Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
měla jsem teď střevní chřipku a při krevních testech mi zjistili nedostatek draslíku. Doktorka mi předepsala na to Kalnormin, ale v těhotenství s nemá užívat, pokud to lékař výslovně neřekne. Mně to sice řekla, ale nemám z toho zrovna dobrý pocit
Nechci aby to mimču nějak ublížilo. Máte některá zkušenost s užíváním Kalnorminu v těhu? Díky
Zkusenost teda nemam..ale aby vic neuskodil nedostatek drasliku,je dulezity na srdecni cinnost.Jestli mas pochybnosti,zavolej si na gyndu nebo do porodky a preptej se ![]()
S kalnorminem nemám zkušenosti, ale když se koukneš skoro do jakéhokoliv letáku od léků, většinou je všude napsáno- při těhotenství neužívat, nebo užívat po poradě s lékařem. Lékař by ti nenapsal nic nebezpečného. A pro mimčo je taky duležitý dostatek minerálů
Věřila bych doktorovi ![]()
A nechceš to doplňovat přirozeně?
Při střevních potížích je pokles draslíku normální.
http://www.ziskejzdravi.cz/…aly/draslik/
jo a ve vedrech se draslík vylučuje taky pocením… Taky bych to kombinovala s tou „přírodní cestou“, co zkusit nějaké potravinové doplňky pro těhulky? ![]()
Na základě jednoho odběru, který byl navíc provedený při průjmovém onemocnění, mi to přijde jako hodně divné. Buď udělat ještě další odběr nebo radši nic.
rozumbrada píše:
Na základě jednoho odběru, který byl navíc provedený při průjmovém onemocnění, mi to přijde jako hodně divné. Buď udělat ještě další odběr nebo radši nic.
Já bych to právě taky nebrala moc za směrodatné
Navíc celé těhu jím dost věcí co draslík obsahují a ani nepociťuju žádný příznaky nedostatku
Myslím si, že to bylo vážně spojeno s tou střevní chřipajznou. No, ve čtvrtek jdu na kontrolní odběry, tak snad budu chytřejší ![]()