Těhotná a opuštěná přítelem. Co dělat?

60
5.6.11 10:17

Tehotna a opustena pritelem.Co delat?

Hezky den vsem.Jsem trochu v rozpacich.Jsem tehotna a pritel me opustil.Byla jsem tak stastna a behem par dnu se mi zbortil svet.Zjistila jsem,ze jsem tehotna a tak jsem to chtela nejak hezky priteli zdelit,udelala jsem romantickou veceri a tesila se na ten okamzik.Pritel prisel s hodinovym zpozdenim a hned zacal,ze mi musi neco rict.Ze je mu to moc lito,ale ze me uz nemiluje a ze se mnou uz nechce byt,ze ma jinou.Nebyla jsem schopna slova a tak jsem jen tak sedela a nechapala co se deje,az zaklaply dvere.Dalsi dny se sice dozvedel,ze cekam miminko,ale nic to s nim neudelalo.Odstehoval se.Nevim co ted dal.Asi to bude znit hrozne,ale s financni stranky si miminko nechat nemuzu.Je to jak zly sen.Nechal me v tom samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
5.6.11 10:29

to mě moc mrzí…jenže, co Ti poradit…nevím, kolik Ti je, jak žiješ, co rodiče, jestli Ti někdo může pomoci :-( tohle se těžko hodnotí…takže tI můžu jen popřát hodně síly a ať se rozhodneš správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.6.11 10:33

No to je hezkej přístup od něj..A kočko, přesně jak píše vegiska, co rodiče, nebo sourozenci, nemohl by ti někdo vyjít vstříc, aby sis miminko mohla nechat?? Snad to dobře dopadne, držim palečky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.6.11 10:33

no, tak teď nechci být hnusná,ale dívala jsem se na Tvé založené dikuze a…v prosinci píšeš, že se s přítelem o miminko moc snažíte…v lednu píšeš, že jsi těhotná a nechala jsi se očkovat proti žloutence a břišnímu tyfu…takže beru svoji podporu zpět a ostatní přemýšlejte, zda zakladatelce věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.6.11 10:35

Tak to je mi lito :hug: mrkla sem ti na profil, kde jsem si precetla, jak ses o tehotenstvi snazila a jakou si mela radost, zkratka byla by desna skoda kdybys byla nucena tuhle situaci resit potratem. Pises, ze financne to nedas, ale pritel by ti prece nejak pomohl, i kdyby s vama nezustal, ne?? Minimalne ti musi platit alimenty. Cetla sem i, ze mas dva starsi syny, na ne prece taky nejake penize dostavas, snad by to nejak slo udelat, clovek se prece muze dost uskromnit. Jestli potrebujes nejake veci pro mimco, muzu ti nejake poslat, mam rocniho dablika, veci sem se jeste nezbavovala a po starsi holcice se najdou i nejake vylozene divci oblecky, zkratka kdybys neco chtela, pisni SZ.
Je mi moc lito, ze se takovy veci stavaj, ale zivot timhle nekonci, naopak, mas moznost zacit novej zivot a jeste s novym malym clovickem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
5.6.11 10:36

Andrus, když jsem si přečetla tvůj příspěvěk, udělalo se mi úplně špatně od žaludku. Nemůžu ti říct, že vím, jak se cítíš, protože nevím, ale soucítím stebou. Ráda bych ti nějak poradila, povzbudila tě,ale nevím moc jak.
A co tvoje rodina? Kolik ti je let? Nevím jak vnímáš potraty, ale musím ti říct, že já jeden kdysi prodělala, okolnosti tady psát nebudu, ale bylo to hrozný. Řekla jsem si, že už bych to nikdy neudělala, ale to tak nejde říct. Bylo to hrozný, ale teď svého rozhodnutí nelituji. I když na to miminko dost myslím a vím, že jsem byla strašně sobecká, ale můj život by byl úplně jinej a neumím si představit,jak bysme to zvládli. I když moje mami byla na mé straně, ať se rozhodnu jakkoliv a to mě strašně pomohlo.
Mluvila jsi s ním o tom osobně? Měli byste to probrat. Co s tím on hodlá dělat? Vždyť to mimi je i jeho a nemůže si jen tak odkráčet jako kdybyste si pořídili společně psa :-(
Musíš si s ním ještě promuvit a se svojí rodinou taky. Ale rozhodnout se co dál musíš úplně sama. Je to asi teď jedna z nejtěžších chvil ve tvém životě, ale každá taková zkušenost tě hodně zocelí. A teď vím o čem mluvím.
Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.6.11 10:37

Vegisko, ja nevim, profil sem nestudovala tak detailne, ale taky je tam zminka o potratu, takze proc neverit?? Ale jak rikam, jen sem to povsechne proletla, abych byla aspon trochu v obraze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.6.11 10:38

tak já nevím…omlouvám se za nedůvěru, ale poslední dobou jsem se setkala na emiminu s docela zvláštními fiktivními diskuzemi…omlouvám se zakladatelce…přečetla jsem si toho u Tebe víc a nevím, no…každopádně to nějak zvládni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.6.11 10:58

Ano o miminko jsme se snazili a pritel nemel ani dost soudnosti aby mi rekl,ze nekoho ma a v unoru jsem bohuzel potratila.Jinak mam jeste dve deti a bude mi 38 let.S tema financema je to vazne spatne,ale dekuji za podporu,tak nejak jsem to potrebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.6.11 11:01

chjo…tak to je zmetek…co na to říct…musíš se nějak rozhodnout, co se týče mimča, abyste to zvládliTy i Tvé dvě děti…s chlapem chápu, že to hodně bolí, ale pořád si říkej, že za téo nestojí, zmetek… a lepší teĎ než kdybyste už měli malé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.6.11 11:08

Ja uz se byla v nemocnici objednat na interupci…mam termin na ctvrtek.Porad to probiram ze vsech stran.S rodicema pocitat nemuzu sami maji tak akorat a uz tak jsem sama na dve deti.Vim,ze sama bych to nezvladla i kdybych se uskromnila sebevice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.6.11 11:19

Takze uz ses pro potrat rozhodnuta definitivne :cry: je hrozny, kdyz okolnosti k takovemu rozhodnuti donuti. V takove situaci sem nikdy nebyla, nastesti, expritel je ale hrozny hovado, nejhorsi na nekterych chlapech je to, ze on si nejspis ani neuvedomuje, jakou situaci ti pripravil :cert: A jak dlouho ste spolu byli, jestli se muzu zeptat? A on uz ma nejake decka taky?? Vis, porad si rikam, ze by s nim mohlo jit mluvit, ja nevim, ja bych se nechtela vzdat - to mluvim za sebe, protoze nepatrim k tem, ktery by manzovi po nevere hned balily kufry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.6.11 11:28

Byly jsme spolu pet let.On ma jedno dite s predesleho manzelstvi.Tady uz neni o cem mluvit.Smiruji se s tim,ze je konec i kdyz je to hodne tezke.Uplne rozhodnuta s interupci nejsem,porad si rikam,ze do ctvrtka daleko,treba se stane zazrak.Kazdopadne vim,ze uz se nevrati,jen nedokazu pochopit,ze nas vymenil za jinou a me v tom nechal samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.6.11 11:29

Kazdopadne se jeho nevere neda rict ulet.Je s ni uz od ledna.Jen mi to nejak zapomel rict vcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.6.11 11:46

Andrusko to mě mrzí:(být nucena k takovému rozhodnutí:(Ale oby by ti řpece přispíval alimenty ne?to by se přece dalo zvládnout ne?drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí