Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji
Vem si panadol.
Pokud by neklesala, tak bych určitě zajela k doktorovi, někde jsem slyšela, že by vysoká teplota neměla být moc dlouho ![]()
Mě řekl gynekolog,když budu mít vysokou teplotu tak si mám vzít 1 paralen a vypotit to ![]()
Paralen. Max. 4 denně. V II. trimestru mžeš i Ibuprofen, ae zkusila bych první ten Paralen.
Ibuprofen bych neriskovala. Paralen urcite muzes, do tepla, caj s medem, vitaminky a potit se potit, treba to do rana bud elepsi
.
Kdyby dal stoupala, tak bych jela na pohotovost.
Denino píše:
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji
Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné
atominnka píše:Denino píše:Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné
Neopisuj
![]()
Ibuprofen,paralen, popripadne si zavolej napohotovost a zeptej se co muze stam ti poradi.
Weru píše:atominnka píše:NeopisujDenino píše:Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji![]()
![]()
Neopisuju:-D Ačkoli v opisování jsem vždy byla přeborník:-D
Né, ale fakt, neopsala jsem to, jen jsem nečetla celou diskusi ![]()
děkuji za rady, vzala sem si paralen a manžel volal na pohotovost, a tam řikali že ho můžu. Už je mi líp. Kdyby to zase začalo na novo, tak zajedu na pohotovost.
atominnka píše:Weru píše:Neopisuju:-D Ačkoli v opisování jsem vždy byla přeborník:-Datominnka píše:NeopisujDenino píše:Paralen a ležet, čaje, vitaminy… A když Tě to do pozítří nepřejde, tak bych šla radši k doktoru.. Nebo pokud to bude dal stoupat, tak na pohotovost, ale to už je asi jasné
Prosím o radu, už pár hodin mám zvýšenou teplotu a pomalu pořád stoupá. Momentálně 38°C. Prosím, můžete mi poradit jestli si na to může vzít nějakej prášek? Nebo popřípadě co mám dělat. Děkuji![]()
![]()
Né, ale fakt, neopsala jsem to, jen jsem nečetla celou diskusi
To byl vtiiip
![]()
Denino píše:
děkuji za rady, vzala sem si paralen a manžel volal na pohotovost, a tam řikali že ho můžu. Už je mi líp. Kdyby to zase začalo na novo, tak zajedu na pohotovost.
Treba jsi byla jen pretazena, nebo unavena