred touhle menstruaci potom prestali behem ms, ale tedkom zase zacali, tak si rikam bud jsem absolutní psychopat nebo budu maminkou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.12.11 18:57

Taky si myslím,že těhotná být nemůžeš.A ještě ,když si dostala MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
11.12.11 18:59

Rozhodně maminkou nebudeš.Používáte kondom,nespali jste spolu,MS si dostala testy máš negativní rozhodněš těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30409
11.12.11 19:00

Neboj, těhotná bys být neměla. Jen k těm prsům, protože nebereš HA tak u tebe dochází k ovulaci a mě např. vždy po ovulaci začali bolet prsa a skončilo to až MS nebo pak tedy časem v těhu. A další měsíc opět od OVU prsa bolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.11 19:03

taky me napadla varianta, ze do ovulace me bolelo v podbrisku a potom zacali prsa, ale to nikdy nebylo, a ty bradavky jsou takové vystouplé, proste ty prsa jsou uplně jiný:-/… recept na antikoncepci uz mam doma, ale musi prijit dalsi menstruace, ahbych mohla zacit brat, coz doufam, ze prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30409
11.12.11 19:06

Já jsem tyhle příznaky od začátku taky neměla. Přišly až s věkem a u tebe zrovna přišly v né zrovna vhodnou chvíli a vyděsily tě. Jestli ti to zůstane až do doby snažení ještě za ně budeš ráda, já jsem díky tomu otěhotněla, jinak bych se asi do OVU netrefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.11 19:09

ale taky nechapu jak mužu mít pořad teplotu tělesnou okolo 36,8-36,9, muze to být stresem? a BT si nemeřiš Aspero?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí