Teplota v 22tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3089
2.6.11 21:58

teplota v 22 tt

Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5206
2.6.11 22:02

Vem si panadol.
Pokud by neklesala, tak bych určitě zajela k doktorovi, někde jsem slyšela, že by vysoká teplota neměla být moc dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.6.11 22:02

Mě řekl gynekolog,když budu mít vysokou teplotu tak si mám vzít 1 paralen a vypotit to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
2.6.11 22:04

Paralen. Max. 4 denně. V II. trimestru mžeš i Ibuprofen, ae zkusila bych první ten Paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.6.11 22:13

Paralen určitě !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.6.11 22:15

Ibuprofen bych neriskovala. Paralen urcite muzes, do tepla, caj s medem, vitaminky a potit se potit, treba to do rana bud elepsi :hug: .
Kdyby dal stoupala, tak bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.6.11 22:20
Denino píše:
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji

Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.6.11 22:27
atominnka píše:
Denino píše:
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji
Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné

Neopisuj :lol: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.6.11 22:44

Ibuprofen,paralen, popripadne si zavolej napohotovost a zeptej se co muze stam ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
2.6.11 22:45

pomohlo mi horke mleko a citrony s medem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.6.11 22:57
Weru píše:
atominnka píše:
Denino píše:
Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné

Neopisuju:-D Ačkoli v opisování jsem vždy byla přeborník:-D
Né, ale fakt, neopsala jsem to, jen jsem nečetla celou diskusi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.6.11 00:52

děkuji za rady, vzala sem si paralen a manžel volal na pohotovost, a tam řikali že ho můžu. Už je mi líp. Kdyby to zase začalo na novo, tak zajedu na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.6.11 13:35
atominnka píše:
Weru píše:
atominnka píše:
Denino píše:
Neopisuju:-D Ačkoli v opisování jsem vždy byla přeborník:-D
Né, ale fakt, neopsala jsem to, jen jsem nečetla celou diskusi :oops:

To byl vtiiip :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.6.11 13:36
Denino píše:
děkuji za rady, vzala sem si paralen a manžel volal na pohotovost, a tam řikali že ho můžu. Už je mi líp. Kdyby to zase začalo na novo, tak zajedu na pohotovost.

Treba jsi byla jen pretazena, nebo unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.6.11 16:51

no tak to jsem nejspíš přetažená i celý dnešek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...